Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Na sklade máme až 50 000 kníh.
Tituly skladom doručíme do Vianoc.
Thomas Keller, Sebastien Rouxel: Bouchon Bakery
Počet strán: 400
Väzba: tvrdá
EAN: 9781579654351
Jazyk: anglický
ISBN: 9781579654351
Dátum vydania: 23. októbra 2012
Vydavateľstvo:  Artisan
Orig. vydavateľstvo: 

Bouchon Bakery

Dostupnosť:
Vypredané
Nedoručíme do Vianoc
Naša cena: 41,79 
Bežná cena: 43,99 €
Zľava 5%

Titul je vypredaný a nemáme ani informáciu o dotlači. Pre informáciu o dotlači sledujte prosím našu stránku.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri kúpe tohto produktu máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte osobný odber zadarmo.

O knihe: "Bouchon Bakery" is co-authored by Sebastien Rouxel, whose skills and craftsmanship make every page a new lesson: it could be a subtlety that ensures a professional finish, or a flash of ingenuity that reveals a whole new way to heighten flavour and enhance texture. The deft twists, perfectly written recipes, and dazzling photographs make perfection inevitable, whether you're making a doughnut or an eclair, a croissant or a cream puff. The Candy and Confections chapter offers unimaginable treats: peppermint patties with creamy centres, nut-laden nougat, fruit jellies, caramel popcorn, Flavoured marshmallows, and bonbons, as well as holiday delights. Each recipe provides weights for ingredients, as well as volume measures, and directions for standard and convections ovens. The recipes here run the gamut from the very simple to the complex, but all are readily doable with many doahead steps and brilliant guidance from three exceptional chefs: Thomas Keller, Sebastien Rouxel, and Matthew McDonald.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie