Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Aktuálne: E-shop funguje na 100%, všetko stíhame, no zaviedli sme bezpečnostné opatrenia. Pozrieť →
Paul Bocuse: The Complete Bocuse

Počet strán: 784

Väzba: tvrdá

EAN: 9782080200952

Jazyk: anglický

ISBN: 9782080200952

Dátum vydania: 29. októbra 2012

Vydavateľstvo:  Flammarion

Orig. vydavateľstvo: 

The Complete Bocuse

Autor: Paul Bocuse

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope
Nedoručíme pre obmedzenia
Cena v e-shope: 42,74 
Bežná cena: 44,99 €
Zľava 5%

Pre obmedzenia koronavírusom aktuálne nevieme garantovať dostupnosť produktu, preto sme dočasne obmedzili možnosť jeho objednania. Ďakujeme za pochopenie.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri kúpe tohto produktu máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie do predajní Panta Rhei zadarmo.

O knihe: The unequivocal reference tome on the full spectrum of twentieth-century French cooking, interpreted and revised by master chef Paul Bocuse for the home cook. Celebrated chef Paul Bocuse is the authority on classic French cuisine. In this volume, he shares 500 simple, traditional French recipes. Aimed at the beginner but with enough breadth to entice the confident chef, these recipes can be readily prepared at home and emphasize the use of the freshest and simplest ingredients. The book is divided into twenty-two chapters, fourteen covering savory recipes and eight covering sweet recipes, with everything from soups to souffles, by way of terrines, fish, meat, and vegetables. Practical appendixes include average cooking times for different types of meat, conversion tables, and a glossary of key French culinary terms.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie
Doručenie zadarmo

do 31. 3. na nákupy od 15€

×