Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Stuart Farrimond, Dr.: Jak vaří šéfkuchaři

Počet strán: 256

Väzba: tvrdá

EAN: 9788075296207

Jazyk: český

Pôvodný názov: The Science of Cooking

ISBN: 978-80-7529-620-7

Dátum vydania: 6. novembra 2020

Vydavateľstvo:  Slovart

Orig. vydavateľstvo: 

Jak vaří šéfkuchaři

Dostupnosť:
Na sklade

Dodanie do kníhkupectva na osobný odber žiaľ nie je možné.
Kuriérom ešte dnes v BA
Cena v e-shope: 19,67 
Bežná cena: 24,90 €
Zľava 21%
Akcia platí už len 16 dní.
Do košíka
Rezervácia v kníhkupectve
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri kúpe tohto produktu máte poštovné zadarmo.

O knihe: Autor knihy Stuart Farrimond je presvedčený, že si pri varení neraz kladiete otázky o základných postupoch a technikách, ktorých výsledkom je dokonalé jedlo; vysvetľuje, prečo niektoré rady fungujú a iné nie; ako predísť chybám pri varení alebo ich napraviť. .. Len sa pýtajte, autor vám odpovie na viac ako 160 najčastejších otázok a vysvetlí pravidlá varenia na základe výsledkov najnovších výskumov. Vedecké poznatky pretavil do praktických odpovedí, ktoré sú napísané zrozumiteľne a prehľadne. Venuje sa mäsu, rybám a plodom mora, vajciam a mliečnym výrobkom, ryži, obilninám a cestovinám, zelenine, ovociu, orechom a semenám, bylinkám, koreniu, oleju, pečeniu a dezertom. .. Keď vďaka knihe pochopíte s pomocou knihy isté zákonitosti, budete variť ako šéfkuchári! Máte jedinečnú možnosť posunúť svoje kuchárske umenie na vyššiu úroveň a zmeniť svoj spôsob varenia, pretože verte-neverte, zvyky sú často jednoducho zafixované omyly.

Odporúčame tieto knihy

Lydia
Lydia
11. mája 2021

super tipy a tajomstva profi kucharov

Soňa G.
Soňa G.
22. februára 2021

Výborná kniha. Odporúčam, najmä aj pre začínajúcich kuchárov, ale veľa nápadov a trikov si tam nájdu aj skúsenejší. Zaujímavý pohľad na varenie.