! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 192
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788088980223
  • Jazyk: slovenský
  • Pôvodný názov: Chocolates
  • ISBN: 80-88980-22-4
Odborný sprievodca najkvalitnejšími čokoládami na svete. Zasväcuje do histórie tejto lahodnej pochúťky, do problematiky pestovania kakaovníka a spracovania jeho plodov až po výslednú formu ­čokoládu a bonbóny. Naučí správne ochutnávať výrobky z čokolády a predstaví prehľad svetových výrobcov a ich produktov. Táto útla, no obsažná knižka by nemala chýbať v knižnici nijakého milovníka tohto sladkého pokušenia.
  • Počet strán: 192
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788088980223
  • Jazyk: Slovak
  • Pôvodný názov: Chocolates
  • ISBN: 80-88980-22-4

Odborný sprievodca najkvalitnejšími čokoládami na svete. Zasväcuje do histórie tejto lahodnej pochúťky, do problematiky pestovania kakaovníka a spracovania jeho plodov až po výslednú formu ­čokoládu a bonbóny. Naučí správne ochutnávať výrobky z čokolády a predstaví prehľad svetových výrobcov a ich produktov. Táto útla, no obsažná knižka by nemala chýbať v knižnici nijakého milovníka tohto sladkého pokušenia.

menej

book

200 078 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0

Odporúčania