Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Osobný odber už na 608 miestach na Slovensku
Konrád Kendík: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Počet strán: 750

Väzba: tvrdá

EAN: 9788089350438

Jazyk: slovenský

ISBN: 978-80-89350-43-8

Dátum vydania: 17. februára 2015

Vydavateľstvo:  Nová práca

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 5,2 cm x 22 cm x 30,4 cm

Hmotnosť: 1,44 kg

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Autor: Konrád Kendík

Dostupnosť:
Posielame do 10 dní
Nedoručíme do Vianoc
Cena v e-shope: 35,79 
Bežná cena: 36,90 €
Zľava 3%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri kúpe tohto produktu máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie do predajní Panta Rhei zadarmo.

O knihe: Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie

Naposledy ste videli

Darujte knihy!

Zabudnite na elektroniku.
Tipy na darčeky →

×