! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Foto, video, audio, mobil, hry strana 6 z 10

Lacná kniha Fortnite - 100% neoficiálna príručka Top 100 (-70%)


Baví vás Fortnite? Chcete poznať 100 najlepších vecí a zažiť pravý fortnitový ošiaľ? Tak na nič nečakajte, spojte sa so svojím tímom a naskočte na Battle Bus - hodiny tikajú a vaše radikálne odpočítavanie najelpšej stovky sa začína!
Vypredané
3,00 € 9,99 €

dostupné aj ako:

  • 4 /5

Minecraft - Hráčska kolekcia 2


Sprievodca prežitím v oceánoch, Sprievodca farmárčením, Sprievodca svetom elixírov a očarovávania a Sprievodca svetom minihier - štyri knižky pre odvážnych dobrodruhov obsahujú rady a tipy priamo od expertov z tímu Mojang!
Vypredané
28,41 € 29,90 €

Roblox - Najlepšie bojové hry


Roblox je plný vzrušujúcich hier, v ktorých súťažíte s ostatnými protihráčmi. Ak sa chystáte do boja, mali by ste byť pripravení. Či už pretekáte na obrovských prekážkových dráhach, bojujete proti futuristickej vojenskej armáde, či sa vyhýbate podlým loptám, v príručke Najlepších bojových hier nájdete cestu k úspechu.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

FORTNITE Official Supply Drop The Collectors Edition


WHAT'S IN YOUR LOADOUT? From boogie bombs to grenades, traps to grapplers, shotguns to assault rifles, Fortnite features a formidable array of weapons to help you rule the roost at Battle Royale. This collectors' edition features all the key items you will have seen in Seasons 1 to 9, in a user-friendly format designed to showcase the best firepower Fortnite has to offer. Which guns will YOU be running with? PLAY TO YOUR STRENGTHS Which weapons to keep an eye out for to suit your personal play style - and how to use them effectively RIDERS ON THE STORM How to combine the right weapons with the right vehicles to stay one step ahead of the pack UNLOCK THE VAULT Travel back in time and remind yourself of fan favourites from seasons past An official handbook from Epic Games, creators of FORTNITE, the BIGGEST gaming brand in the world.
Vypredané
15,68 € 16,50 €
  • 5 /5

Minecraft - Atlas


Ste pripravení na epické dobrodružstvo? Objavujte tajomný svet Minecraftu pomocou krásnych, ručne kreslených máp každého biómu. V rukách držíte životné dielo prieskumníka, ktorý sa vydal na dobrodružnú výpravu za tou najcennejšou korisťou Minecraftu.
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Praktická příručka Zoner Photo Studio X 2019/2020


Tato příručka je určena všem fotografům, kteří své snímky upravují v Zoner Photo Studiu X. Obsahuje desítky návodů, které ocení jak úplní začátečníci, tak zkušení fotografové. Věnuje se i hlavním novinkám ZPSX práci s vrstvami, rozšířeným nedestruktivním úpravám a výrobě fotopředmětů. Publikace uceleně popisuje celý příběh fotografie od stažení do počítače přes organizaci po úpravu a sdílení. Je pojata jako soubor samostatných tutoriálů, které čtenáře provedou každým postupem krok po kroku.
Vypredané
12,49 € 13,15 €

Minecraft - Staviame: Krajina zombie


Mali ste niekedy chuť postaviť krajinu plnú strašných zombíkov? Táto príručka vám ukáže, ako na to! Vnútri nájdete rôzne staviteľské nápady od zombi arény a cintorína plného zombíkov až po mesto nemŕtvych a prísne tajné laboratórium, kde zombíkov vytvárajú a liečia.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Roblox - Kde je Noob? (CZ)


Roblox - Kde je Noob? V Robloxu zavládla panika – nějaká přírodní síla narušila chod hned několika nejoblíbenějších her na platformě Robloxu. Vypadá to, že někdo přeskakuje mezi hrami a v každé rozpoutává chaos... Pomozte nám odhalit výtržníka!
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Minecraft - Dobrodružná kolekce


Svět Minecraftu čeká na prozkoumání, naučte se toho o něm co nejvíc a slepte si figurku creepera! Součástí publikace je Průvodce po Klasickém světě, Průvodce pro přežití a knížka Výzvy a dobrodružství!
Vypredané
18,99 € 19,99 €

Fortnite - 100% neoficiálna príručka pre profíkov


Chcete začať hrať ako profesionál? Táto 100 % neoficiálna príručka Fortnite pre profíkov vám pomôže posunúť svoje budovateľské schopnosti na vyššiu úroveň. Ak chcete na bojisku vyzerať skvelo, v tejto knihe nájdete prehliadku tých najlepších dostupných skinov a emotov.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Lacná kniha Roblox - Najlepšie RPG hry (-70%)


Roblox je plný úžasných neprebádaných svetov. Táto kniha je najlepšou cestovateľskou príručkou k niektorým RPG hrám v robloxovskom vesmíre, ktoré vás úplne pohltia. Je plná užitočných faktov, tipov a trikov, ako aj exkluzívnych rozhovorov s tvorcami hier.
Vypredané
3,00 € 9,99 €

dostupné aj ako:

Minecraft - Stavíme: Zábavní park


Tato oficiální kniha od Mojangu vám ukáže, jak si postavit vlastní zábavní park! Najdete v ní stavební plány na kolotoče, strašidelné zámky, vodopády i děsivou horskou dráhu. Jednoduše při každé stavbě postupujte podle návodu a zanedlouho budete mít postavený celý zábavní park, ve kterém s přáteli zažijete spoustu zábavy!
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Minecraft - Staviame: Zábavný park


Tato oficiálna kniha od Mojangu vám ukáže, ako si postaviť vlastný zábavný park! Nájdete v nej stavebné plány na kolotoče, strašidelné zámky, vodopády i na desivú horskú dráhu. Jednoducho postupujte podľa návodu a čoskoro budete mať postavený celý zábavný park, v ktorom si vychutnáte ten pravý adrenalín!
Vypredané
7,59 € 7,99 €
  • 5 /5

Krev, pot a pixely


Dokončit hru je pro hráče výzva. Pro vývojáře peklo. Výroba dnešních herních blockbusterů si v ničem nezadá s jejich filmovými protějšky. Kromě stamilionových rozpočtů si vývoj videoher žádá především obrovské tvůrčí a technické nasazení vývojářů, kteří často pracují na hranici finančního i osobního zhroucení. A je lhostejné, zda jde o geniální jednotlivce někde v garáži, nebo stohlavé týmy. Novinář Jason Schreirer vyzpovídal stovky profesionálů z velkých studií, jako jsou Bioware, Blizzard nebo LucasArts, i malé nezávislé týmy. V Krvi, potu a pixelech bere čtenáře na výpravu do zákulisí videoherního světa. Během ní ukazuje, kolik dřiny stojí za každým napínavým questem, zábavným levelem a přiměřeně neporazitelným bossem. Kolik uměleckých výzev, technických překážek, tržních požadavků a korporátních výmyslů musí vývojáři překonat. A že za dobrou hru se často platí i zdravím a osobním životem.
Vypredané
14,69 € 15,46 €

dostupné aj ako:

Minecraft - Začínáme hrát


Pusťte se s touto oficiální knihou do úžasného, ale nebezpečného světa Minecraftu! Najdete v ní spoustu tipů a návodů, jak přežít v Klasickém světě. Hlavně žádný strach! Pozorně čtěte a nebojte se toho, že uděláte pár chyb. Než se nadějete, budou z vás experti!
Vypredané
9,49 € 9,99 €
  • 5 /5

Minecraft - Začíname hrať


Vydajte sa s touto knihou do nebezpečného sveta Minecraftu.Vnútri nájdete mnoho úžasných návodov a tipov, ako stavať a prežiť v divokom Vonkajšom svete. Poriadne sa nadýchnite, čítajte pozorne a nebojte sa, že urobíte zopár chýb. Čoskoro z vás bude profesionál!
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Lacná kniha Minecraft - Začíname hrať (-70%)


Vydajte sa s touto knihou do nebezpečného sveta Minecraftu.Vnútri nájdete mnoho úžasných návodov a tipov, ako stavať a prežiť v divokom Vonkajšom svete. Poriadne sa nadýchnite, čítajte pozorne a nebojte sa, že urobíte zopár chýb. Čoskoro z vás bude profesionál!
Vypredané
3,00 € 9,99 €

dostupné aj ako:

FORTNITE Official The Battle Royale Survival Guide


Win it all with exclusive tips and tricks in Epic Games' ONLY official Battle Royale handbook, including sleek full-color tutorials and featuring the authentic Fortnite holographic seal. Whether you're a beginner or an experienced player sharpening your skills, get ready to dominate Battle Royale! With this essential guide, you'll master key areas of the game, dazzle your friends, and outwit your opponents with clever battle tactics. You'll learn: * HOW TO FIGHT BETTER AND SMARTER: Crazy and creative ideas for using game elements to your advantage, whether playing solo or in a squad. * SNEAKY SURVIVAL TACTICS: Smart ways to use the Storm to your benefit, top tips for building your way out of trouble, and the best ways to blend into the environment. * THE ULTIMATE ISLAND GUIDE: Key places to land and loot and how to get around the island with ease. This book is perfect for fans of ALL ages and offers you a competitive edge straight from Epic Games!
Vypredané
12,83 € 13,50 €

Fortnite - 100% neoficiálny sprievodca


Vstúpte do sveta Fortnite: Battle Royale, herného fenoménu plného akcie, ktorý môže hrať zadarmo úplne každý! Nech už ste úplný nováčik alebo skúsený hráč, táto 100% neoficiálna základná príručka Fortnite vás naučí všetko, čo potrebujete vedieť .
Vypredané
8,54 € 8,99 €

Pripojte sa k nám na pútavú cestu cez svet multimédií a moderných technológií s našou kategóriou "Foto, Video, Audio, Mobil, Hry". Ponúkame vám širokú škálu kníh, ktoré vás zasvätia do tajomstiev fotografie, filmovania, zvukových techník, mobilných inovácií a dynamiky herného priemyslu.

Od praktických návodov na vytvorenie dokonalých snímok, cez pokročilé techniky strihu a postprodukcie, až po najnovšie trendy v mobilnom svete a stratégie pre hranie hier na najvyššej úrovni – naša kolekcia pokrýva všetko, čo technologickí nadšenci, kreatívci a hráči potrebujú vedieť.

Naše knihy vám pomôžu držať krok s rýchlo sa meniacim svetom multimédií a zábavy, a stanú sa vašim spoľahlivým sprievodcom v tejto pestrej sfére.