! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 132
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788027120420
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-271-2042-0
  • Dátum vydania: 30. novembra 2018
  • Vydavateľstvo : Grada
  • Hmotnosť: 0,38 kg

Všetko o údení

Vladimír Dyk

  • 5
Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.

Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok.
  • Počet strán: 132
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788027120420
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-271-2042-0
  • Dátum vydania: 30. novembra 2018
  • Vydavateľstvo : Grada
  • Hmotnosť: 0,38 kg

Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.

Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok.
menej

book

201 724 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (3)

5
Iveta Moravčíková

Recenzia

  • 5 /5
  • Iveta Moravčíková

Perfektné recepty s postupom od naloženia až po samotné údenie. Je v nej vela výborných receptov od mäsa či už kapustnica a pod. Môžem len odporučit.

Viera Slamova

Recenzia

  • 5 /5
  • Viera Slamova

Úžasná pomôcka

Stefan Fajnor

Recenzia

  • 5 /5
  • Stefan Fajnor

Odporúčam

Odporúčania