! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 225 z 282

Segítség, ember!


Mi történne, ha az állatok beszélni tudnának? Alighanem jól megmondanák a véleményüket rólunk, emberekről. Ebben a könyvben negyvenöt állat beszél, morog, kacag, kiabál, és bizony csak kevesen dicsérik az embert. Miért is tennék? Ugyan miért rajongana egy béka azért a vigyori gyerekért, aki befőttesüvegbe zárja? Vagy miért integetne bájosan a fóka annak a kétlábúnak, aki fegyvert fog rá? És vajon ki ne lenne ideges a farkas helyében, mikor mindig a szemére vetik, hogy megette Piroskát meg a nagymamát? Semmi kétség: nehéz az állatok élete, és ezen egyedül az ember segíthet. Mégpedig azzal, hogy szereti őket. De nemcsak a szívével, hanem az eszével is. Már ha van neki. Vigyázat! Állati szövegek!
Vypredané
7,35 € 7,74 €

Az anyu én vagyok! - A PetePite párja


Amikor Mesi meglátja, hogy a macska felkergeti a kutyát a fára, rögtön tudja, hogy tudós nagyapja kísérlete sikerült: a kutya és a macska „helyet cseréltek”. De a Tata igazi célja nem az, hogy állatokkal kísérletezzen. Ő sokkal többre vágyik! Szerinte két ember csak úgy ismerheti, értheti meg egymást igazán, ha személyiséget – lelket – cserélnek, legalább egy kis időre. De ki lesz az a két ember, aki ezt vállalja? Mesi anyukája, a komoly tanárnő hallani sem akar ilyen őrültségről. Mesi pedig, aki az ötödikes lányok csapatában focizik, inkább a híres futballsztár, David Beckham bőrébe szeretne bújni. Az izgalmas, humoros és érzelmes regény a többszörös díjnyertes PetePite című könyv párja. Abban a történetben apa és fia, ebben anya és lánya cserélnek személyiséget. És a világ most is a feje tetejére áll…
Vypredané
7,35 € 7,74 €

Gamebook 2: Děsivá noc keltů


Vercingetorix (82-46 př. n. l.) byl náčelníkem galského kmene Arvernů a sjednotitelem všech Galů, který proslul jako udatný bojovník. Ze všeho nejdřív to však byl malý kluk, který se musel vypořádat se ztrátou svého táty. A právě v tohoto kluka se proměníš v naší knížce a budeš bojovat proti spiklencům. Zažij si vlastní dobrodružství! Máš rád dobrodružství, ale chceš o svém osudu rozhodovat sám? Potom tohle je pro tebe ta pravá knížka. Jen ty rozhoduješ kam se bude tvůj příběh ubírat. Gamebook je kniha a hra v jednom. Je pro každého, kdo chce zažít své vlastní dobrodružství. Hráče čeká boj s nepřáteli, magií i časem a hlavně každý má možnost ovlivnit, kam se bude ubírat osud jeho hrdiny. Není k tomu potřeba nic jiného než kniha - gamebook a dvě kostky.
Vypredané
3,97 € 4,18 €

Gamebook 4: Výprava za knížetem Čechů


Zažij si vlastní dobrodružství! Máš rád dobrodružství, ale chceš o svém osudu rozhodovat sám? Potom tohle je pro tebe ta pravá knížka. Jen ty rozhoduješ kam se bude tvůj příběh ubírat. Gamebook je kniha a hra v jednom. Je pro každého, kdo chce zažít své vlastní dobrodružství. Hráče čeká boj s nepřáteli, magií i časem a hlavně každý má možnost ovlivnit, kam se bude ubírat osud jeho hrdiny. Není k tomu potřeba nic jiného než kniha - gamebook a dvě kostky.
Vypredané
3,97 € 4,18 €

dostupné aj ako:

Oskare, plav!


Povídačka o malém tvrdohlavém Oskarovi. Přijme výzvu naučit se plavat? Absolvujte s ním malé dobrodružství ve světě papírové Antarktidy, která se před vámi otevřením knihy doslova rozprostře! Součástí kreativního balení je také: 15 ks kartiček Myriorama Zapojte fantazii, sestavte si vlastní podmořskou krajinu a vyprávějte nové příběhy. Na výběr máte nespočet variant!
Vypredané
28,13 € 29,61 €
  • 5 /5

Az elveszett távirányító (Első bé 3.)


Most én olvasok!-sorozat elindításával a Pagony régi vágya teljesült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar „olvasni tanulok”-sorozatot építünk. A Pagony legkiválóbb szerzői írnak a sorozatban: Berg Judit, Finy Petra és Gévai Csilla után most Igaz Dóra folytatja a sort az idő közben második osztályba lépett Pali történetével. Pali szuper távirányítós autót kapott a születésnapjára! Legszívesebben azonnal megmutatná a barátainak. Bár az iskolába nem szabad játékot vinni, Pali mégis becsempészi az autót a terembe. Csakhogy a távirányító a második szünetre nyomtalanul eltűnik! A gyerekek az egész iskolát átkutatják, végül mégis a legváratlanabb helyen bukkannak az elveszett távirányítóra. Ráadásul a tanár néni sem haragszik, sőt…
Vypredané
8,00 € 8,42 €

Mantyusok: Bátorság, Tomi!


Ki ne szeretne kiskutyát? Tomi is vágyik rá, de ahhoz le kell küzdenie félénkségét. Ha ez sikerül, nemcsak kutyát kap, de, bármilyen hihetetlen, vele együtt egy manót is. Kíváncsi vagy, hogyan? Mindjárt elmesélem! Végre ismét olvasható Bosnyák Viktória nagy sikerű Mantyusok- sorozata! A kötetekhez Rippl Renáta készített új és imádnivaló rajzokat, a lehető legkönnyebben olvasható betűk kialakításában pedig segítségünkre volt a diszlexiával foglalkozó Meixner Alapítvány. A meséhez otthon és az iskolában egyaránt eljátszható drámapedagógiai feladatok is kapcsolódnak. "Ritka öröm olyan történettel találkozni, ami ilyen sokoldalúan segít a gyermekeknek gyakorló szövegolvasóvá válni. Eleinte, amikor az olvasástechnika és a szövegértés még egymást támogatják, az érdeklődés hamarabb véget érhet, mint maga a szöveg. A Mantyusok története izgalmas, szókincse, nyelvezete optimális a kezdő könyvolvasóknak. Jó szívvel ajánljuk az első olvasmányok egyikének." Meixner Alapítvány
Vypredané
8,58 € 9,03 €

Mantyusok 2: Ki van a zsebemben?


Van, aki csöndes, visszahúzódó gyerek, és kevés barátja van. Ám egy különleges esemény (meg egy rémült manó) mindent megváltoztat. Kíváncsi vagy, miért dugdos Fanni rántott húst a kabát-zsebébe? És amikor a csúfolódók belenéznek, miért nem találnak ott semmit? Szeretnéd tudni, miként lesznek az undok osztálytársakból a legjobb barátok? Szívesen elmesélem... Végre ismét olvasható Bosnyák Viktória nagy sikerű Mantyusok-sorozata! A Meixner Alapítvánnyal közösen kialakítottunk egy kezdő olvasókat és diszlexiával küzdő gyerekeket is segítő betűtípust, hogy a könyv még könnyebben olvasható legyen. A meséhez otthon és az iskolában egyaránt eljátszható drámapedagógiai feladatok kapcsolódnak. "A Mantyusok története izgalmas, szókincse, nyelvezete optimális a kezdő könyvolvasóknak. Ritka öröm olyan történettel találkozni, amely ilyen sokoldalúan segít a gyermekeknek gyakorló szövegolvasóvá válni." Meixner Alapítvány "A mese végén bemutatott játékokkal célunk a szociális és kommunikációs kompetenciák fejlesztése és bővítése." Csájiné Knézics Anikó és Koósné Sinkó Judit
Vypredané
8,58 € 9,03 €

Rémes vendégek


Bármi Áron kalandjai egy SZÖRNYen izgalmas történettel folytatódnak! Az iskolába beszabadult űrpolip nem az egyetlen probléma, amivel Áronnak és barátainak szembe kell néznie. Miközben az Albert Einstein tehetséggondozóban minden a feje tetejére áll, magát a Földet is veszély fenyegeti. Még szerencse, hogy feltűnik a színen a rejtélyek övezte cseretanár, a nagy Waldo... Vagy ez mégsem akkora szerencse???
Vypredané
2,67 € 2,81 €

El fogsz tűnni


"El fogsz tűnni. Mint Anna macskája. Elrabolnak vagy köddé válsz. Melyiknek örülnél jobban?" Végre nem kell suliba járni, mert kirándulni megy az osztály! Ám a hatodikból páran egy ártatlannak tűnő tréfára készülnek: kiszöknek éjszaka az erdőbe, és lepedőbe öltözve, kísértetként huhogva megijesztik két osztálytársukat. Egy "igazi" kísértet közbelépésével azonban a kaland komolyra fordul, és három gyereknek valóban nyoma vész az egykori remeteségben. A diákok nem mernek szólni a kísérő tanároknak, hiszen tilosban járnak, inkább maguk derítik ki, hova tűntek a többiek. Az osztályban leosztott szerepek átértékelődnek, mert a sikerhez mindenkire szükség van. Az izgalmas éjszakai kaland során azonban nem csak az álkísértetről kerül le végül a csuklya, de mindenkinek szembe kell néznie a saját félelmeivel is. A hatalmas szakmai és közönségsikert elért Az osztály vesztese után végre itt van Wéber Anikó következő, még izgalmasabb könyve!
Vypredané
7,63 € 8,03 €

Panthera: A hógömb fogságában


Az év legjobb magyar kalandregénye az ismert pszichológus szerző újabb regénye izgalom, nyomozás, barátság, túlélés lebilincselő olvasmány a Rumini után és az Időfutár előtt. Adva van - egy titokzatos, párduc alakú hegy (a Panthera) - egy csapat gyerek (Gekkó, Vince, Hétfejű Helga, Virág, Noémi, na és persze Kismukk, aki az egész történetet feljegyzi az utókornak) - egy kezdetektől fogva gyanús hegymászó (Meredek Johnny), egy barátnő (Lavínia), - egy kutya (Everest) - egy talpraesett portás néni (Rozika) - és egy igen furcsa szerkezet, ami bárkit és bármit tetszőleges méretűvé tesz (az Átméretező) Az egész csak egy hegymászó szakkörnek indult De hogy mi lett belőle, az kiderül Kertész Erzsi (Nem mese, Göröngyös Úti - Iskola, Labirintó) izgalmas, letehetetlen és vicces kalandregényéből! Ezt olvasd a Rumini után és az Időfutár előtt!
Vypredané
10,70 € 11,26 €

Panthera 2: A küldetés


A Panthera - A hógömb fogságában az utóbbi idők egyik legnagyobb könyvsikere - és máris itt a folytatás! A küldetés című második részben kiderül, hogy a lakatlannak hitt hegy, a párduc alakú Panthera egyáltalán nem lakatlan. Hogy mi köze lesz a már megismert csapatnak és Rozikának, a rettenthetetlen portás néninek a furcsa hegylakókhoz? Hogy mi a feladata Jácintnak, az ifjú inspirátornövendéknek, és tulajdonképpen ki is Aura, a titokzatos szabotőr lány? Hogyan törnek ki a lekicsinyített hógömbből, és vajon mi lehet az a bizonyos küldetés, amit ha nem sikerül teljesíteni, az lelassítja a Fejlődés Kerekének forgását? Mindez kiderül az izgalmas, fordulatos sorozat legújabb részéből, mert a kalandok most sem érnek véget. Még mindig ezt olvasd a Rumini után és a Időfutár előtt!
Vypredané
12,23 € 12,87 €

