! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 256
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788075296207
  • Jazyk: český
  • Pôvodný názov: The Science of Cooking
  • ISBN: 978-80-7529-620-7
  • Dátum vydania: 6. novembra 2020
  • Vydavateľstvo : Slovart
  • Preklad: Dagmar Eisenmannová

Jak vaří šéfkuchaři

Stuart Farrimond, Dr.

  • 5
Autor knihy Stuart Farrimond je presvedčený, že si pri varení neraz kladiete otázky o základných postupoch a technikách, ktorých výsledkom je dokonalé jedlo; vysvetľuje, prečo niektoré rady fungujú a iné nie; ako predísť chybám pri varení alebo ich napraviť... Len sa pýtajte, autor vám odpovie na viac ako 160 najčastejších otázok a vysvetlí pravidlá varenia na základe výsledkov najnovších výskumov. Vedecké poznatky pretavil do praktických odpovedí, ktoré sú napísané zrozumiteľne a prehľadne. Venuje sa mäsu, rybám a plodom mora, vajciam a mliečnym výrobkom, ryži, obilninám a cestovinám, zelenine, ovociu, orechom a semenám, bylinkám, koreniu, oleju, pečeniu a dezertom... Keď vďaka knihe pochopíte s pomocou knihy isté zákonitosti, budete variť ako šéfkuchári! Máte jedinečnú možnosť posunúť svoje kuchárske umenie na vyššiu úroveň a zmeniť svoj spôsob varenia, pretože verte-neverte, zvyky sú často jednoducho zafixované omyly.
  • Počet strán: 256
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788075296207
  • Jazyk: český
  • Pôvodný názov: The Science of Cooking
  • ISBN: 978-80-7529-620-7
  • Dátum vydania: 6. novembra 2020
  • Vydavateľstvo : Slovart
  • Preklad: Dagmar Eisenmannová

Autor knihy Stuart Farrimond je presvedčený, že si pri varení neraz kladiete otázky o základných postupoch a technikách, ktorých výsledkom je dokonalé jedlo; vysvetľuje, prečo niektoré rady fungujú a iné nie; ako predísť chybám pri varení alebo ich napraviť... Len sa pýtajte, autor vám odpovie na viac ako 160 najčastejších otázok a vysvetlí pravidlá varenia na základe výsledkov najnovších výskumov. Vedecké poznatky pretavil do praktických odpovedí, ktoré sú napísané zrozumiteľne a prehľadne. Venuje sa mäsu, rybám a plodom mora, vajciam a mliečnym výrobkom, ryži, obilninám a cestovinám, zelenine, ovociu, orechom a semenám, bylinkám, koreniu, oleju, pečeniu a dezertom... Keď vďaka knihe pochopíte s pomocou knihy isté zákonitosti, budete variť ako šéfkuchári! Máte jedinečnú možnosť posunúť svoje kuchárske umenie na vyššiu úroveň a zmeniť svoj spôsob varenia, pretože verte-neverte, zvyky sú často jednoducho zafixované omyly.
menej

book

201 724 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (2)

5
Lydia

Recenzia

  • 5 /5
  • Lydia

super tipy a tajomstva profi kucharov

Soňa G.

Recenzia

  • 5 /5
  • Soňa G.

Výborná kniha. Odporúčam, najmä aj pre začínajúcich kuchárov, ale veľa nápadov a trikov si tam nájdu aj skúsenejší. Zaujímavý pohľad na varenie.

Odporúčania