Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 36 miestach po slovensku
Zdeněk Pohlreich: Šéf na grilu
Počet strán: 208
Väzba: tvrdá
EAN: 9788090461048
Jazyk: český
ISBN: 978-80-904610-4-8
Dátum vydania: 1. mája 2011
Vydavateľstvo:  Magazine
Orig. vydavateľstvo: 
Rozmery: 1,5 cm x 20,7 cm x 25 cm
Hmotnosť: 0,85 kg

Šéf na grilu

Dostupnosť:
Vypredané
Naša cena: 17,81 
Bežná cena: 18,75 €
Zľava 5%

Titul je vypredaný a nemáme ani informáciu o dotlači. Pre informáciu o dotlači sledujte prosím našu stránku.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

O knihe: V nové kuchařce Zdeňka Pohlreicha najdete správnou techniku a výbavu pro vaše vaření na ohni. Dozvíte se, jak udělat fantastické steaky nebo hamburgry, jak nejlépe naložit kuře a s jakou bylinkou to rybě na ohni nejvíce vychází. Šéf vás naučí i připravovat skvělé saláty z grilu a namíchat osvěžující drinky na vaši zahradní slavnost. 100 nových receptů na gril čeká, až je otestujete. Kniha Zdeňka Pohlreicha o grilování nesmí chybět ve vaší knihovně, ve vaší kuchyni a hlavně na vaší zahradě!

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie
Lucia
Lucia
8. augusta 2018

Prvú knihu od pána Pohlreicha sme si kúpili, lebo je profesionálny šéfkuchár, varí v špičkových reštauráciách, kde jedlo je gastronomickým zážitkom. Jeho recepty a technologické postupy pravidelne používame, výrazne obohatili našu kuchyňu a potešili aj našu rodinu a priateľov, ktorí nás navštevujú teraz najmä kvôli kuchyni.
Kniha Rozpal to, šéfe! je ideálnou voľbou v aktuálom letnom období. Obsahuje recepty jedál (mäso, ryby, morské plody, predjedlá aj raňajky), ktoré sa pripravujú vonku. Z tejto knihy pravidelne pripravujeme ratatouille,teľacie mäso s hríbovou omáčkou, lievance s javorovým sirupom, panenku so slaninou a omáčkou z anglickej horčice. Naším najobľúbenejším jedlom je životný burger, ktorý pripravujeme presne podľa receptu z Knihy Rozpal to, šéfe!, lepší sme v živote nejedli. Všetky jedlá, ktoré sme uvarili, boli mimoriadne chutné.
Postupy, ktoré sme sa naučili z receptov, sme začali používať aj pri príprave iných jedál, výrazne sme zdokonalili doterajšiu kuchyňu.
Ak radi varíte, ak chcete oživiť každodennú stereotypnú kuchyňu o nové jedlá a postupy, knihy od pána Pohlreicha určite odporúčame.