Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Osobný odber už na 701 miestach na Slovensku
Viel Pierre-Louis, Drouet Valéry: Meat Art of Cooking Meat

Počet strán: 144

Väzba: tvrdá

EAN: 9783848007561

Jazyk: anglický

ISBN: 3848007568

Dátum vydania: 30. júna 2015

Vydavateľstvo:  Ullmann

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 2 cm x 19,4 cm x 24,6 cm

Hmotnosť: 0,67 kg

Meat Art of Cooking Meat

Dostupnosť:
Na sklade
Cena v e-shope: 12,30 
Bežná cena: 12,95 €
Zľava 5%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte doručenie kuriérom zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie do predajní Panta Rhei zadarmo.

O knihe: Meat Lovers, rejoice! The Art of Cooking Meat is a dream book for carnivores, with more than 60 meat recipes from hearty (a good old pepper steak, anyone?) to sophisticated (confit of lamb shanks with saffron), covering a full range of meat cuts and preparation techniques. Whether you're planning a Sunday roast for the family or a dinner for your best friends, you'll find meat-centric recipes for all occasions and seasons, with step-by-step explanations. Tips for sauces, gravies, and side dishes round off this versatile and informative cookbook.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie