Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia pokrmov
Počet strán: 1092
Väzba: tvrdá
EAN: 9788088929437
Jazyk: slovenský
ISBN: 80-88929-43-1
Dátum vydania: 1. januára 2003
Rok vydania originálu: 2003
Vydavateľstvo: Nová práca
Rozmery: 5 cm x 21 cm x 30 cm

Nové receptúry a technológia pokrmov

Autor: Konrád Kendík

Dostupnosť:
Vypredané
Naša cena: 32,23 
Bežná cena: 34,29 €
Zľava 6%

Titul je vypredaný a nemáme ani informáciu o dotlači. Pre informáciu o dotlači sledujte prosím našu stránku.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

O knihe: Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie

Naposledy ste videli