Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Národná kuchyňa - ostatné

  • Autor: Anikó Gergely

    Kulinária Maďarsko

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 31. októbra 2017
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Predpredaj
    (Titul vychádza 31. 10. 2017)
    Bežná cena: 19,95 €
    Vaša cena: 18,75 
    Nádherná výpravná kniha s množstvom farebných fotografií ponúka popri kulinárskom zážitku aj zážitok kultúrny. Určená je každému, kto nielen obľubuje chutné jedlá, ale rád sa dozvie niečo aj o ich pôvode. Maďarská kuchyňa, rovnako ako celá maďarská kultúra, má už tisícročie dvojaké korene: je svojskou zmesou východných … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Dominika Wittenberg Gašparová

    Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu

    Vydavateľstvo: Smart Press
    Dátum vydania: 9. októbra 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: U dodávateľa
    Bežná cena: 23,45 €
    Vaša cena: 21,57 
    Severská kuchyně je považována za minimálně stejně zdravou, jako je ta středomořská. Klade velký důraz na kvalitu, čerstvost a lokální původ surovin. Autorka vás naučí, jak připravit na Severu tolik milované ryby nebo zvěřinu, houby či jahody. Kniha však neobsahuje pouze recepty, ale představí i švédské zvyky a tradice … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Claudia Piras

    Culinaria Itálie

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 30. novembra 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Predpredaj
    (Titul vychádza 30. 11. 2017)
    Bežná cena: 19,95 €
    Vaša cena: 18,75 
    Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový pretlak? Ako odlíšime dobrý a zlý balzamikový ocot? Aké jedlo sa podávalo v antickom Ríme, na akých špecialitách si pochutnávali v stredoveku … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Ivana Veruzabová

    Česká a slovenská kuchárka

    Vydavateľstvo: Svojtka & Co.
    Dátum vydania: 29. marca 2018
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 11,90 €
    Vaša cena: 11,19 
    Zoznámte sa s tradičnými českými a slovenskými receptami vďaka tejto úžasnej kuchárke! Knižka obsahuje 75 klasických receptov - od polievok, predkrmov a chuťoviek, cez úpravu mäsa, rýb a diviny, až po prípravu sladkých a vegetariánskych jedál. Autorka nezabudla ani na prípravu dezertov a pečiva. Recepty sú … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Sami Tamimi, Yotam Ottolenghi

    Ottolenghi - Kuchařka

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 30. novembra 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Predpredaj
    (Titul vychádza 30. 11. 2017)
    Bežná cena: 19,95 €
    Vaša cena: 18,75 
    "Varenie môže byť príjemné, jednoduché a naplňujúce, a pritom môže výsledok skvelo vyzerať aj chutiť. Varenie nesmie byť otravná práca alebo nuda, musí byť dostupné každému, jasné a poctivé. Varenie a jedlo pre nás nepredstavuje matný, vzdialený ideál, ale je súčasťou každodenného života, a tak to musí … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Zora Mintalová-Zubercová

    Vianoce na Slovensku

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 26. októbra 2012
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 24,90 €
    Vaša cena: 23,41 
    Slovenské Vianoce nie sú len o kapustnici a oblátkach. Každý región má svoje variácie známych receptov aj vlastné špeciality i tradície. Kniha Vianoce na Slovensku ponúka 350 receptov zo 16 regiónov, spolu so zvykmi a nadčasovými kuchárskymi radami. Je nenahraditeľným domácim pomocníkom pri vianočných prípravách … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Kolektív autorov

    Chute Talianska

    Vydavateľstvo: Taliansko-Slovenská obchodná komora
    Dátum vydania: 31. mája 2017
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 11,50 €
    Vaša cena: 9,20 
    Táto kniha je súčasťou projektu, ktorého iniciátorom je Taliansko- Slovenská obchodná komora. Nájdete v nej 55 jednoduchých receptov tradičnej talianskej kuchyne zozbieraných od talianskych manažérov, podnikateľov a kuchárov žijúcich na Slovensku. Autori receptov si na ich výbere dali naozaj záležať. Prinášajú tie najzaujímavejšie … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Eleonora Galassová

    Jak chutná dolce vita

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 29. marca 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 17,95 €
    Vaša cena: 14,36 
    Rím - ťažko by sme vo svete našli mesto viac prestúpené dejinami a tradíciou. Ich obraz sa premieta aj do pestrosti tunajšieho jedla. Eleonora Galassová, talianska novinárka, bloggerka a instagramová hviezda píšuca o jedle, vás zavedie do palácov izašitých uličiek a zoznámi vás so zvykmi, spoločnosťou a skrytými … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Nigella Lawson

    Nigellissima - Lákavé talianske inšpirácie

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 30. novembra 2015
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 15,90 €
    Vaša cena: 14,95 
    Gastronomické srdce Nigelly Lawsonovej patrí Taliansku! V tejto knihe ponúka120 receptov, ktoré sú oslavou čerstvého, chutného a nenáročného jedla. Jednoduchosť, priamočiarosť a príťažlivosť talianskej kuchyne tu predstavuje vlastným neodolateľným spôsobom, ktorý ducha Talianska vnesie aj do vašej domácej kuchyne. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: George Agathonikiadis, Veronika Hájková

    Domácí řecká kuchyně

    Vydavateľstvo: Esence
    Dátum vydania: 3. mája 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 14,05 €
    Vaša cena: 12,93 
    S nadsázkou se někdy říká, že naše civilizace má své počátky u řeckého stolu. Řecká kuchyně je založená na principu kvalitních, jednoduchých surovin a lahodných kombinací chutí. Kuchařka Veroniky Hájkové a George Agathonikiadise přináší ucelený soubor řeckých receptů, díky kterým si můžete i vy kdykoli uvařit … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Talianske tradičné jedlá cestoviny

    Vydavateľstvo: Foni book
    Dátum vydania: 21. júla 2017
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 11,90 €
    Vaša cena: 11,19 
    400 receptov od srdca … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Varíme so šéfkuchármi

    Vydavateľstvo: Ottovo nakladateľstvo
    Dátum vydania: 5. septembra 2016
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 59,99 €
    Vaša cena: 29,99 
    Šesťdesiat špičkových šéfkuchárov zo štyroch kontinentov spojilo na vyše tisíc stranách tejto kuchárskej knihy svoje sily, aby obohatili váš stôl o jedinečné kulinárske zážitky. Pomyselnú cestu okolo sveta podniknete od teplých a studených predjedál plných vitamínov a exotických chutí tropického ovocia až po múčniky … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Kolektív autorov

    Bezmäsité recepty talianskej kuchyne

    Vydavateľstvo: Foni book
    Dátum vydania: 25. novembra 2015
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 9,90 €
    Vaša cena: 9,31 
    Táto kniha sa vo svojom úvode zaoberá základnými pravidlami zdravého stravovania. Nájdete v nej klasické jedlá talianskej kuchyne a recepty na báze tradičných i menej známych obilnín a najrôznejších druhov zeleniny vrátane predjedál, omáčok, pizze i koláčov. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Antonio Carluccio, Gennaro Contaldo

    Dvaja talianski gurmáni ochutnávajú Taliansko

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 16. septembra 2014
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 19,90 €
    Vaša cena: 18,71 
    Po mimoriadnom úspechu kuchárskej knihy Dvaja talianski gurmáni sa Antonio Carluccio a Gennaro Contaldo vydali na cestu po Taliansku. Všímali si odlišnosti jednotlivých regiónov a ich vplyv na každodenný život obyvateľov vrátane stravovania. Dvaja svetoznámi šéfkuchári precestovali svoje rodisko od zasnežených vrcholkov hôr až … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Mamma mia!

    Vydavateľstvo: BURDA Media 2000 (Apetit)
    Dátum vydania: 9. augusta 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 15,46 €
    Vaša cena: 14,53 
    Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Petr Jachnin

    Pirôžky

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 2. septembra 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 12,90 €
    Vaša cena: 12,13 
    Dijonské pirôžky s bravčovým mäsom, gruzínske pirohy, židovský kreplach, litovské virtiňaje, moskovské pelmene, grécke manti, provensalské lístkové pirôžky, zelené ravioly v paradajkovej omáčke, cappelletti s hubami a vývarom, banánové pirôžky s čokoládou, maďarské višňové, grécke pečené, naše tradičné … Zobraziť viac info ►

Naposledy ste videli