Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 497 miestach na Slovensku
Jaroslav Vašák: Krajové speciality: Slezská kuchyně

Počet strán: 216

Väzba: tvrdá

EAN: 9788024921723

Jazyk: český

ISBN: 978-80-249-2172-3

Dátum vydania: 24. júla 2013

Číslo vydania: 1

Rok vydania originálu: 2013

Vydavateľstvo:  Ikar

Orig. vydavateľstvo: 

Krajové speciality: Slezská kuchyně



Dostupnosť:
Vypredané
Cena v e-shope: 10,22 
Bežná cena: 10,76 €
Zľava 5%

Titul nemáme na sklade a je vypredaný aj u vydavateľa. Pozrite si, či nám zostali posledné kusy v zozname kamenných predajní nižšie.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte osobný odber zadarmo.

Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie