Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Doručenie zadarmo na nákupy od 25€
Emma Tekelyová, Ema Tekelyová: Sladkosti, od ktorých sa nepriberá 2

Počet strán: 134

Väzba: tvrdá

EAN: 9788097145804

Jazyk: slovenský

ISBN: 978-80-971458-0-4

Dátum vydania: 18. októbra 2013

Vydavateľstvo:  Liga za kvalitu života - občianske združenie

Orig. vydavateľstvo: 

Hmotnosť: 0,42 kg

Sladkosti, od ktorých sa nepriberá 2

Dostupnosť:
Na sklade
Odošleme ihneď
Kuriérom ešte dnes v BA
Cena v e-shope: 14,24 
Bežná cena: 14,99 €
Zľava 5%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 25 € máte doručenie kuriérom zadarmo.

Pri nákupe nad 25 € máte doručenie do predajní Panta Rhei zadarmo.

O knihe: Emma Tekelyová, známa vyznávačka zdravého životného štýlu, s dcérou Emou v roku 2011 vydali „cukrársku bibliu“ SLADKOSTI, od ktorých sa nepriberá. Medzi ženami všetkých vekových kategórii nová generácia sladkostí spôsobila priam nadšenie. Mimoriadne úspešný knižný bestseller zaznamenal rekordný predaj.

Kniha SLADKOSTI, od ktorých sa nepriberá 2 obsahuje 36 nových receptov na koláče, torty, dezerty, ktoré zvládne aj každá začiatočníčka. Špeciálna kapitola prináša návody na rýchle maškrty pre zaneprázdnené ženy aj dezerty pre celiatikov. Autorky uvádzajú aj desiatky tipov ako pri pečení obmieňať ingrediencie - podľa sezóny, chuti, príležitosti i vlastnej fantázie. „Vylepšovaním klasických receptov sme dosiahli, že aj tvaroh môže chutiť ako krém a ovsené vločky ako pravá bábovka. Aj nás prekvapilo, že mrkva a mandle majú spolu takú istú chuť ako piškótové cesto. Používame úplne bežné potraviny, vyhýbame sa tukom, bielemu cukru a bielej múke i umelým prísadám. Stačí vymenovať, čo do koláčov ide, a je jasné, že od tvarohu, ovesených vločiek, jogurtu, kakaa, mandlí, orechov, jabĺk, malín ani od 70% čokolády sa nepriberá. .. Pečieme každú sobotu, máme odskúšané, že sa od našich koláčov sa netučnie“.

• Kniha obsahuje 36 receptov

• Kniha má 5 kapitol: Rýchlovky, Spomienky na detstvo, Osviežujúce pochúťky, Recepty z ciest, Klasika inak

• Recepty rešpektujú tradičné slovenské chute.

• Kniha prináša desiatky tipov ako obmieňať ingrediencie, ich kombinovanie podľa chuti, sezóny, príležitosti.

• V receptoch používa iba prírodné produkty, nijaké umelé náhrady.

• Každý recept obsahuje Extra TIP, čo urýchli čas prípravy.

• Recepty dávajú možnosť uplatniť vylepšenia a zaznamenať si ich na poznámkové stránky

• Záverečná kapitola sa venuje cukru z pohľadu zdravia a krásy, ktorý vplýva nielen na obezitu, ale aj na pleť a starnutie.

• Kniha je adresovaná modernej žene, ktorá rada prekvapí rodinu a priateľov chutnými maškrtami, pričom ani sama si nemusí odriekať.

• Recepty sú vhodné pre skúsené cukrárky aj pre začiatočníčky

Vyštudovala právo, novinársky postgraduál a na základe konkurzu sa v roku 1981 stala hlásateľkou Slovenskej televízie, moderátorkou kultúrnych a spoločenských podujatí, festivalov a zábavných programov.

Od roku 1974 pôsobila ako modelka pre všetky slovenské módne a ženské časopisy, predvádzala doma i v zahraničí pre Slovakotex a Centrotex, počas pôsobenia v modelingu mala 41 titulných strán. Bola dvornou fotomodelkou časopisu Móda a najviac fotografovaná Karolom Kállayom a Jadranom Šetlíkom z Prahy.

V roku 1986 založila prvú módnu agentúru Štúdio módy na podporu slovenských módnych tvorcov a odevných výtvarníkov (Teren, Trizuljaková, Echardtová, Bajúsz, Bohatová, Králiková, Brunovská, Klír ap.), ktorých tvorbu prezentovala v scénických kompozíciách na Slovensku ale aj v rámci Dní kultúry v zahraničí.

V roku 1991 založila na podnet francúzskej ... viac

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie