Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Osobný odber už na 797 miestach na Slovensku
Jaroslav Vašák: Krajové speciality: Slezská kuchyně

Počet strán: 216

Väzba: tvrdá

EAN: 9788024921723

Jazyk: český

ISBN: 978-80-249-2172-3

Dátum vydania: 24. júla 2013

Číslo vydania: 1

Rok vydania originálu: 2013

Vydavateľstvo:  Ikar

Orig. vydavateľstvo: 

Krajové speciality: Slezská kuchyně

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope
Cena v e-shope: 10,22 
Bežná cena: 10,76 €
Zľava 5%

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte doručenie kuriérom zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie do predajní Panta Rhei zadarmo.

O knihe: Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie