! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 1158
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788088929925
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-88929-92-5
  • Dátum vydania: 27. mája 2013
  • Vydavateľstvo : Nová práca
  • Hmotnosť: 1,34 kg

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Konrád Kendík

Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.
  • Počet strán: 1158
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788088929925
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-88929-92-5
  • Dátum vydania: 27. mája 2013
  • Vydavateľstvo : Nová práca
  • Hmotnosť: 1,34 kg

Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.

menej

book

203 660 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0

Odporúčania