Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Turan T. Turan: Udíme, nasolujeme, sušíme - Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb

Počet strán: 224

Väzba: tvrdá

EAN: 9788075291912

Jazyk: český

ISBN: 978-80-7529-191-2

Dátum vydania: 2. novembra 2016

Vydavateľstvo:  Slovart

Orig. vydavateľstvo: 

Hmotnosť: 1,01 kg

Udíme, nasolujeme, sušíme - Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb

Autor: Turan T. Turan

Dostupnosť:
Na sklade

Dodanie do kníhkupectva na osobný odber žiaľ nie je možné.
Kuriérom ešte dnes v BA
Cena v e-shope: 16,10 
Bežná cena: 16,95 €
Zľava 5%
Do košíka
Rezervácia v kníhkupectve
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri kúpe tohto produktu máte poštovné zadarmo.

O knihe: V tejto knihe nájdete viac ako 50 receptov k vlastnoručnej domácej výrobe údených, sušených a nasolených výrobkov z mäsa a rýb - od údených sleďov cez prosciutto a solené tresky či lososa údeného za studena až po lososa údeného horúcim dymom. Kniha je plná zrozumiteľných a jednoduchých návodov na stavbu vlastných udiarní a tiež tipov, ako improvizovať pomocou vonkajšieho grilu a bežného vybavenia domácnosti. Nájdete tu odporúčania, aké druhy dreva používať pre rôzne druhy potravín, ako nasoľovať v náleve i nasucho, a ďalšie odborné rady, ako sa zdokonaľovať v tomto prastarom kuchárskom umení. Dodajte dobrým surovinám šmrnc a prírodnú chuť.

Odporúčame tieto knihy

Peter Belak
Peter Belak
10. júna 2021

vsetko OK, a u Vas najlepsia cena