Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE OD 15 EUR

Lucia Jesenská-Horecká: Kuchárska kniha

Počet strán: 88

Väzba: tvrdá

EAN: 9788081541483

Jazyk: slovenský

ISBN: 978-80-8154-148-3

Dátum vydania: 4. marca 2016

Vydavateľstvo:  GEORG

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 1,2 cm x 15 cm x 21,2 cm

Kuchárska kniha

Dostupnosť:
Posielame do 5 dní
Cena v e-shope: 4,66 
Bežná cena: 4,90 €
Zľava 5%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie do predajní Panta Rhei zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte osobný odber zadarmo.

O knihe: Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie

Naposledy ste videli