Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Tipy na vianočné darčeky
Amelie Roche, Bernard Laurance: Baklava to Tarte Tatin
Počet strán: 288
Väzba: tvrdá
EAN: 9782080202154
Jazyk: anglický
ISBN: 2080202154
Dátum vydania: 13. októbra 2015
Vydavateľstvo:  Editions Flammarion
Orig. vydavateľstvo: 
Rozmery: 2,7 cm x 19 cm x 24 cm

Baklava to Tarte Tatin

Dostupnosť:
Vypredané
Naša cena: 28,03 
Bežná cena: 29,50 €
Zľava 5%

Titul je vypredaný a nemáme ani informáciu o dotlači. Pre informáciu o dotlači sledujte prosím našu stránku.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte osobný odber zadarmo.

O knihe: Bernard Laurance s passion for food has sent him around the globe in pursuit of authentic dessert recipes from the world s great culinary traditions. Sample a Portuguese pasteis de nata, indulge in a creamy slice of New York cheesecake, taste a Japanese mochi, or try an Italian hazelnut-almond-chocolate baci di dama. French food blogging sensation Bernard Laurance takes the reader on an international culinary tour via 110 expertly tested recipes for authentic world desserts. A self-described recipe decoder, Bernard is passionate about unlocking and sharing the secrets behind the world s favorite desserts. The dishes are organized by geographic region, and Bernard introduces each dessert, offering context about its origins or a personal anecdote relaying his quest for the quintessential recipe. His easy-to-follow, step-by-step instructions that he has tested and retested until he achieved perfection are accompanied by lavish photographs; together they offer achievable inspiration for successful dessert-making at home. "

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie