Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 521 miestach na Slovensku

Mäso, Ryby

  • Autor: Maria Sartor

    Domácí uzení – ryby, maso, drůbež

    Vydavateľstvo: Vašut
    Dátum vydania: 6. septembra 2019
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Predpredaj
    (Titul vychádza 6. 09. 2019)
    Bežná cena: 11,70 €
    Vaša cena: 11,12 
    "Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné – a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny. Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Will Fleischman

    Domáca udiareň

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 19. septembra 2017
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 14,90 €
    Vaša cena: 14,16 
    Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso. V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb aj plodov mora od texaského majstra v údení Willa Fleischmana, nositeľa viacerých ocenení. Správny výber udiarne a dreva, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Renato Magát

    Babičkine jedlá z mäsa

    Vydavateľstvo: Príroda
    Dátum vydania: 20. februára 2015
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 11,99 €
    Vaša cena: 11,39 
    Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich zemepisných šírkach boli mäso a jedlá z mäsa vždy dôležitou súčasťou vyváženého tradičného jedálnička. Hoci pravdou je, že sa pripravovali hlavne v nedeľu, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Tibor Kramar

    Guláše

    Vydavateľstvo: Ottovo nakladatelství
    Dátum vydania: 29. októbra 2014
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 16,99 €
    Vaša cena: 7,99 
    Najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Jedlá pečené a dusené na panvici (18)

    Vydavateľstvo: EX book
    Dátum vydania: 1. januára 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 1,50 €
    Vaša cena: 1,43 
    Obsah: - Kapsičky zo sviečkovice - Brašovské pečené - Cesnaková restovaná bravčová pečeň s pretlačenými zemiakmi - Pečený zajačí chrbát - Cibuľová roštenka - Pečená morčacia pečeň - Pečené plátky teľacej pečene - Kuracie pečienky s jabĺčkami - Sviečkovica na budapeštiansky spôsob - Sezamové kuracie prsia s brokolicou … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Dobroty z hydiny (13)

    Vydavateľstvo: EX book
    Dátum vydania: 1. januára 2012
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 1,50 €
    Vaša cena: 1,43 
    Obsah: Kurací perkelt Kura so špargľou Kačica s ryžou Husacie prsia nadivoko Morčacie na parike s dusenou tarhoňou Chrumkavé cibuľkové kuracie stehná s kukuričnou kašou Pečené husacie stehno so zelenou paprikou a s dusenou ryžou Pečená kačica s pálenkou a petržlenovými zemiakmi Špikované morčacie stehno s petržlenovými … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Zoltán Liptai

    Kuracie prsia na 78 spôsobov

    Vydavateľstvo: Foni book
    Dátum vydania: 25. januára 2019
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 5 až 21 dní
    Bežná cena: 8,90 €
    Vaša cena: 8,46 
    V súčasnosti sa čoraz viac dostávajú do popredia ľahké jedlá s jednoduchou prípravou. Naopak, mastné jedlá, teda aj červené mäso, sa stiahli do úzadia. Kuracie prsia sa tešia veľkej obľube, lebo sa pripravujú rýchlo a jednoducho. Keďže sú pomerne suché a obsahujú málo tuku, je nevyhnutné dodržiavať odporúčaný čas prípravy. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: FL Fowler

    Päťdesiat odtieňov kuraťa

    Vydavateľstvo: Fragment
    Dátum vydania: 14. novembra 2016
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 16,49 €
    Vaša cena: 15,67 
    „Cítim, ako sa ma dotýkajú čiesi ruky a jemne ma dvíhajú z vykachličkovanej podlahy. Dlhé a silné prsty ma pevne zvierajú a skúsene mi zasúvajú vypadnuté drobky späť na miesto. Panebože. Cítim, ako ma hlboko vo vnútri niečo zviera. “ Tak začína dobrodružstvo mladej kuracej slečny Koko, vydanej na milosť a nemilosť … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Lucia Jesenská-Horecká

    Kuchárska kniha

    Vydavateľstvo: GEORG
    Dátum vydania: 4. marca 2016
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 4 dní
    Bežná cena: 4,90 €
    Vaša cena: 4,66 
    Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Rozmanité jedlá z rýb (19)

    Vydavateľstvo: EX book
    Dátum vydania: 1. januára 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 4 dní
    Bežná cena: 1,50 €
    Vaša cena: 1,43 
    Obsah: - Rybacia polievka - Šťuka na smotane s chrenom - Rybie filé v zelenom - Marinované plátky z kapra - Kapor pečený s cesnakom a kyslou smotanou - Zmes rýb vo vínovej omáčke - Dorožmanský mlynársky kapor - Grilované rybie plátky - Kapor na južanský spôsob a iné. .. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Pečené mäsá (3)

    Vydavateľstvo: EX book
    Dátum vydania: 1. januára 2012
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 4 dní
    Bežná cena: 1,50 €
    Vaša cena: 1,43 
    Obsah: Pečené husacie stehno Pečený bažant s jablkami Teľacie kolienko na spôsob pani pekárky Perlička na bielom víne Bravčové mäso s jablkami Roštenka na hubách Koleno na pive s muškátovým orieškom Špikovaný zajačí chrbát Anglický steak Bravčové karé s kožou Pečená husacia pečeň Plnené kurča Bravčové karé … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Jedlá z pekáča (42)

    Vydavateľstvo: EX book
    Dátum vydania: 26. novembra 2015
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 1,50 €
    Vaša cena: 1,43 
    Z obsahu: Morčacie stehno pečené na gaštanovo-zeleninovom lôžku Zapečené bavčové karé Paždík plnený klobásovou masou, s ružičkovým kelom ochuteným cesnakom Pikantné kuracie prsia Kurča pečené na soli Pomarančová kačica Veľkonočné jahňacie rebierka Plnený paždík Bravčové rezne pečené s kyslou smotanou a iné. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Jedlá z kuracích pŕs (41)

    Vydavateľstvo: EX book
    Dátum vydania: 26. novembra 2015
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 1,50 €
    Vaša cena: 1,43 
    Z obsahu: Cestoviny so smotanovo-kuracím ragú Kuracie prsia plnené pórom a bryndzou Hráškovo-hubové kuracie ragú Smotanová kuracia torta Kuracie prsia s ovocím Vyprážané kuracie prsia iným spôsobom Hydinové guľky s kôprovou omáčkou Kuracie prsia s karfiolom (brokolicou) Kuracie prsia v citrónovej omáčke a iné. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Ako nakupovať a spracovávať mäso

    Vydavateľstvo: BURDA Media 2000 (Apetit)
    Dátum vydania: 14. apríla 2015
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 5 až 21 dní
    Bežná cena: 9,49 €
    Vaša cena: 9,02 
    Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Hana Sedláčková

    To najlepšie z hydiny

    Vydavateľstvo: Ottovo nakladateľstvo
    Dátum vydania: 25. júla 2016
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 10 dní
    Bežná cena: 14,99 €
    Vaša cena: 6,99 
    Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Roman Vaněk

    Kuře - Jednoduše & dokonale

    Vydavateľstvo: Pražský kulinářský institut
    Dátum vydania: 25. októbra 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 14,05 €
    Vaša cena: 13,35 
    Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – KUŘE. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského … Zobraziť viac info ►