Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE OD 15 EUR

Národná kuchyňa

List.php:/getLoadedProductCollection 32 List.php:/getLoadedProductCollection 32
  • Autor: Miroslav Macek, Petra Macková Hrochová, Zbigniew Czendlik

    Farská kuchařka

    Vydavateľstvo: Nakladatelství XYZ
    Dátum vydania: 25. októbra 2019
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Predpredaj
    (Titul vychádza o 2 dni)
    Bežná cena: 11,99 €
    Vaša cena: 11,39 
    Tato kniha není jen prostou kuchařkou, tedy souborem receptů, ale je též knihou k poučení o církevním roku a jeho vlivu na jídelní zvyklosti předků, o životě farářů a farských hospodyň, a to obzvláště na venkovských farách, a též o sepětí tehdejšího jídelníčku s ročními obdobími a dostupnými … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Ivana Veruzabová

    Česká a slovenská kuchárka

    Vydavateľstvo: Svojtka & Co.
    Dátum vydania: 19. marca 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Vypredané
    Bežná cena: 11,90 €
    Vaša cena: 11,31 
    Zoznámte sa s tradičnými českými a slovenskými receptami vďaka tejto úžasnej kuchárke! Knižka obsahuje 75 klasických receptov - od polievok, predkrmov a chuťoviek, cez úpravu mäsa, rýb a diviny, až po prípravu sladkých a vegetariánskych jedál. Autorka nezabudla ani na prípravu dezertov a pečiva. Recepty sú … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Vojtech Majling

    Poklady tradičnej slovenskej kuchyne

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 6. júna 2019
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 14,90 €
    Vaša cena: 14,16 
    Krásu a jedinečnost Slovenska netvoria len originálne ľudové tradície, kultúrne pamiatky a nádherná príroda, ale aj chute a vône tradičných domácich jedál, ktoré tu gazdinky pripravujú už dlhé desaťročia. Vďaka autorovej zberateľskej vášni nájdete v tejto výnimočnej knihe množstvo známych i takmer zabudnutých … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Francesca Spinelli, Mykola Nevrev

    Taliansko na tanieri

    Vydavateľstvo: Fortuna Libri
    Dátum vydania: 14. júna 2019
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 17,90 €
    Vaša cena: 17,01 
    Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými bezmäsitými jedlami z rôznych regiónov Talianska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita. V tejto knihe sa s vami podelia o množstvo nielen kulinárskych zážitkov … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Julia Child

    Umění francouzské kuchyně

    Vydavateľstvo: Jota
    Dátum vydania: 20. októbra 2014
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Posielame do 14 dní
    Bežná cena: 28,11 €
    Vaša cena: 26,70 
    Umění francouzské kuchyně je úctyhodně objemná, mimořádně podrobně, ale zároveň přehledně zpracovaná příručka nabízející celkem pět set dvacet čtyři receptů, které osobně prověřila sama Childová a s ní několik generací amatérských i profesionálních kuchařek a kuchařů z celého světa – ale zdaleka … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Katarína Nádaská

    Rok v slovenskej ľudovej kuchyni

    Vydavateľstvo: Fortuna Libri
    Dátum vydania: 5. novembra 2018
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 22,90 €
    Vaša cena: 21,76 
    Katarína Nádaská v knihe prináša zasvätený pohľad na tradičnú kuchyňu v presvedčení, že práve táto stránka ľudovej kultúry môže byť žriedlom originálnych farieb, chutí a vôní Slovenska, ku ktorým sa oplatí vracať aj v dnešných časoch, keď do našej stravy masívne prenikajú vplyvy svetovej kuchyne. V prvej … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Kolektív autorov

    Sushi

    Vydavateľstvo: CPress
    Dátum vydania: 15. októbra 2019
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Posielame do 5 až 21 dní
    Bežná cena: 11,99 €
    Vaša cena: 11,39 
    Sushi je delikatesa oblíbená po celém světě a své místo si našla i u nás. Většina lidí však stále chodí za touto japonskou pochoutkou do restaurací, protože před domácí přípravou mají respekt. Teď můžete všechny obavy hodit s klidem za hlavu. Mistři v oboru, kteří pořádají oblíbené kurzy přípravy sushi, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Andy Drgoň

