Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE OD 15 EUR

Éric Kayser: Larousse Book of Bread

Počet strán: 320

Väzba: mäkká, brožovaná

EAN: 9780714868875

Jazyk: anglický

ISBN: 0714868876

Dátum vydania: 27. apríla 2015

Vydavateľstvo:  Phaidon

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 3,6 cm x 17,8 cm x 27,2 cm

Larousse Book of Bread



Dostupnosť:
Vypredané
Cena v e-shope: 38,00 
Bežná cena: 40,00 €
Zľava 5%

Titul nemáme na sklade a je vypredaný aj u vydavateľa. Pozrite si, či nám zostali posledné kusy v zozname kamenných predajní nižšie.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri kúpe tohto produktu máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie do predajní Panta Rhei zadarmo.

Step-by-step home baking recipes from France's foremost culinary resource, Larousse, and Parisian master baker Eric Kayser. The Larousse Book of Bread features more than 80 home baking recipes for breads and pastries from two of France's most trusted authorities. From traditional Boule and Cob and specialty Ryes and Multigrains, to gluten-free Organic Sour Doughs and Spelts and sweet Brioches, Kayser's easy-to-follow recipes feature detailed instructions and step-by-step photography. No matter if you are creating quick and simple Farmhouse Breads or gourmet treats like Croissants and Viennese Chocolate Bread, with it's unique structure and a comprehensive guide to techniques, ingredients and equipment, The Larousse Book of Bread is the ideal baking resource for both home cooks and professionals.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie

Naposledy ste videli