Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Jaroslav Vašák: Konzervujeme ovocie a zeleninu

Počet strán: 160

Väzba: mäkká, brožovaná

EAN: 9788073608538

Jazyk: slovenský

ISBN: 978-80-7360-853-8

Dátum vydania: 1. júla 2009

Číslo vydania: 2

Rok vydania originálu: 2001

Vydavateľstvo:  Ottovo nakladatelství

Orig. vydavateľstvo: Ottovo nakladatelství

Rozmery: 0,8 cm x 14,8 cm x 21 cm

Hmotnosť: 0,13 kg

Konzervujeme ovocie a zeleninu

Dostupnosť:
Na sklade

Dodanie do kníhkupectva na osobný odber žiaľ nie je možné.
Kuriérom ešte dnes v BA
Cena v e-shope: 2,00 
Bežná cena: 3,29 €
Zľava 39%
Do košíka
Rezervácia v kníhkupectve
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie zadarmo.

O knihe:
  • Všetko o konzervování ovocia a zeleniny
  • Ako najlepšie využiť ovocie a zeleninu po celý rok
  • Správne postupy, ako uchovať vitamíny a minerálne látky
  • Sušenie, zmrazovanie, sterilizovanie ovocia, zeleniny a húb
  • Vyše 400 receptov vrátane receptov pre diabetikov

Odporúčame tieto knihy