Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Na sklade máme až 50 000 kníh.
Tituly skladom doručíme do Vianoc.
Attila Grandpierre: Az Élő Világegyetem Könyve
Počet strán: 304
Väzba: tvrdá
EAN: 9789637707025
Jazyk: maďarský
ISBN: 9637707025
Dátum vydania: 7. decembra 2012
Vydavateľstvo:  Titokfejtő Lapés Könykiadó Kft.
Orig. vydavateľstvo: 
Rozmery: 2,1 cm x 14,9 cm x 24,5 cm

Az Élő Világegyetem Könyve

Dostupnosť:
Vypredané
Nedoručíme do Vianoc
Naša cena: 12,75 
Bežná cena: 13,42 €
Zľava 5%

Titul je vypredaný a nemáme ani informáciu o dotlači. Pre informáciu o dotlači sledujte prosím našu stránku.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte osobný odber zadarmo.

O knihe: Grandpierre Atilla zenekarai, a Vágtázó Halottkémek (a VHK) és a Vágtázó Csodaszarvas, őserejű, eredeti zenét játszanak, sokak szerint megelőzve korukat. Csillagászként is világszerte ismert, jónéhány tudományos elmélete már beigazolódott, a többi pedig képes megváltoztatni nemcsak a tudomány, de az emberiség jövőképét is. Új könyve eddigi életműve legkiemelkedőbb, összefoglaló munkájának tekinthető.

Életünk meghatározó alapja, belső hajtóereje és végső színtere a Természet. A természetes világszemlélet a józan ész alapján igyekszik képet alkotni az Emberről, a Természetről és az Ember helyéről a Természetben. Ehhez először is a józan észt világítja meg. A józan ész az elfogulatlan, tiszta gondolkodás, amely rálátást biztosít a lényegre, szemben azokkal a részletekben elmerülő tudósokkal, akik a fától nem látják az erdőt.

A könyv megvilágítja az élet lényegét, és ezt az öntevékenységben találja meg. Az öntevékenység legjobban abban mutatkozik meg, amikor egy rendszer saját maga indítja be változásait. De hogyan képes az élőlény saját folyamatait beindítani, pontosan milyen folyamatot indít be az elme először, amikor az anyagra hatni kezd? A szerző a magyarázatban közérthetően megvilágítja a kozmikus űrt betöltő kvantum-vákuum szüntelenül születő folyamatait, s feltárja az ezeket a folyamatokat előidéző természetes, biológiai energiákat, a természetes érzések kozmikus világát. Úttörő gondolatai révén alapvetően új képet rajzol a természettörvényekről, az ösztönökhöz hasonlítva őket. A naptevékenység eredetével kapcsolatban elért újszerű eredményeit a tudomány igazolta. Kimutatta, hogy a Napnak folyamatosan irányítania kell belső áramlásait ahhoz, hogy mágneses terét ciklikusan el tudja tüntetni és újra tudja termelni. Felfedezte, hogy a napfény információtartalma lényeges tényező lehet a földi élet kifejlődésében és irányításában. A földi és a kozmikus életformák élettevékenységgel kapcsolatos döntései a kvantum-vákuumban indítanak be a biológiai okoknak megfelelő folyamatokat, amelyek képesek a fizikai folyamatokat a biológiai céloknak megfelelően vezérelni. A kisujj az akaratunknak megfelelően hajlítható be - és ez az alaptény bizonyítja a materializmus tarthatatlanságát. A tudat vezérli az anyagot, mint az autóvezető az autót. A Világegyetemről bebizonyítja, hogy tudat által vezérelt anyagi rendszer.

A könyv egyedülálló vállalkozás az élet és a Világegyetem alapkérdéseinek közérthető, tudományosan megalapozott, az eddigieknél szélesebb és mélyebb alapokon nyugvó megoldására. Választ ad a következő kérdésekre: miért fontos számunkra, hogy élő vagy élettelen a Világegyetem? Örökké élő vagy az ősrobbanásban keletkezett a Világegyetem? Örök az élet, vagy a Földön kémiai úton jött létre az első élő sejt? Az állatvilágból, a majomtól, vagy egy átfogóbb kozmikus életformából ered az ember? Alapjában természeti vagy társadalmi lény az ember? Miért alapvető, hogy a társadalom összhangban legyen a Természettel? Mit mond a természetes világszemlélet az emberi társadalom jövőjéről, milyen jövő vár ránk? Az emberiség és a Mindenség elméjének összehangolódása megnyithatja az utat a Mindenség magasabb tudatállapotba fejlődéséhez s az ezzel járó kozmikus változásokhoz.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie