! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 144
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788081150494
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8115-049-4
Čokoláda - tajuplný poklad starých Aztékov, lahodný elixír šťastia a mladosti - je zaiste najobľúbenejšou pochutinou ľudstva. Cukrárske remeslo dnes zažíva "čokoládovú renesanciu". Nové pomôcky a polotovary otvorili tejto zázračnej ingrediencii doter
az netušené možnosti uplatnenia.
Táto knižka vám priblíži čaro čokolády a možnosti jej použitia v kuchyni, najnovšie postupy zdobenia čokoládou a prípravu čokoládových cukroviniek. Oslovuje všetkých záujemcov o cukrárske umenie - od príležitostných d
omácich až po zručných poloprofesionálnych výrobcov cukroviniek. Všetkým ponúka cenné informácie a neoceniteľné rady z autorkinej bohatej, mnohoročnej praxe. Podáva praktické, zrozumiteľné návody ako pracovať s čokoládou, stovku dokonale vyskúšaných,
dôkladne opísaných receptov a množstvo užitočných nápadov, tipov, postupov pri príprave a zdobení zákuskov, dezertov, tort, praliniek i koláčov.
Jožka Zaukolcová je v súčasnosti najúspešnejšou slovenskou profesionálnou cukrárkou, držiteľkou množstva
prestížnych ocenení z medzinárodných súťaží. Sladkému remeslu sa učila u cukrárskych majstrov v Česku, Poľsku, Nemecku, Francúzsku. Verejnosť ju pozná z populárneho kulinárskeho televízneho seriálu, je autorkou viacerých časopiseckých seriálov a kni
žných publikácií. V pedagogickej praxi vychováva novú generáciu úspešných cukrárov a pre laických záujemcov vedie obľúbené kurzy o práci s čokoládou.
  • Počet strán: 144
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788081150494
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8115-049-4

Čokoláda - tajuplný poklad starých Aztékov, lahodný elixír šťastia a mladosti - je zaiste najobľúbenejšou pochutinou ľudstva. Cukrárske remeslo dnes zažíva "čokoládovú renesanciu". Nové pomôcky a polotovary otvorili tejto zázračnej ingrediencii doter
az netušené možnosti uplatnenia.
Táto knižka vám priblíži čaro čokolády a možnosti jej použitia v kuchyni, najnovšie postupy zdobenia čokoládou a prípravu čokoládových cukroviniek. Oslovuje všetkých záujemcov o cukrárske umenie - od príležitostných d
omácich až po zručných poloprofesionálnych výrobcov cukroviniek. Všetkým ponúka cenné informácie a neoceniteľné rady z autorkinej bohatej, mnohoročnej praxe. Podáva praktické, zrozumiteľné návody ako pracovať s čokoládou, stovku dokonale vyskúšaných,
dôkladne opísaných receptov a množstvo užitočných nápadov, tipov, postupov pri príprave a zdobení zákuskov, dezertov, tort, praliniek i koláčov.
Jožka Zaukolcová je v súčasnosti najúspešnejšou slovenskou profesionálnou cukrárkou, držiteľkou množstva
prestížnych ocenení z medzinárodných súťaží. Sladkému remeslu sa učila u cukrárskych majstrov v Česku, Poľsku, Nemecku, Francúzsku. Verejnosť ju pozná z populárneho kulinárskeho televízneho seriálu, je autorkou viacerých časopiseckých seriálov a kni
žných publikácií. V pedagogickej praxi vychováva novú generáciu úspešných cukrárov a pre laických záujemcov vedie obľúbené kurzy o práci s čokoládou.

menej

book

202 470 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0

Odporúčania