Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Národná kuchyňa - ostatné

  • Autor: Julia Child

    Umění francouzské kuchyně

    Vydavateľstvo: Jota
    Dátum vydania: 31. októbra 2014
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 28,11 €
    Vaša cena: 25,86 
    Umění francouzské kuchyně je úctyhodně objemná, mimořádně podrobně, ale zároveň přehledně zpracovaná příručka nabízející celkem pět set dvacet čtyři receptů, které osobně prověřila sama Childová a s ní několik generací amatérských i profesionálních kuchařek a kuchařů z celého světa – ale zdaleka … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Silvia Pilková

    Poklady slovenskej kuchyne: Dolná Nitra, Horná Nitra, Tekov

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 5. marca 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 10,90 €
    Vaša cena: 5,00 
    Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Osemdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. Nájdete tu recepty … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Kolektív autorov

    Ottolenghi - The Cookbook

    Vydavateľstvo: Ebury Publishing
    Dátum vydania: 14. decembra 2016
    Jazyk: anglický
    Dostupnosť: Vypredané
    Bežná cena: 31,95 €
    Vaša cena: 30,03 
    'Ottolenghi changed the way we cook in this country just as surely and enduringly as Elizabeth David's A Book of Mediterranean Food had in 1950. It brought into our kitchens bold flavours, a vivid simplicity, a spirited but never tricksy inventiveness and, above all, light. ' Nigella Lawson Inspired by their childhoods in West and East Jerusalem, … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Eleonora Galassová

    Jak chutná dolce vita

    Vydavateľstvo: Slovart
    Dátum vydania: 29. marca 2017
    Jazyk: český
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 17,95 €
    Vaša cena: 14,36 
    Rím - ťažko by sme vo svete našli mesto viac prestúpené dejinami a tradíciou. Ich obraz sa premieta aj do pestrosti tunajšieho jedla. Eleonora Galassová, talianska novinárka, bloggerka a instagramová hviezda píšuca o jedle, vás zavedie do palácov izašitých uličiek a zoznámi vás so zvykmi, spoločnosťou a skrytými … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Varíme so šéfkuchármi

    Vydavateľstvo: Ottovo nakladateľstvo
    Dátum vydania: 5. septembra 2016
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: U dodávateľa
    Bežná cena: 59,99 €
    Vaša cena: 29,99 
    Šesťdesiat špičkových šéfkuchárov zo štyroch kontinentov spojilo na vyše tisíc stranách tejto kuchárskej knihy svoje sily, aby obohatili váš stôl o jedinečné kulinárske zážitky. Pomyselnú cestu okolo sveta podniknete od teplých a studených predjedál plných vitamínov a exotických chutí tropického ovocia až po múčniky … Zobraziť viac info ►
  • Autor: George Ellis, Zhuo Zhao

    Léčivá čínská kuchyně

    Vydavateľstvo: Fontána
    Jazyk: český
    Dostupnosť: U dodávateľa
    Bežná cena: 15,41 €
    Vaša cena: 14,49 
    Obsáhlý průvadce čínským uměním léčby jídlem. V Číně neexistuje hranice mezi jídlem a lékem - podle Číňanů většina onemocnění může být léčena správně zvoleným jídlem a zdravá vyvážená strava je klíčem k dlouhému a zdravému životu. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Silvia Pilková

    Poklady slovenskej kuchyne: Spiš, Gemer, Tatry, Zamagurie

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 1. novembra 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: U dodávateľa
    Bežná cena: 10,90 €
    Vaša cena: 5,00 
    Sedemdielna séria kuchárskych kníh zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Kniha obsahuje mnoho receptov a farebných fotografií. … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Silvia Pilková

    Poklady slovenskej kuchyne (2): Dolné Považie, Stredné Považie, Horné Považie

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 16. januára 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 10,90 €
    Vaša cena: 5,00 
    Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Desaťdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. Nájdete tu … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Katarína Marettová

    Slovenská kuchárka - Slowakische Küche

    Vydavateľstvo: Príroda
    Dátum vydania: 29. októbra 2011
    Jazyk: nemecký, slovenský
    Dostupnosť: Vypredané
    Bežná cena: 8,95 €
    Vaša cena: 8,41 
    Hľadáte vhodný darček pre priateľov v zahraničí? V tejto jedinečnej kuchárskej knihe nájdete recepty v slovenčine aj v nemčine. Veríme, že ju ocenia najmä cudzinci, ktorí na návšteve Slovenska ochutnali tradičné jedlá slovenskej kuchyne, ako aj ľudia v zmiešaných manželstvách, kde jeden z manželov je … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Recepty zo života 25

    Vydavateľstvo: Ringier
    Dátum vydania: 15. mája 2012
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 12,90 €
    Vaša cena: 12,13 
    Najväčšia slovenská edícia kuchárskych kníh pokračuje! Tentoraz už 25. knihou, venovanou vareniu a pečeniu v súčasných slovenských domácnostiach. V najnovšej publikácii sme pre vás namiešali úplne nové recepty s niekoľkými tradičnými. Vznikla tak kniha, ktorú ocenia všetky skúsené kuchárky ako aj začínajúce … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Alvarez Momi

    Talianske cestoviny

    Vydavateľstvo: Marenčin PT
    Dátum vydania: 26. apríla 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: U dodávateľa
    Bežná cena: 12,90 €
    Vaša cena: 12,13 
    Kuchárska kniha na prípravu cestovín? Veď je to také jednoduché! A s radami od pravého Taliana ešte chutnejšie! Pripravte si doma penne, farfalle, tortelliny, tagliatelle, orechiette či gnocchi. Staňte sa odborníkom na všetky typy cestovín! Mašličky, rúrky, plnené či bez plnky. Špagety, buchtičky, rezance či makaróny. Všetky druhy … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Silvia Pilková

    Poklady slovenskej kuchyne 1

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 8. novembra 2012
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 10,90 €
    Vaša cena: 5,00 
    Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Desaťdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. Nájdete tu … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Rastislava Stoličná-Mikolajová

    Slovenský rok

    Vydavateľstvo: Vydavateľstvo Matice slovenskej
    Dátum vydania: 19. novembra 2012
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 9,90 €
    Vaša cena: 9,31 
    Kniha s názvom Slovenský rok s podtitulom Receptár na dni sviatočné, všedné a pôstne prináša mimoriadne zaujímavé čítanie o slovenskom zvykosloví. Je členená na jednotlivé obdobia roka a sviatočné cykly. V každej zo štyroch častí sú najskôr opísané ľudové zvyky, ktoré sa s daným obdobím spájali … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Jaroslav Žídek

    Nebíčko v papuľke

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 20. novembra 2012
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 10,90 €
    Vaša cena: 10,25 
    Šéfkuchár a svetobežník Jaroslav Žídek objavuje Slovensko. V televíznom seriáli Nebíčko v papuľke cestuje po krajine, ktorá sa pre rodáka z Prahy stala domovom, zoznamuje sa s novými ľuďmi, spoznáva rozličné regióny a pátra po miestnych jedlách. Kniha Nebíčko v papuľke prináša čitateľom recepty … Zobraziť viac info ►
  • Autor: Silvia Pilková

    Poklady slovenskej kuchyne: Hont, Podpoľanie, Novohrad

    Vydavateľstvo: Ikar
    Dátum vydania: 25. júna 2013
    Jazyk: slovenský
    Dostupnosť: Na sklade
    Bežná cena: 10,90 €
    Vaša cena: 5,00 
    Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. Nájdete tu recepty všeobecne … Zobraziť viac info ►
  • Autor: neuvedený

    Saláty

    Vydavateľstvo: BURDA Media 2000 (Apetit)
    Dátum vydania: 21. septembra 2011
    Jazyk: český
    Dostupnosť: U dodávateľa
    Bežná cena: 15,46 €
    Vaša cena: 14,53 
    Kniha přináší 150 receptů na zeleninové, bramborové, těstovinové, sýrové, masové či ovocné saláty. … Zobraziť viac info ►