Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Osobný odber: 943 miest na Slovensku
neuvedený: II. János Pál bölcsességei

Počet strán: 240

Väzba: tvrdá

EAN: 9789632671918

Jazyk: maďarský

Pôvodný názov: The wisdom of John Paul II.

ISBN: 9632671918

Dátum vydania: 9. mája 2013

Vydavateľstvo:  Lazi könyvkiadó

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 2,2 cm x 12,2 cm x 19,7 cm

II. János Pál bölcsességei

Autor: neuvedený

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope
Cena v e-shope: 9,13 
Bežná cena: 9,61 €
Zľava 5%

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte doručenie zadarmo.

O knihe: II. János Pál pápa Szent Péter 264-ik utódaként több mint huszonöt éven át állt a katolikus egyház élén. Befolyásolni tudott keresztényeket és nem keresztényeket egyaránt - sőt még ateistákat is. A világ minden pontján államelnökök és földművesek kerültek hatása alá. Az Egyház történetének messze a legtöbbet utazó pápája volt, aki saját anyanyelvén szólította meg beszédeiben és szentbeszédeiben közönségét, bárhol is járt a világon.

E kötet lényegi részleteket tartalmaz Őszentsége enciklikáiból, leveleiből, beszédeiből és más, a pápasága idején keletkezett megnyilatkozásokból vagy egyéb, nem hivatalos dokumentumokból. Ezek a hit és a lelkiismeret problémáit taglalják, a mai lelkiség és erkölcsiségtől a modern világ fejlődésén keresztül az emberi jogokig, az alapvető kérdések széles skáláját fedve le. Közös jellemzőjük, hogy mindet áthatja egy olyan ember mélységes bölcsessége és megértése, aki egész életét Istennek és az Ő népének szentelte.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie