! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788071186977
  • ISBN: 80-7118-697-X
  • Dátum vydania: 12. januára 2009
  • Vydavateľstvo : Ikar

101-Pripravujeme kuracinu

Kolektív autorov

Obsah:- kuracinové know-how (čistenie a manipulácia, zmrazovanie, rozmrazovanie)- príprava (rozkrájanie, odstránenie šliach, porciovanie, vykosťovanie, stiahnutie kože, plnenie, drezírovanie, opekanie, skúška prepečenosti)- pečenie (spôsoby a dĺžka
pečenia, plnky do kurčiat, recepty)- dusenie a zaprávanie - smaženie - na grile a na ražni- zapekanie- šaláty a studené jedlá- ryža a cestoviny- vývar- omáčky
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788071186977
  • ISBN: 80-7118-697-X
  • Dátum vydania: 12. januára 2009
  • Vydavateľstvo : Ikar

Obsah:- kuracinové know-how (čistenie a manipulácia, zmrazovanie, rozmrazovanie)- príprava (rozkrájanie, odstránenie šliach, porciovanie, vykosťovanie, stiahnutie kože, plnenie, drezírovanie, opekanie, skúška prepečenosti)- pečenie (spôsoby a dĺžka
pečenia, plnky do kurčiat, recepty)- dusenie a zaprávanie - smaženie - na grile a na ražni- zapekanie- šaláty a studené jedlá- ryža a cestoviny- vývar- omáčky

menej

book

203 660 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0

Odporúčania