Panthera: A hógömb fogságában


Az év legjobb magyar kalandregénye az ismert pszichológus szerző újabb regénye izgalom, nyomozás, barátság, túlélés lebilincselő olvasmány a Rumini után és az Időfutár előtt Adva van - egy titokzatos, párduc alakú hegy (a Panthera) - egy csapat gyerek (Gekkó, Vince, Hétfejű Helga, Virág, Noémi, na és persze Kismukk, aki az egész történetet feljegyzi az utókornak) - egy kezdetektől fogva gyanús hegymászó (Meredek Johnny), egy barátnő (Lavínia), - egy kutya (Everest) - egy talpraesett portás néni (Rozika) - és egy igen furcsa szerkezet, ami bárkit és bármit tetszőleges méretűvé tesz (az Átméretező) Az egész csak egy hegymászó szakkörnek indult De hogy mi lett belőle, az kiderül Kertész Erzsi (Nem mese, Göröngyös Úti - Iskola, Labirintó) izgalmas, letehetetlen és vicces kalandregényéből! Ezt olvasd a Rumini után és az Időfutár előtt!
Vypredané
12,23 € 12,87 €

Időfutár 2. - A királynő palástja


"Nem emlékszem az utazásra. Az utolsó kép, ami megmaradt, hogy behúzom a mattot a sakktáblán, aztán minden elsötétül..." Hová tűnt Hanna? Mindenki őt keresi. Zsófi és Tibi egész nyáron nyomok után kutat, de mikor nem jutnak eredményre, kénytelenek bevonni az okostojás Ervint és Bulcsút a keresésbe. Sőt, még az a nyávogós Edina is rájuk akaszkodik, a mitugrász Szabikáról nem is beszélve. De nem elég, hogy meg kéne találni Hannát, még az üldözőket is le kell rázni! Hanna eltűnése és az időgép ugyanis a Felemásszemű fantáziáját is megmozgatja. Ráadásul a rendőrség is sejti, hogy Tibiék többet tudnak, mint amennyit elárulnak. De Hannának sem sokkal könnyebb az élete a 18. században. A varázsfuvola próbáiba csöppenve (ezúttal az igaziba!) a színházban inaskodik, Mozart után kajtat a kocsmákban, sőt előbb -utóbb megtanulja, mi is az a kiskacaj. Senki sem az, akinek látszik. Sem Bécsben, kétszáz évvel ezelőtt, sem Budapesten, 2012-ben. Vajon ki a barát, és kitől kell tartani? Mindenki gyanús... Szövevényes, kalandos, vicces! 12 éven felül mindenkinek!
Vypredané
12,23 € 12,87 €

Időfutár 2. - A királynő palástja


"Nem emlékszem az utazásra. Az utolsó kép, ami megmaradt, hogy behúzom a mattot a sakktáblán, aztán minden elsötétül..." Hová tűnt Hanna? Mindenki őt keresi. Zsófi és Tibi egész nyáron nyomok után kutat, de mikor nem jutnak eredményre, kénytelenek bevonni az okostojás Ervint és Bulcsút a keresésbe. Sőt, még az a nyávogós Edina is rájuk akaszkodik, a mitugrász Szabikáról nem is beszélve. De nem elég, hogy meg kéne találni Hannát, még az üldözőket is le kell rázni! Hanna eltűnése és az időgép ugyanis a Felemásszemű fantáziáját is megmozgatja. Ráadásul a rendőrség is sejti, hogy Tibiék többet tudnak, mint amennyit elárulnak. De Hannának sem sokkal könnyebb az élete a 18. században. A varázsfuvola próbáiba csöppenve (ezúttal az igaziba!) a színházban inaskodik, Mozart után kajtat a kocsmákban, sőt előbb -utóbb megtanulja, mi is az a kiskacaj. Senki sem az, akinek látszik. Sem Bécsben, kétszáz évvel ezelőtt, sem Budapesten, 2012-ben. Vajon ki a barát, és kitől kell tartani? Mindenki gyanús... Szövevényes, kalandos, vicces! 12 éven felül mindenkinek!
Vypredané
13,76 € 14,48 €

Tündérboszorkány


„Eleven és szellemes stílusával Bosnyák Viktória szerfelett élvezetes módon ejti rabul az olvasót, és többé nem is engedi könyve lapjairól. A Tündérboszorkány az egyik legszórakoztatóbb könyv, amit valaha olvastam.” – Elisabetta Gnone, a W.I.T.C.H. megalkotója, a Fairy Oak-trilógia szerzője A Békés Utcai Általános Iskola elhagyatott könyvtárában különös dolgok történnek. A könyvtáros néni nevéhez hűen igazán morcos, egyesek szerint egyenesen ijesztő Morcz Aranka. Laci és az ikerlányok, Sári és Dóri, illetve Dóri és Sári azonban szerencsére nem olyan ijedősek. Végül persze az is kiderül, hogy nem minden az, aminek látszik...
Vypredané
7,66 € 8,06 €

Jedi Akadémia 3: Star Wars - Baljós árnyék


Nehéz elhinni, hogy ez az utolsó évem a Jedi Akadémián. Rettentő elfoglalt vagyok: tanulom vezetni (és sikálni) az űrhajókat, turistáskodom a nabooi Tóvidéken, készülök a jedi akadályfutó vizsgára, miközben több tucat voorpakot hajkurászok... ne, inkább ne is kérdezzétek! Valaki azonban mindenkit ellenem fordít a suliban. Ha nem jövök rá, ki az – méghozzá gyorsan –, akár ki is csaphatnak! Miért ilyen nehéz az iskola...?
Vypredané
7,66 € 8,06 €

LEGO Ninjago - A spinjitzu könyve


"MOST KEZDED AZ UTAT, AMELY HOSSZÚ LESZ ÉS KANYARGÓS." Egész életemben a Spinjitzut tanulmányoztam, de tudásomat folyamatosan fejlesztem. Atyám, az első Spinjitzu-mester ismertette meg velem a Spinjitzu útjait és Ninjago csodáit - a világot, amelyet ő teremtett. Kisfiúként könnyen megragadtak bennem ezek a leckék, így most én taníthatok másokat. Ennek a könyvnek a részei régi naplóimból származnak. Ezeket gyerekként és fiatalemberként (igen, egyszer én is voltam fiatal!) magam vezettem, és mások is beleírtak, miközben folyamatosan fejlesztettem a tudásomat. Jegyzeteket is fűztem az oldalakhoz, amikor később elolvastam, mit írtam... A Spinjitzu könyvének tulajdonosára nagy felelősség hárul. Az ebben a könyvben található ismereteket bölcsen és csak a jóra szabad használni. Bízom abban, hogy az olvasó a tanultak alapján hagyni fogja, hogy a Spinjitzu valódi ereje felszabaduljon benne, és hogy egyszer majd Ninjago szigetének igazi bajnokává válik. Ha pedig holnap már nem lennék itt, akkor legyen ez az én örökségem.
Vypredané
10,73 € 11,29 €

Gamebook 1: Ve službách bohů


Řecký bůh Apollón je bůh slunce, umění a má moc nad věštbami a proroctvím. Nejznámější věštírnou byla ta v Delfách. Proroctví věštkyně Pýthie zamotala nejedním osudem. Kam se bude ubírat ten tvůj? Jsi sice obyčejný pasák koz, ale už dlouho cítíš, že se v tobě skrývá víc! Dokášeš zvrátit osud na svou stranu? Zažij si vlastní dobrodružství! Máš rád dobrodružství, ale chceš o svém osudu rozhodovat sám? Potom tohle je pro tebe ta pravá knížka. Jen ty rozhoduješ kam se bude tvůj příběh ubírat. Gamebook je kniha a hra v jednom. Je pro každého, kdo chce zažít své vlastní dobrodružství. Hráče čeká boj s nepřáteli, magií i časem a hlavně každý má možnost ovlivnit, kam se bude ubírat osud jeho hrdiny. Není k tomu potřeba nic jiného než kniha - gamebook a dvě kostky.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.