    Thai nech sa páči

    Vydavateľstvo: Drgoň Andy
    Dátum vydania: 25. marca 2019
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 24,90 €
    Vaša cena: 23,66 
    Moderná a tradičná, autentická thajská kuchárka. Rôznorodá zmes chutí, vône a pestrosti na tanieri, Vás poblázni natoľko, že si budete chcieť kúsok Thajska priniesť domov. Recepty, ktoré poznáte nie len z dovolenky, sú ideálne prispôsobené našim podmienkam. Inšpirujte sa a zostavte si kompletné thajské menu … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Riccardo Lucque

    Italská kuchařka

    Vydavateľstvo: Sevruga
    Dátum vydania: 5. novembra 2018
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 23,45 €
    Vaša cena: 22,28 
    Italská kuchyně je známá po celém světě a získala srdce mnoha z nás. Kdo si vůbec dokáže představit vaření bez skvělých italských surovin, vín a sýrů, vyzrálých rajčat San Marzano, voňavé bazalky. .. ? Pro vás všechny, kteří jste si italskou kuchyni zamilovali, vznikla právě tato kuchařka. Pokud se chcete posunout … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Erwin Niederberger

    Vatikánska kuchárka

    Vydavateľstvo: Don Bosco
    Dátum vydania: 5. júna 2018
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 24,90 €
    Vaša cena: 23,66 
    Pápežská švajčiarska garda je elitná vojenská jednotka, ktorá ochraňuje hlavu Katolíckej cirkvi už vyše 500 rokov. Vedeli ste však aj to, že má mimoriadne blízko ku gastronómii? V tejto knihe vám predstaví to najlepšie z vatikánskej kuchyne. Recepty rôznej náročnosti zahŕňajú jednoduché jedlá, ale aj majstrovské kúsky, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi

    Jeruzalém

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 21. septembra 2018
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 19,95 €
    Vaša cena: 18,95 
    Autori knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrastali v 70. a 80. rokoch minulého storočia v Jeruzaleme, bez toho aby sa poznali. Yotam žil v židovskej štvrti na západe mesta a Sami v jeho arabskej štvrti na východe. Stretli sa v Londýne v roku 1999 a stali sa z nich obchodní partneri vo firme … Zobraziť viac info ►
  • Autor: George Ellis, Zhuo Zhao

    Léčivá čínská kuchyně

    Vydavateľstvo: Fontána
    Dátum vydania: 2. januára 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Posielame do 5 až 21 dní
    Bežná cena: 15,41 €
    Vaša cena: 14,64 
    Obsáhlý průvadce čínským uměním léčby jídlem. V Číně neexistuje hranice mezi jídlem a lékem - podle Číňanů většina onemocnění může být léčena správně zvoleným jídlem a zdravá vyvážená strava je klíčem k dlouhému a zdravému životu. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Marcsi Borbás

    Magyarország finom - Szívem csücske ország sarka

    Vydavateľstvo: StratComm
    Dátum vydania: 31. októbra 2018
    Jazyk: maďarský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 19,19 €
    Vaša cena: 18,23 
    "Borbás Marcsi érzelmekkel átszőtt új könyvében azokra a tájakra kalauzolja az olvasót, melyekhez szoros szálakkal kötődik. Ízes ételek, lenyűgöző képi világ, személyes vallomások a magyar gasztronómia nagy utazójától. " … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Marta Kučíková

    Po italsku do hubky

    Vydavateľstvo: Mladá fronta
    Dátum vydania: 5. septembra 2019
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 14,05 €
    Vaša cena: 13,35 
    Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Co je chutnější než famózní pizza spacca bicchieri čili rozflákaná sklenička? Jak je možné, že nevařící praktik zvládne levou zadní přípravu oblíbené peperonaty čili paprikového … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Roman Vaněk

    Velká kuchařka Čech a Moravy

    Vydavateľstvo: Pražský kulinářský institut
    Dátum vydania: 21. novembra 2016
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 28,15 €
    Vaša cena: 26,74 
    Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Cestování za jídlem

    Vydavateľstvo: Mladá fronta
    Dátum vydania: 7. novembra 2013
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 16,40 €
    Vaša cena: 15,58 
    Na základě úspěšné rubriky Cestování za jídlem z časopisu F. O. O. D. vychází v knižní podobě reprezentativní soubor krásných i chutných receptů z nejrůznějších kuchyní Evropy a světa. Recepty jsou seřazeny do kapitol podle jednotlivých zemí, kde vedle nich najdete také krátkou charakteristiku příslušné … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Luu Uyen

    Pravá vietnamská kuchyně

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 7. júna 2019
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 16,95 €
    Vaša cena: 13,55 
    Autorka knihy síce už dlhé roky býva v Londýne, kde prevádzkuje populárnu bytovú reštauráciu, vedie kurzy vietnamského varenia, na ktorých učí ľudí z celej Európy a patrí medzi prominentných londýnskych foodblogerov, ale jej život sa stále točí okolo Vietnamu a vietnamskej kuchyne. Vo Vietname sa narodila a často … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Anzelma Hlôšková

    Recepty nitrianskych starých mám

    Vydavateľstvo: Boris Kováč Btapress
    Dátum vydania: 6. mája 2015
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 8,50 €
    Vaša cena: 8,08 
    Recepty nitrianskych starých mám je kniha, ktorú si obľúbia všetky gazdinky. Prináša množstvo osvedčených receptov na prípravu mäsa, chutných polievok či tradičných múčnikov. Jedlá, ktoré varili už naše staré mamy, sú chutné, jednoducho sa pripravujú a nesú v sebe odkaz o tom, ako sa kedysi žilo. V knihe okrem … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Štefan Packa

    Tatry na tanieri

    Vydavateľstvo: Vydavateľstvo Matice slovenskej
    Dátum vydania: 18. decembra 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 13,90 €
    Vaša cena: 5,00 
    Najmenšie veľhory sveta sú nielen pokladnicou unikátnych prírodných skvostov, ale aj dejiskom strhujúcich ľudských príbehov. Pred vyše 140 rokmi sa vďaka Košicko-bohumínskej železnici otvorili svetu, vyrástli tatranské osady, desiatky hotelov a sanatórií, horské chaty so špecifickou atmosférou a nezabudnuteľnými osobnosťami. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Roman Vaněk

    Klenoty klasické evropské kuchyně 4. vydání

    Vydavateľstvo: Pražský kulinářský institut
    Dátum vydania: 8. apríla 2019
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Posielame do 5 až 21 dní
    Bežná cena: 18,75 €
    Vaša cena: 17,81 
    Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem KLENOTY KLASICKÉ EVROPSKÉ KUCHYNĚ. Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Sami Tamimi, Yotam Ottolenghi

    Ottolenghi - Kuchařka

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 6. decembra 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 19,95 €
    Vaša cena: 18,95 
    "Varenie môže byť príjemné, jednoduché a naplňujúce, a pritom môže výsledok skvelo vyzerať aj chutiť. Varenie nesmie byť otravná práca alebo nuda, musí byť dostupné každému, jasné a poctivé. Varenie a jedlo pre nás nepredstavuje matný, vzdialený ideál, ale je súčasťou každodenného života, a tak to musí … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Claudia Piras

    Culinaria Itálie

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 25. apríla 2018
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 19,95 €
    Vaša cena: 18,95 
    Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový pretlak? Ako odlíšime dobrý a zlý balzamikový ocot? Aké jedlo sa podávalo v antickom Ríme, na akých špecialitách si pochutnávali v stredoveku … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Mária Szemesová

    Slovenská kuchárka

    Vydavateľstvo: Topas
    Dátum vydania: 1. januára 2010
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 9,92 €
    Vaša cena: 6,84 
    Pôvodná slovenská kuchárska kniha, ktorá vyšla už v piatich vydaniach. Ponúka množstvo receptov na rozličné druhy polievok, predjedál, šalátov, jedál z mäsa, zeleniny a múčnych jedál. Kniha je zostavená z jednoduchých receptov, ktoré možno pripraviť z dostupných surovín. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Nitisha Patel

    Moderní indická kuchařka

    Vydavateľstvo: CPress
    Dátum vydania: 20. marca 2018
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 19,99 €
    Vaša cena: 18,99 
    Indická kuchyně je pestrá, barevná a plná exotických chutí a koření. Když ucítíte její charakteristickou vůni, začnou se vám zaručeně sbíhat slinky na jazyku. S pomocí Nitishi Patelové, uznávané šéfkuchařky indického původu, můžete orientální kuchyňská kouzla zvládnout i vy. Nitishiny recepty vycházejí … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa (Edice Apetit)

    Vydavateľstvo: BURDA Media 2000 (Apetit)
    Dátum vydania: 7. júna 2016
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 15,46 €
    Vaša cena: 14,69 
    Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd. Procestovali jsme USA křížem krážem - od východu na západ, bychom pro vás všechny tyhle recepty posbírali … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Marie Sandtnerová

    Klasická česká kuchařka, 2.vydání

    Vydavateľstvo: Nakladatelství XYZ
    Dátum vydania: 25. novembra 2013
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 16,49 €
    Vaša cena: 15,67 
    Nejúspěšnější česká kuchařka všech dob! Bez populární „Sandtnerky“, která poprvé vyšla ve 20. letech 20. století, se neobejde žádná moderní hospodyně. Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů paní Marie Janků-Sandtnerové je spolehlivým návodem na přípravu nejen českých jídel, ale i mezinárodních pokrmů. Na … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Lucia Súkeníková

    Recepty našich starých mám

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 14. novembra 2017
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 14,90 €
    Vaša cena: 14,16 
    Zaspomínajte si s touto knihou na svoje detstvo. Táto jedinečná kuchárka zanecháva odkaz o tom, ako sa kedysi žilo, jedlo ? a maškrtilo. Zachytáva 80 tradičných sladkých aj slaných receptov na koláče a múčne jedlá, ktoré sa v slovenských rodinách dedili z generácie na generáciu. Nájdete tu bábovky, buchty, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Anikó Gergely

    Kulinária Maďarsko

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 30. novembra 2017
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 19,95 €
    Vaša cena: 18,95 
    Nádherná výpravná kniha s množstvom farebných fotografií ponúka popri kulinárskom zážitku aj zážitok kultúrny. Určená je každému, kto nielen obľubuje chutné jedlá, ale rád sa dozvie niečo aj o ich pôvode. Maďarská kuchyňa, rovnako ako celá maďarská kultúra, má už tisícročie dvojaké korene: je svojskou zmesou východných … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Michaela Učňová

    Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli

    Vydavateľstvo: Česká televize
    Dátum vydania: 30. apríla 2019
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Posielame do 5 až 21 dní
    Bežná cena: 18,75 €
    Vaša cena: 17,81 
    Věčně živým tématem moderní doby jsou nejrůznější diety, výživné ingredience, zaručeně zdravé polotovary a moderní postupy úpravy potravin. Přitom stačí tak málo - znovuobjevit životadárnou sílu přírodních produktů, tradic a umu našich předků a umět využívat bohatství nabízeného přírodou. Pojďte společně … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Miroslava Kuntzmannová

    S trochou nostalgie II aneb ta naše kuchyně česká

    Vydavateľstvo: Kuntzmannová Miroslava
    Dátum vydania: 15. mája 2015
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 28,15 €
    Vaša cena: 26,74 
    Tato kuchařská kniha je kombinací typické české vesnické a měšťanské kuchyně, obsahuje více jak 200 starých receptů, které jsou v mnoha rodinách zapomenuté a připomíná ty stále živé, se kterými jsme se ve svém mládí mohli setkávat. Buď u svých rodičů, či prarodičů, ale také třeba v literatuře. Každý … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Sushi - Doma, krok za krokem 4. vydání

    Vydavateľstvo: Pražský kulinářský institut
    Dátum vydania: 8. apríla 2019
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Posielame do 5 až 21 dní
    Bežná cena: 14,05 €
    Vaša cena: 13,35 
    Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí. Další kniha z úspěšné dílny Pražského kulinářského institutu, která vlídně tuto techniku ozřejmuje a pasuje na … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Oli Džupinková, Peter Šuchtár

    Mamina rusínska kuchyňa

    Vydavateľstvo: Joo Media
    Dátum vydania: 1. novembra 2018
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 5 až 21 dní
    Bežná cena: 43,00 €
    Vaša cena: 40,85 
    Celý rok rusínskej kuchyne je rozdelený do piatich kapitol od Vianoc, cez Veľkú noc až po každodenné jedlo ľudí na dedine. Pri príprave receptov sme použili len suroviny, ktoré boli v minulosti vždy doma. Či už si ich naši rodičia a starí rodičia vypestovali na záhrade alebo nazbierali v lese zemiaky, kyslá kapusta, fazuľa, … Zobraziť viac info ►