Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Osobný odber: 1059 miest na Slovensku
Tatiana Červeňová, Eva Malobická: Bezpečnosť potravín

Počet strán: 117

Väzba: mäkká, brožovaná

EAN: 9788080634315

Jazyk: slovenský

Dátum vydania: 14. apríla 2015

Vydavateľstvo:  Osveta

Orig. vydavateľstvo: 

Hmotnosť: 0,16 kg

Bezpečnosť potravín

Dostupnosť:
Na sklade
Kuriérom ešte dnes v BA
Cena v e-shope: 4,75 
Bežná cena: 5,00 €
Zľava 5%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte doručenie zadarmo.

O knihe: Poskytovanie bezpečných potravín je legálnou požiadavkou a dôležitou súčasťou dodávania bezpečných a kvalitných požívatín pre konzumentov. Ak poskytované potraviny nezodpovedajú bezpečnej konzumácii, alebo sa kontaminujú v procese výroby, transportu

a manipuláciou s nimi alebo pri ich uskladnení, môže dôjsť až k žalobám a súdnemu stíhaniu. Povinnosťou všetkých pracovníkov v potravinárstve je dodržiavať správnu hygienu a zabezpečiť kvalitu potravín. Preto dobré meno výrobcov, distribútorov a pred

ajcov je v ich vlastných rukách a v rukách každého ich zamestnanca. Osoby, ktoré pracujú s potravinami, musia mať vedomosti a praktické zručnosti týkajúce sa bezpečnosti potravín a hygieny výživy vo vzťahu k ich pracovným aktivitám.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie