Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 600 miestach na Slovensku
Benedict Carey: Ako sa učíme

Počet strán: 256

Väzba: mäkká, brožovaná

EAN: 9788026503682

Jazyk: slovenský

Dátum vydania: 8. júna 2015

Vydavateľstvo:  BizBooks

Orig. vydavateľstvo: 

Hmotnosť: 0,44 kg

Ako sa učíme



Dostupnosť:
Na sklade
Cena v e-shope: 10,44 
Bežná cena: 10,99 €
Zľava 5%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie do predajní Panta Rhei zadarmo.

Kniha pre všetkých, ktorí sa chcú rýchlejšie, lepšie a radostnejšie učiť. Poskytuje kľúč k tomu, ako v živote naplno využiť vlastný potenciál. Nech už ste o správnom učení počuli v živote čokoľvek, zabudnite na to! Benedict Carey, oceňovaný vedecký reportér z New York Times, zhrnul doterajšie poznatky z oblasti výskumu ľudskej pamäti a predkladá ich čitateľovi zároveň s praktickými a použiteľnými radami. Všetko je vraj inak, než sme si mysleli. Učenie môžeme praktizovať oveľa jednoduchšie a príjemnejšie a výsledky dosiahneme s menším úsilím, ako sme zvyknutí. Ticho, pokoj, sústredenie sa len na jednu vec a bifľovanie? Kdeže! Pokojne si môžeme pustiť hudbu a robiť päť vecí naraz. Náš mozog si s tým hravo poradí a ešte nás odmení tým, že si budeme pamätať viac. Len musíme vedieť, ako naň! V knihe nájdete konkrétne odpovede na tieto a ďalšie praktické otázky: Je lepšie trénovať jednu zručnosť, kým ju automaticky nezvládnete, alebo je lepšie sa učiť viac vecí naraz? Čo je najčastejším dôvodom „vybuchnutia“ na skúške, keď ste si mysleli, že ste starostlivo pripravení? Sú vôbec k niečomu zápisky a poznámky, ktoré si na prednáškach či kdekoľvek, kde nasávate nové informácie, robíte? Vadí vyrušovanie od učenia? K čomu je či nie je dobré tzv. bifľovanie? Aký vplyv má na učenie spánok? Benedict Carey je novinár, ktorý za svoju prácu získal mnohé ocenenia. Od roku 2004 píše vedecké články pre denník The New York Times a v redakcii patrí k autorom, na ktorých sa čitatelia najčastejšie obracajú.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie

Naposledy ste videli