! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Sex a erotika strana 16 z 19

Sexuální hry a hříčky


Neberou ho příliš vážně a užijí si víc zábavy. Hrát si člověka většinou už odmalička baví. A hraje-li si, nezlobí. Také partnerský sex pojímaný jako krásná a vzrušující hra každého více baví a těší. Nalézá v něm mnohem více dimenzí, včetně prostoru pro objevování nových prvků, pro pozitivní experimentování, pro objevování nových rozkoší. Tím vším se prohlubuje a utužuje partnerský vztah. Připomeňme si, že sex, až na malé výjimky, neslouží k rozmnožování. Ba právě naopak, většina "sexujících" se bojí, aby se při této činnosti náhodou nerozmnožili. Nezbytnou součástí plnohodnotného, intenzivního a šťastného partnerského pohlavního života by se měly stát sexuální hry a hříčky, které umožní k sexu nový, tvořivý, kreativní a hravý přístup.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Skvelé sexuálne hry


Provokatívna príručka o umení milovať - dokonalá inšpirácia pre všetkých milencov, ktorí majú radi nevšednosť a dobrodružstvo a chceli by vstúpiť do oblasti sexuálnych tabu...
Vypredané
8,17 € 8,60 €

Sex - otázky a odpovede


Intímny vzťah a láska v otázkach a odpovediach...
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Supersex


A teraz sa podržte: Bude to veľmi, veľmi horúce! Autorka medzinárodne populárnych kníh o sexe Tracey Coxová nám predkladá otvorenú a zábavnú (že by aj hriešnu?) sexuálnu pochúťku, ktorá rozhodne NIE JE pre prudérnych. Supersex je sexuálna príručka nového milénia. Vtipná, svieža, inteligentná, zábavná, oplývajúca praktickými radami, ako rozvinúť sexuálny život na úroveň supersexu.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Abeceda sexu a erotiky


Ľudská sexualita je vo svete živočíšnych druhov výnimočná. Ženské prsia majú väčšie rozmery, než si vyžadujú mliečne žľazy, bradavky sú erotogénne. nápadne sfarbené. Ani jeden z týchto znakov nikde inde v živočíšnej ríši nenájdeme. I taký nevinný úvod do hier lásky, akým je bozk, nemá v prírode obdobu. Dodnes sa vedú spory aj o biologickej funkcii hymenu, čiže panenskej blany. Dôvod je prostý – ani jeden živočíšny druh ju nemá. Edgar Morin pokladá ľudskú sexualitu za výnimočnú a pripisuje jej dokonca mimoriadny evolučný význam. Na otázku: „Čo nám prinieslo poľudštenie?“ odpovedá: „Najmä nepretržitú sexuálnu príťažlivosť muža i ženy. Primáty majú asexuálne obdobia a obdobia párenia, keď sa samica stáva príťažlivou, ľudstvo sa však vyznačuje permanentnou sexuálnou príťažlivosťou.“ A to je tá najpodstatnejšia zmena, ktorá ho odlišuje od zvierat. Človek oddelil sex od rozmnožovania. Erotiku živočíšna ríša nepozná. Čo všetko sa pod týmto pojmom skrýva, prezradí táto publikácia.
Vypredané
5,02 € 5,28 €

Víkendová príručka pre milencov


Inšpirujúca príručka na intímne víkendy. 12 sexi nápadov na strávenie krátkej dovolenky, počas ktorej zistíte, ako víkend mimo domova – alebo iba predstava exotického prostredia – dokáže vzpružiť váš sexuálny život. Vytvorte si vzrušujúcu atmosféru pomocou tipov na zvodné zvádzanie, erotické pomôcky a nové techniky milovania. Objavte inšpirujúce miesta s tajnými víkendovými zákutiami, od motela až po praskajúcu vatru pred horskou chatou. Povzbuďte svoju predstavivosť sexuálnymi hrami a nápaditými polohami podľa nálady a prostredia.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Ilustrovaná kámasútra


Kámasútra, klasická hinduistická kniha lásky, představuje co do věhlasu dosud nepřekonané dílo pojednávající o sexu. Byla sepsána téměř před 2000 lety a zabývá se všemi stránkami pohlavního života, včetně principů a technik dosažení rozkoše a společné extáze. Více než 250 vyobrazení- krásných uměleckých děl získaných z muzeí a soukromých sbírek po celém světě stejně jako z autorovy vlastní kolekce – názorně ilustruje různé sexuální pozice a erotické instrukce, které Kámasútra obsahuje. Výsledkem je vzrušující a smyslný čtenářský zážitek, jehož prostřednictvím moudrost Kámasútry ožívá před čtenářovýma očima.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Láska a sex ve starém Řecku


Co si Řekové představovali pod pojmem láska? Jak se dívali na manželství a nevěru? Jaký měli názor na prostituci a homosexualitu? Autor barvitě i detailně popisuje nejrozšířenější milostné praktiky doby, rituální únosy, bujné hostiny a prostopášné sl avnosti lásky, na nichž se často pilo neředěné víno s příměsí opia líčí život kuplířek, proslavených kurtizán a efébů, jimž Řekové nezřídka dávali přednost před ženami, informuje o metodách starověké antikoncepce a nevyhýbá se ani tématům, jako je s ex stejného pohlaví či "řecký hřích" - pederastie.
Vypredané
7,73 € 8,14 €

Sex pre život


Táto priamočiara príručka moderných milencov obsahuje praktické rady, ako obohatiť milostný život. Zahrnuje rady týkajúce sa bežných sexuálnych problémov. Vysvetľujúce farebné fotografie.
Vypredané
12,26 € 12,91 €

Chvála masturbácie


Priznanie k tomuto odpornému zločinu, navyše opakovanému by ma v Španielsku v časoch inkvizície stálo život, v 18. storočí väzenie, v 19. palicovanie a kaličenie tela a ešte nedávno by som čelil opovrhnutiu a prudkému nesúhlasu. Dnes sú voči nemu viacerí ľahostajní, no mnohých ešte stále uvádza do pomykova, pretože nevedia, čo si majú myslieť.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Lacná kniha Sex pre život (-70%)


Táto priamočiara príručka moderných milencov obsahuje praktické rady, ako obohatiť milostný život. Zahrnuje rady týkajúce sa bežných sexuálnych problémov. Vysvetľujúce farebné fotografie.
Vypredané
3,87 € 12,91 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sex pre život (-70%)


Táto priamočiara príručka moderných milencov obsahuje praktické rady, ako obohatiť milostný život. Zahrnuje rady týkajúce sa bežných sexuálnych problémov. Vysvetľujúce farebné fotografie.
Vypredané
3,87 € 12,91 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kamasutra po francouzsku (-90%)


Autorka tvrdí, že nikdo z lidí se nerodí jako expert v sexu a že sexualita rozhodně není jen záležitost pudů, ale je to jazyk se svými kódy, kterému je nutno se pozorně a cíleně učit, aby člověk dokázal odhalit všehny skryté taje a slasti. Zejména se soustřeďuje na to, jak mají ženy stimulovat muže, jak to dělat, aby roznítily jejich touhu na maximum, jak se stát výjimečnou milenkou, jak uvést do souladu touhu a manželsky život, jak svádět...
Vypredané
0,84 € 8,41 €

dostupné aj ako:

350 tipov na najlepší sex


Stovky osvedčených sexuálnych tipov. Bláznivé nápady na radovánky v perinách. Polohy, v ktorých je ukojenie zaručené. Úprimná, praktická "príručka" pre každú ženu, ktorá cíti potrebu obohatiť svoj sexuálny život. Všetko, čo musíte vedieť, aby váš sex stále iskril. Úžasné spôsoby, ako v okamihu rozdúchať plamene. Najlepšie cesty, ktorými zakaždým dôjdete k veľkému O.
Vypredané
4,99 € 9,26 €

Mars And Venus In The Bedroom


Mars and Venus in the Bedroom offers practical, heartfelt and wise advice to help you to transform your love life and enjoy a sexually and emotionally fulfilling relationship. This edition of John Gray's bestselling book explains how to keep passion alive in a long-term relationship and reveals what men and women really want from each other. He understands that there may be differences between you, but explains why instead of causing friction, these differences can make life much more fun and fulfilling.
Vypredané
10,44 € 10,99 €

Senzační sex


Opravdový a upřímný sex je zážitek, který vás zcela pohltí. Znamená milovat, uvolnit se, dávat a přijímat úplně a bezezbytku, odevzdat se milování duší i tělem. Kniha SENZAČNÍ SEX nabízí pojednání o způsobech, jimiž lze ve všech směrech zvyšovat erotickou vnímavost. Dočtete se v ní, jak se dorozumívat se svým partnerem či partnerkou, jak s nimi prožívat nové zkušenosti a jak dosahovat nových výšin erotického vnímání a prožitků.
Vypredané
3,08 € 3,24 €

Vagina monology


Vagina Monology, tato dojemná a rozpustilá exkurze do poslední neprobádané oblasti, do poslední zakázané zóny je oslavou ženské sexuality ve vší své složitosti a tajemnosti. Byla uvítána jako bible pro novou generaci žen. Tato kniha a stejnojmenná divadelní hra, inspirovaly dynamické hnutí - Den-V - jehož cílem je skoncovat s násilím proti ženám. Toto vtipné a neuctivé, soucitné a moudré dílo, oceněné cenou Obie, vyjadřuje ty nejhlubší ženské fantazie a obavy a zaručuje, že se po jejím přečtení nikdo nebude dívat na ženské tělo ani na sex stejně jako předtím.
Vypredané
7,22 € 7,60 €

Najlepšie erotické techniky


Jasným a nekomplikovaným jazykom sa v knihe vysvetľuje, čo je masturbácia, orgazmus, alebo sa opisujú sexuálne polohy. Ilustračné fotografie sú vybrané účelne, aby vhodne dopĺňali text. Kniha poskytne aj povzbudivé odpovede na otázky dotýkajúce sa zdravia a erotických ťažkostí aj tým, ktorí sa zaujímajú o sex a milovanie, ale nenašli ešte tú správnu osobu, s ktorou by svoje otázky mohli prebrať.
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Kámasútra


Kámasútra - Sprievodca svetom milostných rozkoší. Zaujímavosti a ilustrácie milovania a milostného života starých Indov.
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Táto kategória je určená pre dospelých čitateľov, ktorí sa zaujímajú o erotickú a sexuálnu literatúru.

Kategória "Erotika" je zameraná na literárne diela, ktoré sa venujú senzualite, vášni, sexualite a zmyselnosti. Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sú zamerané na dospelých čitateľov a ponúkajú rôzne informácie ako oživiť sexuálny život a rozprúdiť erotickú fantáziu.

Nájdete tu knihy, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi erotiky, vrátane romantiky, vášne, sexuálnej túžby, intímnych vzťahov a objavovania vlastnej sexuality.

Naše erotické knihy vám ponúkajú možnosť relaxovať, snívať a objavovať rôznorodosť a krásu ľudskej sexuality. Bez ohľadu na vaše preferencie a záujmy, nájdete tu diela, ktoré vás oslovia a prinášajú vám intímne a zmyselné zážitky prostredníctvom literatúry.