! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Ryby a plody mora Slovart


Ďalšia zo série obľúbených kuchárskych knižiek, v ktorej prinášame tradičné i netradičné jedlá z rýb a morských plodov. Klasické recepty doplnené lákavými a inšpirujúcimi ilustráciami sú základnou príručkou pre všetkých, ktorí obľubujú zdravé a chutné rybie jedlá.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Vegetariánska kuchyňa


Vegetariánska kuchyňa z Knižnice šéfkuchára už tradične ponúka to najlepšie z najlepšieho: recepty na polievky a predjedlá, ľahké jedlá, hlavné jedlá aj úžasné dezerty, štýlové, tradičné i nové kombinácie vôní a chutí, napríklad paprikovú polievku s čili, bruschettu s paradajkami, olivami a mozarellou, žeruchovo-syrové torotičky, jablkové pražienky s mandľovou omáčkou a mnohé ďalšie. 120 jednoduchých receptov ilustrovaných lákavými farebnými fotografiami hotových jedál sľubuje príjemný gastronomický zážitok.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Prožvýkej se do zdraví! Štíhlý a vitální bez diety


Jesť a piť čo a koľko človek chce a bez pocitu viny a zlého svedomia – kto o tom niekedy nesníval?
Vypredané
6,60 € 6,95 €

50 pomazánek


Na chleby – pozor – teď! Představte si: Čerstvě upečený voňavý chléb… už jen při tom pomyšlení to znamená: nic než pustit se do toho a vyzkoušet naše krémové pomazánky. Co třeba šunkovou pomazánku, tuňákový krém s kapary, kozí sýr s estragonem a hruškami nebo kuřecí krém s artyčoky? Od ovocně sladké pomazánky ke snídani, přes zeleninovou svačinku nebo se šunkou jako krémem na chlebu k večeři – naše pestře namíchané pomazánky na chleba nenudí. A se dvěma recepty na vlastnoručně upečené chleby se pomazánky stávají plným požitkem...
Vypredané
2,64 € 2,78 €

Cestoviny


Skvelá zbierka 120 receptov ponúka návody na prípravu cestovín z celého sveta. Základom jedál sú čerstvé suroviny, pričom sa kladie dôraz nielen na chuť, ale aj na vzhľad pokrmu. Recepty sú jednoduché, zrozumiteľné, obohatené inšpirujúcimi farebnými ilustráciami. Slovenský preklad Petra Šimkovičová
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Pečenie


V tejto nádhernej farebnej kuchárskej knihe nájdete 120 receptov na pečenie dobrôt, z ktorých sa každému zbiehajú v ústach sliny. Sú tu kapitoly s tradičnými lahôdkami, chlebíkmi, chuťovkami, ale aj vegetariánske pečivo, koláče a sušienky. Všetky recepty sú jednoduché a zrozumiteľné. Pri príprave sa používajú čerstvé pochutiny a prísady zvýrazňujúce chuť i vzhľad. Táto zbierka receptov poteší celú rodinu.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Kurča knižnica šéfkuchara


Kuracie mäso je všestranné a zároveň aj mimoriadne zdravé mäso. po ktorom radi siahnu dnešné kuchárky či kuchári. Táto knižka obsahuje 120 receptov z celého sveta. Nájdete v nej recepty. ktoré potešia každý maškrtný jazýček a sú vhodné na každú príležitosť bez ohľadu na to. či držíte diétu. čakáte hostí. alebo iba chcete niečo rýchlo ukuchtiť.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Zemiaky


Zemiaky tvoria neoddeliteľnú súčasť vyváženého stravovania a vďaka svojim vlastnostiam sú asi najuniverzálnejšie používanou potravinou. Inšpiratívna kuchárska kniha Zemiaky z Knižnice šéfkuchára ponúka 120 receptov na lahodné jedlá, ktoré zaujmú každého, lebo lákavej ponuke plnených zemiakových trojuholníkov, zemiakových guľôk (kibbehov), vyprážaných zemiakov s cesnakovou omáčkou či v kombinácii s mäsom alebo rybami odolá len málokto.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

66 Šaláty


Taliani a Francúzi pokladajú prípravu šalátov za umenie. A ona ním veru naozaj je. Na druhej strane však neskrýva veľa tajomstiev. Potrebujete len čerstvé a kvalitné suroviny a fantáziu, aby šalát lahodil aj oku.
Vypredané
9,43 € 9,93 €

Zdravá a moderní jídla


Kniha veľkého množstva receptov na chutné, výdatné a pritom pomerne zdravé jedlá. Väčšinou pochádzajú z tradičnej kuchyne našich pomerov, aj keď nechýbajú ani rôzne fajnové lahôdky či špeciality. Jedlá sú delené podľa toho, či ide o polievky, múčniky, zeleninu, mäso, cestoviny a pod.
Vypredané
10,94 € 11,52 €

Zapékaná jídla


Naleznete zde recepty na zapékané brambory, zapečenou zeleninu, zapečené těstoviny, zapečené ryby, různé druhy zapečeného masa a uzeniny, sladká zapečená jídla, zapečené houby a ostatní zapečená jídla.
Vypredané
12,45 € 13,11 €

Víno z vlastního sklepa


Je úžasné, může-li si člověk sám lisovat hrozny, jablka nebo jahody. Ve vlastním sklepě můžeme s minimem chemikálií a technického zařízení vyrobit chutné a trvanlivé víno. Tato kniha přehledně a detailně představuje jednotlivé kroky tohoto procesu a pomáhá řešit malé i větší obtíže. Každý si tak může vyrobit vlastní chutné víno. Všechny pracovní kroky jsou popsány tak, že je každý snadno pochopí i bez hlubokých předběžných znalostí.
Vypredané
12,45 € 13,11 €

Veľká kniha múčnikov


Neprehliadnite kuchárku, ktorí je písaná tak, aby spĺňala všetky požiadavky, ktoré súčasná gazdinka od takejto knižky očakáva.
Vypredané
11,32 € 11,92 €

XX. Zimné olympijské hry Turín 2006


V knihe nájdete také témy ako príbehy a úspechy slovenských športovcov v Turíne, momentky a výroky našich i zahraničných športových hviezd, pikantérie a zaujímavosti z hlavného diania i zákulisia, kompletný sumár výsledkov všetkých športových disciplín, najkrajšie momenty úvodného otváracieho a záverečného ceremoniálu, prehľad histórie doterajších devätnástich zimných olympijských hier a mnohé ďalšie. Kniha je plnofarebná, kvalitne graficky spracovaná. Nájdete v nej viac ako 197 fotografií (vrátane portrétov členov výpravy).
Vypredané
13,40 € 14,11 €

Kuchyně křížem krážem


Autor nabízí recepty od dob našich babiček až po současnost, uvádí praktické rady v oblasti vaření, konzervování, uskladňování potravin a sklizené zeleniny a ovoce. Vysvětluje kuchařské pojmy, seznamuje s méně známými surovinami – kořením, ovocem, zeleninou, rybami apod. Knihy dotvářejí charakteristiky zahraničních kuchyní. Nejen začínají hospodyňky, ale i ty zkušenější zde naleznou mnoho důležitých a nových informací. (Druhé přepracované vydání.)
Vypredané
12,27 € 12,92 €

Jaci Maslo A Cerny Caj-Jaci M


Kniha amerického chiropraktika a dobrodruha Wade Brackenburyho přivádí čtenáře do neznámého čínského vnitrozemí, kam, i přes mnohé ústrky ze strany čínských úředníků, podnikl nebezpečnou výpravu a procházel menšinovými oblastmi Číny, kde se setkával s místními kmeny a matkou přírodou. A nakonec se mu podařilo dospět až ke kmeni Dulong (Drung). Třebaže kniha především představuje popis osudů jednotlivých aktérů této výpravy (vedle autora ještě fotografa na volné noze a čínského tlumočníka), podává současně zprávu o vzezření, zvycích a životním stylu těchto menšinových etnik, stejně jako jejich vztahu k čínské správě a jejím úředníkům, kteří nerozumí jejich jazyku a aktivně se podílejí na jejich postupném etnickém vymazávání z mapy Číny.
Vypredané
10,76 € 11,33 €

Saláty Středomoří


Publikace nás seznámí s nejrůznějšími druhy středomořských salátů, pokrmu, jež dokáže navodit atmosféru a zvýraznit chuť hlavního chodu, a proto – ať už jsou bohatší na zeleninu, maso či ryby, vždy zvýrazněné olivovým olejem a různými kořeními – mají své místo u jakékoli tabule v jakémkoli ročním období. A tak se díky více než 300 receptům vydáváme na cestu za saláty Andalusie, Katalánska, Languedocu, Provence, Piemontu, Sardinie, Řecka, ale i Libanonu, Egypta či Maroka, kde můžeme objevovat tajemství česnekových majonéz, baklažánů, artyčoků, parmic, bazalky, kaviárů, lilků, darů moře, karotek, kmínu či zeleného pepře. Po cestě se pak mnohé dovíme i o historii jednotlivých ingrediencí, o jejich nutriční hodnotě, o tom jak je důležitá přípravná fáze, a také se nám dostane několik rad, jak vyrazit na piknik s těmi nejlepšími sendviči a jaký nejvhodnější aperitiv k nim použít.
Vypredané
10,76 € 11,33 €

dostupné aj ako:

Sluneční živá strava


Cesta ke štíhlému tělu a zářícímu zdraví může být dostupná každému z nás. A stačí tak málo. Třeba se jen zamyslet nad moudrostmi, které jsou známé v každé kultuře a v každé době. Nenabízí nám snad sama příroda zdravou stravu plnou enzymů a vitamínů? Nabíz
Vypredané
10,76 € 11,33 €

Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.