Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE OD 15 EUR

Zdeněk Pohlreich: Šéf na grilu

Počet strán: 208

Väzba: tvrdá

EAN: 9788090461048

Jazyk: český

ISBN: 978-80-904610-4-8

Dátum vydania: 1. mája 2011

Vydavateľstvo:  Magazine

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 1,5 cm x 20,7 cm x 25 cm

Hmotnosť: 0,85 kg

Šéf na grilu



Dostupnosť:
Vypredané
Cena v e-shope: 17,81 
Bežná cena: 18,75 €
Zľava 5%

Titul nemáme na sklade a je vypredaný aj u vydavateľa. Pozrite si, či nám zostali posledné kusy v zozname kamenných predajní nižšie.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri kúpe tohto produktu máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie do predajní Panta Rhei zadarmo.

V nové kuchařce Zdeňka Pohlreicha najdete správnou techniku a výbavu pro vaše vaření na ohni. Dozvíte se, jak udělat fantastické steaky nebo hamburgry, jak nejlépe naložit kuře a s jakou bylinkou to rybě na ohni nejvíce vychází. Šéf vás naučí i připravovat skvělé saláty z grilu a namíchat osvěžující drinky na vaši zahradní slavnost. 100 nových receptů na gril čeká, až je otestujete. Kniha Zdeňka Pohlreicha o grilování nesmí chybět ve vaší knihovně, ve vaší kuchyni a hlavně na vaší zahradě!

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie
Lucia
Lucia
8. augusta 2018

Prvú knihu od pána Pohlreicha sme si kúpili, lebo je profesionálny šéfkuchár, varí v špičkových reštauráciách, kde jedlo je gastronomickým zážitkom. Jeho recepty a technologické postupy pravidelne používame, výrazne obohatili našu kuchyňu a potešili aj našu rodinu a priateľov, ktorí nás navštevujú teraz najmä kvôli kuchyni.
Kniha Rozpal to, šéfe! je ideálnou voľbou v aktuálom letnom období. Obsahuje recepty jedál (mäso, ryby, morské plody, predjedlá aj raňajky), ktoré sa pripravujú vonku. Z tejto knihy pravidelne pripravujeme ratatouille,teľacie mäso s hríbovou omáčkou, lievance s javorovým sirupom, panenku so slaninou a omáčkou z anglickej horčice. Naším najobľúbenejším jedlom je životný burger, ktorý pripravujeme presne podľa receptu z Knihy Rozpal to, šéfe!, lepší sme v živote nejedli. Všetky jedlá, ktoré sme uvarili, boli mimoriadne chutné.
Postupy, ktoré sme sa naučili z receptov, sme začali používať aj pri príprave iných jedál, výrazne sme zdokonalili doterajšiu kuchyňu.
Ak radi varíte, ak chcete oživiť každodennú stereotypnú kuchyňu o nové jedlá a postupy, knihy od pána Pohlreicha určite odporúčame.