Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 36 miestach po slovensku

Národná kuchyňa - ostatné

  • Autor: neuvedený

    Talianska kuchyňa

    Vydavateľstvo: Klub čitateľov
    Dátum vydania: 28. februára 2018
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 7,99 €
    Vaša cena: 4,99 
    Talianska kuchyňa je chutná, obľúbená a navyše aj nenáročná na prípravu. Ak máte doma základné ingrediencie ako olivový olej, hrubú morskú soľ, čierne korenie, bazalku, rozmarín a parmezán, môžete ľahko pri praviť úžasný pokrm. Tieto prísady krásne zdôraznia chuť mäsa, rýb alebo zeleniny. Presvedčte sa prostred níctvom … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Ivana Veruzabová

    Česká a slovenská kuchárka

    Vydavateľstvo: Svojtka & Co.
    Dátum vydania: 29. júna 2018
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Dotlač
    (Plánovaná na 29. 06. 2018)
    Bežná cena: 11,90 €
    Vaša cena: 11,31 
    Zoznámte sa s tradičnými českými a slovenskými receptami vďaka tejto úžasnej kuchárke! Knižka obsahuje 75 klasických receptov - od polievok, predkrmov a chuťoviek, cez úpravu mäsa, rýb a diviny, až po prípravu sladkých a vegetariánskych jedál. Autorka nezabudla ani na prípravu dezertov a pečiva. Recepty sú … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Claudia Piras

    Culinaria Itálie

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 27. apríla 2018
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 19,95 €
    Vaša cena: 18,95 
    Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový pretlak? Ako odlíšime dobrý a zlý balzamikový ocot? Aké jedlo sa podávalo v antickom Ríme, na akých špecialitách si pochutnávali v stredoveku … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Anikó Gergely

    Kulinária Maďarsko

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 30. novembra 2017
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 19,95 €
    Vaša cena: 18,95 
    Nádherná výpravná kniha s množstvom farebných fotografií ponúka popri kulinárskom zážitku aj zážitok kultúrny. Určená je každému, kto nielen obľubuje chutné jedlá, ale rád sa dozvie niečo aj o ich pôvode. Maďarská kuchyňa, rovnako ako celá maďarská kultúra, má už tisícročie dvojaké korene: je svojskou zmesou východných … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Mimi Thorisson

    Francouzská venkovská kuchyně - Pokrmy a příhody z vesnice na vinicích

    Vydavateľstvo: Omega
    Dátum vydania: 25. septembra 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Posielame do 14 dní
    Bežná cena: 23,45 €
    Vaša cena: 22,28 
    Poutavá cesta do ráje vína na francouzský venkov – z jednoduchých a lahodných receptů, doplněných 150 fotografiemi a příběhy inspirovanými životem obyčejných Francouzů. Autorka se se svou rodinou přestěhovala na francouzský venkov, na opuštěný starý zámek v Médoc. Zde od bývalého majitele a vynikajícího … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Silvia Pilková

    Poklady slovenskej kuchyne 1

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 8. novembra 2012
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 10,90 €
    Vaša cena: 10,36 
    Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Desaťdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. Nájdete tu … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Anne Whiteová, neuvedený

    Stredomorská kuchyňa

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 4. júna 2005
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 6,95 €
    Vaša cena: 6,60 
    Táto inšpiratívna kuchárska kniha oživuje vzrušujúce chute Stredomoria. Ponúka očarujúcu zbierku 120 chutných stredomorských jedál a spája staré recepty s novými, v ktorých sa odzrkadľuje intenzita a vitalita stredomorského života. Všetky recepty sú jednoduché a zrozumiteľné. Používajú sa v nich čerstvé … Zobraziť viac info ►
  • Autor: George Agathonikiadis, Veronika Hájková

    Domácí řecká kuchyně

    Vydavateľstvo: Esence
    Dátum vydania: 3. mája 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 14,05 €
    Vaša cena: 13,35 
    S nadsázkou se někdy říká, že naše civilizace má své počátky u řeckého stolu. Řecká kuchyně je založená na principu kvalitních, jednoduchých surovin a lahodných kombinací chutí. Kuchařka Veroniky Hájkové a George Agathonikiadise přináší ucelený soubor řeckých receptů, díky kterým si můžete i vy kdykoli uvařit … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Silvia Pilková

    Poklady slovenskej kuchyne: Spiš, Gemer, Tatry, Zamagurie

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 1. novembra 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 10,90 €
    Vaša cena: 10,36 
    Sedemdielna séria kuchárskych kníh zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Kniha obsahuje mnoho receptov a farebných fotografií. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Silvia Pilková

    Poklady slovenskej kuchyne (2): Dolné Považie, Stredné Považie, Horné Považie

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 16. januára 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 10,90 €
    Vaša cena: 10,36 
    Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Desaťdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. Nájdete tu … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Silvia Pilková

    Poklady slovenskej kuchyne: Dolná Nitra, Horná Nitra, Tekov

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 5. marca 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 10,90 €
    Vaša cena: 10,36 
    Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Osemdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. Nájdete tu recepty … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Silvia Pilková

    Poklady slovenskej kuchyne: Hont, Podpoľanie, Novohrad

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 25. júna 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 10,90 €
    Vaša cena: 10,36 
    Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. Nájdete tu recepty všeobecne … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Eleonora Galassová

    Jak chutná dolce vita

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 29. marca 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 17,95 €
    Vaša cena: 17,05 
    Rím - ťažko by sme vo svete našli mesto viac prestúpené dejinami a tradíciou. Ich obraz sa premieta aj do pestrosti tunajšieho jedla. Eleonora Galassová, talianska novinárka, bloggerka a instagramová hviezda píšuca o jedle, vás zavedie do palácov izašitých uličiek a zoznámi vás so zvykmi, spoločnosťou a skrytými … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Antonio Carluccio, Gennaro Contaldo

    Dvaja talianski gurmáni ochutnávajú Taliansko

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 16. septembra 2014
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 2 dní
    Bežná cena: 19,90 €
    Vaša cena: 18,91 
    Po mimoriadnom úspechu kuchárskej knihy Dvaja talianski gurmáni sa Antonio Carluccio a Gennaro Contaldo vydali na cestu po Taliansku. Všímali si odlišnosti jednotlivých regiónov a ich vplyv na každodenný život obyvateľov vrátane stravovania. Dvaja svetoznámi šéfkuchári precestovali svoje rodisko od zasnežených vrcholkov hôr až … Zobraziť viac info ►
  • Autor: František Janata, Anna Zvozilová

    Tradičné račianske jedlá

    Vydavateľstvo: Plat4M Books
    Dátum vydania: 23. septembra 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 2 dní
    Bežná cena: 9,95 €
    Vaša cena: 9,45 
    FRANTIŠEK JANATA patrí nepochybne k najznámejším slovenským kulinárskym mágom vôbec. Za celý svoj aktívny profesionálny kuchársky život vykúzlil tisíce a tisíce chutných pokrmov, po ktorých skonzumovaní sa ešte dlho šťastlivci od novozélandského Aucklandu cez japonské Kyoto až po portugalský Lisabon oblizovali a vychutnávali … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Alvarez Momi

    Talianske cestoviny

    Vydavateľstvo: Marenčin PT
    Dátum vydania: 26. apríla 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Posielame do 5 až 21 dní
    Bežná cena: 12,90 €
    Vaša cena: 12,26 
    Kuchárska kniha na prípravu cestovín? Veď je to také jednoduché! A s radami od pravého Taliana ešte chutnejšie! Pripravte si doma penne, farfalle, tortelliny, tagliatelle, orechiette či gnocchi. Staňte sa odborníkom na všetky typy cestovín! Mašličky, rúrky, plnené či bez plnky. Špagety, buchtičky, rezance či makaróny. Všetky druhy … Zobraziť viac info ►