Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 521 miestach na Slovensku
Koenig Leah: Modern Jewish Cooking: Recipes & Customs for Todays Kitchen

Počet strán: 352

Väzba: tvrdá

EAN: 9781452127484

Jazyk: anglický

ISBN: 9781452127484

Dátum vydania: 17. marca 2015

Vydavateľstvo:  Chronicle Books Llc

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 2,9 cm x 19,1 cm x 26 cm

Modern Jewish Cooking: Recipes & Customs for Todays Kitchen



Dostupnosť:
Vypredané
Cena v e-shope: 33,20 
Bežná cena: 34,95 €
Zľava 5%

Titul nemáme na sklade a je vypredaný aj u vydavateľa. Pozrite si, či nám zostali posledné kusy v zozname kamenných predajní nižšie.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie do predajní Panta Rhei zadarmo.

From a leading voice of the new generation of young Jewish cooks who are reworking the food of their forebears, this take on the cuisine of the diaspora pays homage to tradition while reflecting the values of the modern-day food movement. Author Leah Koenig shares 175 recipes showcasing handmade, seasonal, vegetable-forward dishes. Classics of Jewish culinary culture—such as latkes, matzoh balls, challah and hamantaschen—are updated with smart techniques and vibrant spices. Approachable recipes for everything from soups to sweets go beyond the traditional, incorporating regional influences from North Africa to Central Europe. Featuring holiday menus and rich photography, this collection is at once a guide to establishing traditions and a celebration of the way we eat now

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie