Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Vladimír Dyk: Všetko o údení

Počet strán: 132

Väzba: tvrdá

EAN: 9788027120420

Jazyk: slovenský

ISBN: 978-80-271-2042-0

Dátum vydania: 30. novembra 2018

Vydavateľstvo:  Grada

Orig. vydavateľstvo: 

Hmotnosť: 0,38 kg

Všetko o údení

Autor: Vladimír Dyk

Dostupnosť:
Na sklade

Dodanie do kníhkupectva na osobný odber žiaľ nie je možné.
Kuriérom ešte dnes v BA
Cena v e-shope: 8,91 
Bežná cena: 9,19 €
Zľava 3%
Do košíka
Rezervácia v kníhkupectve
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte doručenie zadarmo.

O knihe: Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.

Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok.

Odporúčame tieto knihy

Stefan Fajnor
Stefan Fajnor
22. februára 2021

Odporúčam