Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Osobný odber už na 742 miestach na Slovensku
Tessa Kiros, Manos Chatzikonstantis: Provence to Pondicherry

Počet strán: 288

Väzba: tvrdá

EAN: 9781849497237

Jazyk: anglický

ISBN: 1849497230

Dátum vydania: 7. novembra 2016

Vydavateľstvo:  Quadrille Publishing Ltd

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 3,5 cm x 19,7 cm x 24,7 cm

Provence to Pondicherry

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope
Cena v e-shope: 29,40 
Bežná cena: 30,95 €
Zľava 5%

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte doručenie kuriérom zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie do predajní Panta Rhei zadarmo.

O knihe: Tessa Kiros, renowned for her exquisite food and travel books, takes us on a fascinating journey across the globe to explore French culinary influences in far-flung destinations. Her journey begins in Provence, where Tessa first fell in love with French food, and explores the Mediterranean region's links between the indigenous ingredients, flavours, materials and traditions. She then takes the path of early French explorers, travelling to the island of Guadeloupe in the Caribbean; Vietnam in South-east Asia; Pondicherry on the Bay of Bengal, India; La Reunion, a French island in the Indian Ocean;finally returning to France and landing in Normandy, where the cuisine isso different from the South of France. In each destination, Tessa delves into the history and culinary traditions of the country (or region), discovering how French cuisine has become embroiled with local ingredients and traditions. The result is an intriguing collection of recipes that will appeal to all those with a broad interest in food and culture.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie