Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 485 miestach na Slovensku
James Peterson: Čo by mal vedieť správny kuchár

Počet strán: 432

Väzba: mäkká, brožovaná

EAN: 9788055118956

Jazyk: slovenský

Pôvodný názov: What´s a Cook to do?

ISBN: 978-80-551-1895-6

Dátum vydania: 1. januára 2009

Rok vydania originálu: 2007

Vydavateľstvo:  Ikar

Orig. vydavateľstvo: Workman Publisching Company

Rozmery: 3,5 cm x 15,2 cm x 20,3 cm

Čo by mal vedieť správny kuchár



Dostupnosť:
Vypredané
Cena v e-shope: 16,06 
Bežná cena: 16,90 €
Zľava 5%

Titul nemáme na sklade a je vypredaný aj u vydavateľa. Pozrite si, či nám zostali posledné kusy v zozname kamenných predajní nižšie.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte osobný odber zadarmo.

AKO ošetriť liatinové panvice. o Upiecť dokonalý krehký koláč s ovocím. o Zamraziť krištáľovo čisté ľadové kocky. o Pripraviť dokonalú fašírku. o Rozhodnúť sa pre tú správnu strúhanku na obalenie teľaciny a kuracích pŕs. o Vedieť, kam postaviť vínový pohár. V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona nájdeme všetko, nech ide o šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii, spolu s 533 farebnými fotografiami pracovných postupov, stovkami inšpiratívnych nápadov a desiatkami chutných receptov.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie