- Počet strán: 160
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788089547692
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-89547-69-2
- Dátum vydania: 1. apríla 2021
- Vydavateľstvo : Epos
Objavte tradičnú kuchyňu
Daša Balogová, Viera Beerová,
Po „zamatovej revolúcii“ v roku 1989 aj do našej krajiny vtrhli „fast foody“ (prevádzkarne rýchleho občerstvenia) a postupne ovládli trh so stravovacími službami. Konzumácia tzv. rýchlych jedál, charakterizovaných nadmerným obsahom tuku, cukru a soli a zároveň nedostatkom vitamínov a vlákniny v pokrmoch pripravovaných prevažne smažením alebo grilovaním z polotovarov stabilizovaných umelými prísadami chemických „éčok“, sa negatívne podpísala pod kondíciu a zdravotný stav obyvateľstva našej vlasti, najmä mladšej generácie.
Nielen obezita, hypertenzia, diabetes, kardiovaskulárne ochorenia, poruchy tráviaceho ústrojenstva a rakovina hrubého čreva, ale aj depresie a neplodnosť sú priamym či nepriamym dôsledkom nesprávneho stravovania. Preto sa aj na Slovensku ozývajú hlasy volajúce po návrate k tradičným, časom overeným, nielen zdravým, ale aj chutným jedlám, na ktorých vyrástla naša stredná a staršia generácia.
Daša Balogová a Viera Beerová, ktoré presadzujú tradičnú cestu v spôsobe stravovania vo svojej reštaurácii, vybrali najobľúbenejšie recepty a publikovali ich v kuchárke bohato ilustrovanej veľkoplošnými fotografiami prezentovaných jedál.
Nielen obezita, hypertenzia, diabetes, kardiovaskulárne ochorenia, poruchy tráviaceho ústrojenstva a rakovina hrubého čreva, ale aj depresie a neplodnosť sú priamym či nepriamym dôsledkom nesprávneho stravovania. Preto sa aj na Slovensku ozývajú hlasy volajúce po návrate k tradičným, časom overeným, nielen zdravým, ale aj chutným jedlám, na ktorých vyrástla naša stredná a staršia generácia.
Daša Balogová a Viera Beerová, ktoré presadzujú tradičnú cestu v spôsobe stravovania vo svojej reštaurácii, vybrali najobľúbenejšie recepty a publikovali ich v kuchárke bohato ilustrovanej veľkoplošnými fotografiami prezentovaných jedál.
- Počet strán: 160
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788089547692
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-89547-69-2
- Dátum vydania: 1. apríla 2021
- Vydavateľstvo : Epos
Po „zamatovej revolúcii“ v roku 1989 aj do našej krajiny vtrhli „fast foody“ (prevádzkarne rýchleho občerstvenia) a postupne ovládli trh so stravovacími službami. Konzumácia tzv. rýchlych jedál, charakterizovaných nadmerným obsahom tuku, cukru a soli a zároveň nedostatkom vitamínov a vlákniny v pokrmoch pripravovaných prevažne smažením alebo grilovaním z polotovarov stabilizovaných umelými prísadami chemických „éčok“, sa negatívne podpísala pod kondíciu a zdravotný stav obyvateľstva našej vlasti, najmä mladšej generácie.
Nielen obezita, hypertenzia, diabetes, kardiovaskulárne ochorenia, poruchy tráviaceho ústrojenstva a rakovina hrubého čreva, ale aj depresie a neplodnosť sú priamym či nepriamym dôsledkom nesprávneho stravovania. Preto sa aj na Slovensku ozývajú hlasy volajúce po návrate k tradičným, časom overeným, nielen zdravým, ale aj chutným jedlám, na ktorých vyrástla naša stredná a staršia generácia.
Daša Balogová a Viera Beerová, ktoré presadzujú tradičnú cestu v spôsobe stravovania vo svojej reštaurácii, vybrali najobľúbenejšie recepty a publikovali ich v kuchárke bohato ilustrovanej veľkoplošnými fotografiami prezentovaných jedál.
200 078 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách