Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Dan Barber: The Third Plate: Field Notes on the Future of Food

Počet strán: 496

Väzba: mäkká, brožovaná

EAN: 9780143127154

Jazyk: anglický

ISBN: 0143127152

Dátum vydania: 22. mája 2015

Vydavateľstvo:  Penguin Books

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 1,8 cm x 13,7 cm x 21,1 cm

The Third Plate: Field Notes on the Future of Food

Autor: Dan Barber

Doprava zadarmo na nákupy
od 15€ do 2.11.2020 (vrátane)
Dostupnosť:
Vypredané v e-shope
Cena v e-shope: 14,73 
Bežná cena: 15,50 €
Zľava 5%

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie zadarmo.

O knihe: "Not since Michael Pollan has such a powerful storyteller emerged to reform American food. " --"The Washington Post" Today's optimistic farm-to-table food culture has a dark secret: the local food movement has failed to change how we eat. It has also offered a false promise for the future of food. In his visionary "New York Times"-bestselling book, chef Dan Barber offers a radical new way of thinking about food that will heal the land and taste good, too. Looking to the detrimental cooking of our past, and the misguided dining of our present, Barber points to a future "third plate" a new form of American eating where good farming and good food intersect. Barber's "The Third Plate "charts a bright path forward for eaters and chefs alike, daring everyone to imagine a future for our national cuisine that is as sustainable as it is delicious.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie