Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 36 miestach po slovensku

Národná kuchyňa

  • Autor: Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi

    Jeruzalém

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 28. novembra 2016
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 19,95 €
    Vaša cena: 18,95 
    Autori knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrastali v 70. a 80. rokoch minulého storočia v Jeruzaleme, bez toho aby sa poznali. Yotam žil v židovskej štvrti na západe mesta a Sami v jeho arabskej štvrti na východe. Stretli sa v Londýne v roku 1999 a stali sa z nich obchodní partneri vo firme … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Ivana Veruzabová

    Česká a slovenská kuchárka

    Vydavateľstvo: Svojtka & Co.
    Dátum vydania: 30. novembra 2018
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Dotlač
    (Plánovaná na 30. 11. 2018)
    Bežná cena: 11,90 €
    Vaša cena: 11,31 
    Zoznámte sa s tradičnými českými a slovenskými receptami vďaka tejto úžasnej kuchárke! Knižka obsahuje 75 klasických receptov - od polievok, predkrmov a chuťoviek, cez úpravu mäsa, rýb a diviny, až po prípravu sladkých a vegetariánskych jedál. Autorka nezabudla ani na prípravu dezertov a pečiva. Recepty sú … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Anikó Gergely

    Kulinária Maďarsko

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 30. novembra 2017
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 19,95 €
    Vaša cena: 18,95 
    Nádherná výpravná kniha s množstvom farebných fotografií ponúka popri kulinárskom zážitku aj zážitok kultúrny. Určená je každému, kto nielen obľubuje chutné jedlá, ale rád sa dozvie niečo aj o ich pôvode. Maďarská kuchyňa, rovnako ako celá maďarská kultúra, má už tisícročie dvojaké korene: je svojskou zmesou východných … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Rastislava Stoličná-Mikolajová

    Slovenský rok

    Vydavateľstvo: Vydavateľstvo Matice slovenskej
    Dátum vydania: 19. novembra 2012
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 3 dní
    Bežná cena: 9,90 €
    Vaša cena: 9,41 
    Kniha s názvom Slovenský rok s podtitulom Receptár na dni sviatočné, všedné a pôstne prináša mimoriadne zaujímavé čítanie o slovenskom zvykosloví. Je členená na jednotlivé obdobia roka a sviatočné cykly. V každej zo štyroch častí sú najskôr opísané ľudové zvyky, ktoré sa s daným obdobím spájali … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Suzanne Carreiro

    Pes, který jedl lanýže

    Vydavateľstvo: Argo
    Dátum vydania: 18. júna 2018
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 18,71 €
    Vaša cena: 17,77 
    Víte, co jsou nahaté ravioly, jak se dělá svaté víno a jak chutná scottadito neboli spálený prst? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny duši? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírajícímu svatému Františkovi? Americká autorka Suzanne … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Dominic James Holcombe

    Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice

    Vydavateľstvo: Sand Dune
    Dátum vydania: 6. júna 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Predpredaj
    Bežná cena: 23,26 €
    Vaša cena: 22,10 
    Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice je gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice. Kniha provází po restauracích, kavárnách, bistrech, cukrárnách, pivovarech, vinařstvích … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Claudia Piras

    Culinaria Itálie

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 27. apríla 2018
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 19,95 €
    Vaša cena: 18,95 
    Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový pretlak? Ako odlíšime dobrý a zlý balzamikový ocot? Aké jedlo sa podávalo v antickom Ríme, na akých špecialitách si pochutnávali v stredoveku … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Silvia Pilková

    77 tradičných receptov

    Vydavateľstvo: Fortuna Libri
    Dátum vydania: 6. septembra 2017
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 14,90 €
    Vaša cena: 14,16 
    Napriek tomu, že sme obklopení množstvom inšpirácií zo zahraničných kuchýň, rokmi overené recepty a rady našich babičiek nesmú zapadnúť prachom. Spoznajme teda najprv seba a svoje korene a až potom sa otvorme svetu. Ponúkame vám výber zaujímavých tradičných receptov na jedlá pripravované z dostupných surovín, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: George Agathonikiadis, Veronika Hájková

    Domácí řecká kuchyně

    Vydavateľstvo: Esence
    Dátum vydania: 3. mája 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 14,05 €
    Vaša cena: 13,35 
    S nadsázkou se někdy říká, že naše civilizace má své počátky u řeckého stolu. Řecká kuchyně je založená na principu kvalitních, jednoduchých surovin a lahodných kombinací chutí. Kuchařka Veroniky Hájkové a George Agathonikiadise přináší ucelený soubor řeckých receptů, díky kterým si můžete i vy kdykoli uvařit … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Eleonora Galassová

    Jak chutná dolce vita

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 29. marca 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 17,95 €
    Vaša cena: 17,05 
    Rím - ťažko by sme vo svete našli mesto viac prestúpené dejinami a tradíciou. Ich obraz sa premieta aj do pestrosti tunajšieho jedla. Eleonora Galassová, talianska novinárka, bloggerka a instagramová hviezda píšuca o jedle, vás zavedie do palácov izašitých uličiek a zoznámi vás so zvykmi, spoločnosťou a skrytými … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Anzelma Hlôšková

    Recepty nitrianskych starých mám

    Vydavateľstvo: Boris Kováč Btapress
    Dátum vydania: 6. mája 2015
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 3 dní
    Bežná cena: 8,50 €
    Vaša cena: 8,08 
    Recepty nitrianskych starých mám je kniha, ktorú si obľúbia všetky gazdinky. Prináša množstvo osvedčených receptov na prípravu mäsa, chutných polievok či tradičných múčnikov. Jedlá, ktoré varili už naše staré mamy, sú chutné, jednoducho sa pripravujú a nesú v sebe odkaz o tom, ako sa kedysi žilo. V knihe okrem … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Miloš Šandrik

    Mexická kuchyňa

    Vydavateľstvo: Nová práca
    Dátum vydania: 4. júna 2005
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 14 dní
    Bežná cena: 9,96 €
    Vaša cena: 9,46 
    Zaujímavo spracovaná knihá ponúka nielen zaujímavé a určite chutné jedlá, ale. .. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    To najlepšie z ruskej kuchyne

    Vydavateľstvo: Perfekt
    Dátum vydania: 1. januára 2008
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 3 dní
    Bežná cena: 14,90 €
    Vaša cena: 14,16 
    Kulinárske umenie je jedno z najstarších umení, ktoré kedy ľudstvo poznalo. Niet sa ani čomu čudovať, lebo, ako sa vraví, človek hladnému žalúdku nerozkáže a maškrtnému jazýčku už vôbec nie. Vynikajúce chute ruskej kuchyne predstavuje nová obrazová kuchárska kniha s receptami najtypickejších ruských jedál. Ako každá … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Erwin Niederberger

    Vatikánska kuchárka

    Vydavateľstvo: Don Bosco
    Dátum vydania: 5. júna 2018
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 24,90 €
    Vaša cena: 23,66 
    Pápežská švajčiarska garda je elitná vojenská jednotka, ktorá ochraňuje hlavu Katolíckej cirkvi už vyše 500 rokov. Vedeli ste však aj to, že má mimoriadne blízko ku gastronómii? V tejto knihe vám predstaví to najlepšie z vatikánskej kuchyne. Recepty rôznej náročnosti zahŕňajú jednoduché jedlá, ale aj majstrovské kúsky, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Roman Vaněk

    Velká kuchařka Čech a Moravy

    Vydavateľstvo: Pražský kulinářský institut
    Dátum vydania: 21. novembra 2016
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Posielame do 14 dní
    Bežná cena: 28,15 €
    Vaša cena: 26,74 
    Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Ruediger Dahlke

    PEACE FOOD Italská veganská kuchařka

    Vydavateľstvo: CPress
    Dátum vydania: 31. augusta 2015
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 16,49 €
    Vaša cena: 15,67 
    Další kniha z pera tohoto neúnavného autora, která navazuje na své předchůdkyně Strava pro klid v duši a Strava pro klid v duši - recepty veganské kuchyně, tentokrát v italském duchu. Naleznete zde 90 receptů na typickou italskou stravu, aniž by jednotlivé pokrmy obsahovaly cokoli živočišného původu. Recepty jsou … Zobraziť viac info ►