Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE OD 15 EUR

Národná kuchyňa - ostatné

  • Autor: Marcsi Borbás

    Magyarország finom - Szívem csücske ország sarka

    Vydavateľstvo: StratComm
    Dátum vydania: 31. októbra 2018
    Jazyk: maďarský
    Dostupnosť: Posielame do 5 až 21 dní
    Bežná cena: 19,19 €
    Vaša cena: 18,23 
    "Borbás Marcsi érzelmekkel átszőtt új könyvében azokra a tájakra kalauzolja az olvasót, melyekhez szoros szálakkal kötődik. Ízes ételek, lenyűgöző képi világ, személyes vallomások a magyar gasztronómia nagy utazójától. " … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Ivana Veruzabová

    Česká a slovenská kuchárka

    Vydavateľstvo: Svojtka & Co.
    Dátum vydania: 28. júna 2019
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Dotlač
    (Plánovaná na 28. 06. 2019)
    Bežná cena: 11,90 €
    Vaša cena: 11,31 
    Zoznámte sa s tradičnými českými a slovenskými receptami vďaka tejto úžasnej kuchárke! Knižka obsahuje 75 klasických receptov - od polievok, predkrmov a chuťoviek, cez úpravu mäsa, rýb a diviny, až po prípravu sladkých a vegetariánskych jedál. Autorka nezabudla ani na prípravu dezertov a pečiva. Recepty sú … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Anikó Gergely

    Kulinária Maďarsko

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 30. novembra 2017
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 4 dní
    Bežná cena: 19,95 €
    Vaša cena: 18,95 
    Nádherná výpravná kniha s množstvom farebných fotografií ponúka popri kulinárskom zážitku aj zážitok kultúrny. Určená je každému, kto nielen obľubuje chutné jedlá, ale rád sa dozvie niečo aj o ich pôvode. Maďarská kuchyňa, rovnako ako celá maďarská kultúra, má už tisícročie dvojaké korene: je svojskou zmesou východných … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Vladimír Tomčík

    Knedle na tisíc spôsobov

    Vydavateľstvo: Perfekt
    Dátum vydania: 15. októbra 2007
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Vypredané
    Bežná cena: 24,20 €
    Vaša cena: 22,99 
    Knedľa je národným jedlom mnohých národov. Môže byť malá ako čerešňa, veľká ako lopta, guľatá, podlhovastá, a dokonca stlačená ako placka. Bola jedlom chudobných, dodnes je pokrmom každodenným, nenáročným na prípravu, ale je aj pokrmom sviatočným a rafinovaným. Knedľa môže byť slaná i sladká, môže byť hlavným … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Talianska kuchyňa

    Vydavateľstvo: Klub čitateľov
    Dátum vydania: 28. februára 2018
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 21 dní
    Bežná cena: 7,99 €
    Vaša cena: 4,74 
    Talianska kuchyňa je chutná, obľúbená a navyše aj nenáročná na prípravu. Ak máte doma základné ingrediencie ako olivový olej, hrubú morskú soľ, čierne korenie, bazalku, rozmarín a parmezán, môžete ľahko pri praviť úžasný pokrm. Tieto prísady krásne zdôraznia chuť mäsa, rýb alebo zeleniny. Presvedčte sa prostred níctvom … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Erwin Niederberger

    Vatikánska kuchárka

    Vydavateľstvo: Don Bosco
    Dátum vydania: 5. júna 2018
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 24,90 €
    Vaša cena: 23,66 
    Pápežská švajčiarska garda je elitná vojenská jednotka, ktorá ochraňuje hlavu Katolíckej cirkvi už vyše 500 rokov. Vedeli ste však aj to, že má mimoriadne blízko ku gastronómii? V tejto knihe vám predstaví to najlepšie z vatikánskej kuchyne. Recepty rôznej náročnosti zahŕňajú jednoduché jedlá, ale aj majstrovské kúsky, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Riccardo Lucque

    Italská kuchařka

    Vydavateľstvo: Sevruga
    Dátum vydania: 5. novembra 2018
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Posielame do 5 až 21 dní
    Bežná cena: 23,45 €
    Vaša cena: 22,28 
    Italská kuchyně je známá po celém světě a získala srdce mnoha z nás. Kdo si vůbec dokáže představit vaření bez skvělých italských surovin, vín a sýrů, vyzrálých rajčat San Marzano, voňavé bazalky. .. ? Pro vás všechny, kteří jste si italskou kuchyni zamilovali, vznikla právě tato kuchařka. Pokud se chcete posunout … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Claudia Piras

    Culinaria Itálie

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 25. apríla 2018
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 19,95 €
    Vaša cena: 18,95 
    Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový pretlak? Ako odlíšime dobrý a zlý balzamikový ocot? Aké jedlo sa podávalo v antickom Ríme, na akých špecialitách si pochutnávali v stredoveku … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Eleonora Galassová

    Jak chutná dolce vita

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 29. marca 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 17,95 €
    Vaša cena: 17,05 
    Rím - ťažko by sme vo svete našli mesto viac prestúpené dejinami a tradíciou. Ich obraz sa premieta aj do pestrosti tunajšieho jedla. Eleonora Galassová, talianska novinárka, bloggerka a instagramová hviezda píšuca o jedle, vás zavedie do palácov izašitých uličiek a zoznámi vás so zvykmi, spoločnosťou a skrytými … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Jana Horecká

    Čínske recepty v slovenskej kuchyni

    Vydavateľstvo: Knižné centrum
    Dátum vydania: 28. januára 2019
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 4,95 €
    Vaša cena: 4,70 
    Druhé vydanie úspešnej kuchárskej knihy známej autorky ponúka veľké množstvo receptov na prípravu jedál z čínskej kuchyne. Naše gazdinky ocenia nielen pestrý výber jedál, ale aj ich popularitu u nás a to, že sa dajú pripraviť zo surovín bežne dostupných na našom trhu. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Emanuele Ridi

    Pasta e Basta - 2.vydání

    Vydavateľstvo: PRIMETIME
    Dátum vydania: 18. decembra 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Posielame do 21 dní
    Bežná cena: 16,92 €
    Vaša cena: 16,07 
    Už nikdy nebudete potřebovat jinou knížku na přípravu těstovin. Pasta e Basta shrnuje vše co potřebujete vědět. Snadno a rychle proniknete do Emanuelových 100 nejoblíbenějších klasických i jeho autentických receptů. Jestli jste tápali jaké jsou rozdíly mezi tagliolini, tagliattelle, fettucine, pappardelle, farfalle, maltagliati, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Marion Trutter

    Culinaria Španělsko

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 1. októbra 2009
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 29,90 €
    Vaša cena: 28,41 
    Kniha zachytáva rozmanitosti španielskej krajiny, prírody aj kultúry a odtiene neznámych chutí jej kuchyne. Už samotná odlišnosť klimatických podmienok dáva tušiť, že tu nemôže existovať jednotná národná kuchyňa. Recepty v knihe reprezentujú jednotlivé regionálne kuchyne, ktoré zostávajú verné svojim tradíciám – môžete … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Zé Fördős

    Olasz kaják

    Vydavateľstvo: Lunchbox Kiadó
    Dátum vydania: 3. novembra 2018
    Jazyk: maďarský
    Dostupnosť: Posielame do 5 až 21 dní
    Bežná cena: 20,94 €
    Vaša cena: 19,89 
    Fördős Zé ismét egy nagyon népszerű témával rukkolt elő, új szakácskönyvében isteni olasz kaják receptjeit mutatja meg olvasóinak. Megúszós pasták, laza és cuccos olasz ebédek, pizzaféleségek és hamisítatlan olasz édességek receptjeit szedte össze. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Magnus Nilsson

    The Nordic Baking Book

    Vydavateľstvo: Phaidon Press
    Dátum vydania: 1. októbra 2018
    Jazyk: anglický
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 39,95 €
    Vaša cena: 37,95 
    The acclaimed chef featured in the Emmy-Award winning US PBS series The Mind of a Chef and the Netflix docuseries Chef's Table explores the rich baking tradition of the Nordic region, with 450 tempting recipes for home bakersNordic culture is renowned for its love of baking and baked goods: hot coffee is paired with cinnamon buns spiced with cardamom, and … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Dominika Wittenberg Gašparová

    Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu

    Vydavateľstvo: Smart Press
    Dátum vydania: 10. októbra 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 23,45 €
    Vaša cena: 22,28 
    Severská kuchyně je považována za minimálně stejně zdravou, jako je ta středomořská. Klade velký důraz na kvalitu, čerstvost a lokální původ surovin. Autorka vás naučí, jak připravit na Severu tolik milované ryby nebo zvěřinu, houby či jahody. Kniha však neobsahuje pouze recepty, ale představí i švédské zvyky a tradice … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Hans Gerlach

    Sushi - Jak na to

    Vydavateľstvo: Vašut
    Dátum vydania: 20. septembra 2016
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 7,00 €
    Vaša cena: 6,65 
    Sushi je chutný pokrm původem z Japonska. Není tedy divu, že tyto elegantní rolky jsou nejen lehké a chutné, ale také krásně vypadají. Proměňte svoji kuchyni v sushi bar – s domácími nigiri a maki, které budou zaručeně chutnat i vašim hostům. Říkáte si: Vaření z čerstvých surovin, navíc z ryb? … Zobraziť viac info ►