Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 36 miestach po slovensku
Éric Kayser: Larousse Book of Bread
Počet strán: 320
Väzba: mäkká, brožovaná
EAN: 9780714868875
Jazyk: anglický
ISBN: 0714868876
Dátum vydania: 27. apríla 2015
Vydavateľstvo:  Phaidon
Rozmery: 3,6 cm x 17,8 cm x 27,2 cm

Larousse Book of Bread

Autor: Éric Kayser

Dostupnosť:
Vypredané
Naša cena: 38,00 
Bežná cena: 40,00 €
Zľava 5%

Titul je vypredaný a nemáme ani informáciu o dotlači. Pre informáciu o dotlači sledujte prosím našu stránku.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri kúpe tohto produktu máte poštovné zadarmo.

O knihe: Step-by-step home baking recipes from France's foremost culinary resource, Larousse, and Parisian master baker Eric Kayser. The Larousse Book of Bread features more than 80 home baking recipes for breads and pastries from two of France's most trusted authorities. From traditional Boule and Cob and specialty Ryes and Multigrains, to gluten-free Organic Sour Doughs and Spelts and sweet Brioches, Kayser's easy-to-follow recipes feature detailed instructions and step-by-step photography. No matter if you are creating quick and simple Farmhouse Breads or gourmet treats like Croissants and Viennese Chocolate Bread, with it's unique structure and a comprehensive guide to techniques, ingredients and equipment, The Larousse Book of Bread is the ideal baking resource for both home cooks and professionals.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie