Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 35 miestach po slovensku

Mäso, Ryby

  • Autor: Nichola Fletcherová

    Mäso - kuchárska kniha

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 30. septembra 2016
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 24,90 €
    Vaša cena: 15,00 
    Pre mnohých ľudí jedlo bez mäsa ani nie je jedlo. Už len pri vyslovení tohto slova im tečú slinky. Aby sme si mohli mäso naozaj dobre vychutnať, mali by sme viac vedieť o tom, ako si ho vybrať, správne pripraviť a tepelne spracovať. Táto kniha vám ponúka vyše 300 medzinárodných receptov z hydiny, bravčového, hovädzieho, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Roman Vaněk

    Kuře - Jednoduše & dokonale

    Vydavateľstvo: Pražský kulinářský institut
    Dátum vydania: 25. októbra 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Posielame do 5 až 21 dní
    Bežná cena: 14,05 €
    Vaša cena: 13,35 
    Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – KUŘE. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Ako nakupovať a spracovávať mäso

    Vydavateľstvo: BURDA Media 2000 (Apetit)
    Dátum vydania: 14. apríla 2015
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 9,49 €
    Vaša cena: 9,02 
    Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Rozmanité jedlá z rýb (19)

    Vydavateľstvo: EX book
    Dátum vydania: 1. januára 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 3 dní
    Bežná cena: 1,50 €
    Vaša cena: 1,43 
    Obsah: - Rybacia polievka - Šťuka na smotane s chrenom - Rybie filé v zelenom - Marinované plátky z kapra - Kapor pečený s cesnakom a kyslou smotanou - Zmes rýb vo vínovej omáčke - Dorožmanský mlynársky kapor - Grilované rybie plátky - Kapor na južanský spôsob a iné. .. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Will Fleischman

    Domáca udiareň

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 19. septembra 2017
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 3 dní
    Bežná cena: 14,90 €
    Vaša cena: 14,16 
    Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso. V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb aj plodov mora od texaského majstra v údení Willa Fleischmana, nositeľa viacerých ocenení. Správny výber udiarne a dreva, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: FL Fowler

    Päťdesiat odtieňov kuraťa

    Vydavateľstvo: Fragment
    Dátum vydania: 14. novembra 2016
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 7 dní
    Bežná cena: 16,49 €
    Vaša cena: 15,67 
    „Cítim, ako sa ma dotýkajú čiesi ruky a jemne ma dvíhajú z vykachličkovanej podlahy. Dlhé a silné prsty ma pevne zvierajú a skúsene mi zasúvajú vypadnuté drobky späť na miesto. Panebože. Cítim, ako ma hlboko vo vnútri niečo zviera. “ Tak začína dobrodružstvo mladej kuracej slečny Koko, vydanej na milosť a nemilosť … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Lucia Jesenská-Horecká

    Kuchárska kniha

    Vydavateľstvo: GEORG
    Dátum vydania: 4. marca 2016
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 3 dní
    Bežná cena: 4,90 €
    Vaša cena: 4,66 
    Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Pečené mäsá (3)

    Vydavateľstvo: EX book
    Dátum vydania: 1. januára 2012
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 3 dní
    Bežná cena: 1,50 €
    Vaša cena: 1,43 
    Obsah: Pečené husacie stehno Pečený bažant s jablkami Teľacie kolienko na spôsob pani pekárky Perlička na bielom víne Bravčové mäso s jablkami Roštenka na hubách Koleno na pive s muškátovým orieškom Špikovaný zajačí chrbát Anglický steak Bravčové karé s kožou Pečená husacia pečeň Plnené kurča Bravčové karé … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Jedlá z pekáča (42)

    Vydavateľstvo: EX book
    Dátum vydania: 26. novembra 2015
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 3 dní
    Bežná cena: 1,50 €
    Vaša cena: 1,43 
    Z obsahu: Morčacie stehno pečené na gaštanovo-zeleninovom lôžku Zapečené bavčové karé Paždík plnený klobásovou masou, s ružičkovým kelom ochuteným cesnakom Pikantné kuracie prsia Kurča pečené na soli Pomarančová kačica Veľkonočné jahňacie rebierka Plnený paždík Bravčové rezne pečené s kyslou smotanou a iné. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Jedlá z kuracích pŕs (41)

    Vydavateľstvo: EX book
    Dátum vydania: 26. novembra 2015
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Vypredané
    Bežná cena: 1,50 €
    Vaša cena: 1,43 
    Z obsahu: Cestoviny so smotanovo-kuracím ragú Kuracie prsia plnené pórom a bryndzou Hráškovo-hubové kuracie ragú Smotanová kuracia torta Kuracie prsia s ovocím Vyprážané kuracie prsia iným spôsobom Hydinové guľky s kôprovou omáčkou Kuracie prsia s karfiolom (brokolicou) Kuracie prsia v citrónovej omáčke a iné. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Jedlá pečené a dusené na panvici (18)

    Vydavateľstvo: EX book
    Dátum vydania: 1. januára 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 3 dní
    Bežná cena: 1,50 €
    Vaša cena: 1,43 
    Obsah: - Kapsičky zo sviečkovice - Brašovské pečené - Cesnaková restovaná bravčová pečeň s pretlačenými zemiakmi - Pečený zajačí chrbát - Cibuľová roštenka - Pečená morčacia pečeň - Pečené plátky teľacej pečene - Kuracie pečienky s jabĺčkami - Sviečkovica na budapeštiansky spôsob - Sezamové kuracie prsia s brokolicou … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Dobroty z hydiny (13)

    Vydavateľstvo: EX book
    Dátum vydania: 1. januára 2012
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 3 dní
    Bežná cena: 1,50 €
    Vaša cena: 1,43 
    Obsah: Kurací perkelt Kura so špargľou Kačica s ryžou Husacie prsia nadivoko Morčacie na parike s dusenou tarhoňou Chrumkavé cibuľkové kuracie stehná s kukuričnou kašou Pečené husacie stehno so zelenou paprikou a s dusenou ryžou Pečená kačica s pálenkou a petržlenovými zemiakmi Špikované morčacie stehno s petržlenovými … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Renato Magát

    Babičkine jedlá z mäsa

    Vydavateľstvo: Príroda
    Dátum vydania: 20. februára 2015
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 3 dní
    Bežná cena: 11,99 €
    Vaša cena: 11,39 
    Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich zemepisných šírkach boli mäso a jedlá z mäsa vždy dôležitou súčasťou vyváženého tradičného jedálnička. Hoci pravdou je, že sa pripravovali hlavne v nedeľu, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Tibor Kramar

    Guláše

    Vydavateľstvo: Ottovo nakladatelství
    Dátum vydania: 29. októbra 2014
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 14 dní
    Bežná cena: 16,99 €
    Vaša cena: 7,99 
    Najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Hana Sedláčková

    To najlepšie z hydiny

    Vydavateľstvo: Ottovo nakladateľstvo
    Dátum vydania: 25. júla 2016
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 14 dní
    Bežná cena: 14,99 €
    Vaša cena: 6,99 
    Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Angelika Iliesová

    Minutky z masa

    Vydavateľstvo: Esence
    Dátum vydania: 19. decembra 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Posielame do 14 dní
    Bežná cena: 14,05 €
    Vaša cena: 13,35 
    Štavnatý steak, rychlé masové směsi, salát Caesar s křupavou zeleninou, grilované špízy nebo zapékané maso v lahodné krémové omáčce – to jsou příklady jídel, které s touto knihou hravě zvládnete připravovat denně, pro celou rodinu a bez toho, abyste museli stát dlouho u sporáku. Bonusem jsou praktické tipy, jak … Zobraziť viac info ►