- Počet strán: 320
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788089246755
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-89246-75-5
- Dátum vydania: 7. novembra 2007
- Vydavateľstvo : Svojtka & Co.
- Hmotnosť: 1,87 kg
Ryby a morské plody
Ryby a morské plody sú podnetom pre širokú oblasť gastronomickej kultúry. Súčasťou kulinárskeho záujmu je aj poznanie spôsobov prípravy, pôvodu či druhov všetkých tých príšer, ktoré nestrašia až na tanieri. Kniha vás nádhernou formou zoznámi so svetom najrôznejších mušlí, slimákov, cez langusty, garnáty, krevety a morské ráčiky až po sépie a ježovky. Prehľad najdôležitejších druhov sladkovodných a morských rýb, je určený domácim labužníkom ale prekvapí aj ambicióznych profesionálov hotelovej kuchyne najvyššej kvality. Vysoká úroveň odborného prístupu k publikácii je zaručená množstvom presných, názorných a detailných fotografií. Názorne objasňujú ako si s týmito delikatesami - všetkých druhov a spôsobov ich prípravy - poradiť v kuchyni i za stolom.
- Počet strán: 320
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788089246755
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-89246-75-5
- Dátum vydania: 7. novembra 2007
- Vydavateľstvo : Svojtka & Co.
- Hmotnosť: 1,87 kg
Ryby a morské plody sú podnetom pre širokú oblasť gastronomickej kultúry. Súčasťou kulinárskeho záujmu je aj poznanie spôsobov prípravy, pôvodu či druhov všetkých tých príšer, ktoré nestrašia až na tanieri. Kniha vás nádhernou formou zoznámi so svetom najrôznejších mušlí, slimákov, cez langusty, garnáty, krevety a morské ráčiky až po sépie a ježovky. Prehľad najdôležitejších druhov sladkovodných a morských rýb, je určený domácim labužníkom ale prekvapí aj ambicióznych profesionálov hotelovej kuchyne najvyššej kvality. Vysoká úroveň odborného prístupu k publikácii je zaručená množstvom presných, názorných a detailných fotografií. Názorne objasňujú ako si s týmito delikatesami - všetkých druhov a spôsobov ich prípravy - poradiť v kuchyni i za stolom.
202 470 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách