! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 231 z 284

Harry Potter - Hermione Granger - Képes kalauz


Hermione Granger szinte soha sem szegi meg a szabályokat - kivéve, természetesen, ha meg kell mentenie barátait és szembe kell szállnia a Sötét Nagyúrral, Voldemorttal. A nyolc Harry Potter film alatt, barátaival, Harry-vel és Ronnal átélt kalandjai során Hermione bölcsességről és bátorságról tesz tanubizonyságot, titokban Százfűlé-főzetet készít, megmenti Sirius Black-et az időnyerő segítségével és megalapítja Dumbledore Seregét. Éld át újra ezeket a pillanatokat a lányról, aki bebizonyította, hogy a mugli születésűek közül is kikerülhetnek minden idők legtehetségesebb boszorkányai és varázslói.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Harry Potter - Képes kalauz


Harry Potter olyan ajándékot kapott a tizenegyedik születésnapjára, amiről még csak nem is álmodhatott: kiderült, hogy varázsló, sőt, felvételt nyert a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába! Éld át újra Harry kalandjait, attól a pillanattól kezdve, hogy először elindult az Abszol úton, egészen addig, amíg végül egy feledhetetlen csatában megküzdött a Sötét Nagyúrral, Voldemorttal. A könyv tele van érdekes fotókkal, idézetekkel és minden fontos információval, amit a kis túlélőről tudni érdemes.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Lacná kniha Roald Dahl csodálatos világa


Mi volna, ha létezne egy briliáns ötletekkel, csodálatos szereplőkkel és színes képekkel teli könyv, amelynek minden részletét Roald Dahl világa ihlette? Hát, ez az a könyv. Olvassátok el Twit asszony madárpitereceptjét, fedezzétek fel Vonka Vilmos aranybilétáját, és élvezzétek Trunchbull kisasszony fegyelmezési módszereit. Roald Dahl világa tele van csodás szereplők szokatlan leveleivel, furcsa tárgyakat fotózó kíváncsi fényképészekkel és elképesztő esetekről tudósító újságkivágásokkal - és mindezeket Quentin Blake mesés képei kísérik. Minden korú emberlénynek lehengerlő szórakozás!
Vypredané
1,06 € 21,25 €

dostupné aj ako:

Detektívna kancelária Leo & Leo – Tvrdohlavý papagáj


Telefonát britskej kráľovnej, papagáj so zlou náladou, tajomný mayský chrám a ako stopa obal od žuvačky. Druhý prípad pre detektívnu kanceláriu Leo & Leo. Profesorovi, najnebezpečnejšiemu zločincovi na svete, je v pätách tajný agent britskej kráľovnej, lenže zrazu bez stopy zmizne. Profesorove plány pozná len Lora, papagáj kráľovskej tajnej služby, ktorá však mlčí. Pomôžte Leonii a Leonardovi vyriešiť prípad. Čaká na vás vyše 30 tajomných hádaniek.
Vypredané
4,95 € 6,00 €

Szerelmi nyomozás


"SZERINTEM A BÁLINT TÖK HELYES, TOTÁL BELEZÚGTAM... LOVE" - egyik nap ilyen feliratú levélkére bukkan Bálint, aki az egyik legjobb fej srác a "laza osztályban". Elkezd nyomozni, vajon ki érdeklődhet ennyire az ő szerelmi ügyei iránt... Merthogy lennének neki szerelmi ügyei, ha végre megtalálná azt a lányt, aki ezt a levelet írta... Igazi kamaszregény!
Vypredané
8,31 € 8,75 €
  • 5 /5

Útek


Bol som najrýchlejší utečenec pod slnkom. Bežal som krížom cez krajinu a hľadal otca a miesto, kde by sme našli pokoj. Žiadne také miesto som ale nevedel nájsť ani po mnohých dňoch. Podľa mňa som prešiel hádam aj polovicu zemegule. Rozhodol som sa, že nezastanem, aj keby som mal prebehnúť celý svet. Najnovšia kniha spisovateľa Mareka Vadasa je správou o fantastickej ceste malého chlapca a jeho psa Alana naprieč mestami, krajinami a kontinentmi, na ktorých sa hrdinovia príbehu stretávajú s priateľstvom i odmietaním. Obyvatelia miest sú zosobnením vlastností, ktoré vedú k predsudkom, k odmietaniu čohokoľvek cudzieho a k pohodlnému ospravedlneniu svojho nezáujmu o osudy iného človeka. Dobrodružný príbeh je však aj príležitosťou nazrieť do sveta ľudí, pre ktorých je putovanie cez rozsiahle územia životnou nevyhnutnosťou, a to zvlášť v čase, kedy sa civilizačné pohyby stali témou číslo jeden aj u nás. Vďaka spojeniu imaginatívneho textu Mareka Vadasa a ilustrácií Daniely Olejníkovej sa tak pred nami odkrývajú zdanlivo ďaleké, exotické krajiny a ich ľudia, ktorí sú však v skutočnosti omnoho bližšie, ako sme si mysleli.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Wink, Poppy, Midnight


Minden történetbe kell egy hős. És kell bele egy hitvány gonosztevő. És hogy még mi? Megfejtésre váró titkok... Wink egy vörös hajú, szeplős lány a szomszédból: senki sem ismeri egészen, a lénye csupa talány és rejtély. A szőke, ezüstszürke szemű Poppy a leggyönyörűbb és egyszersmind a legaljasabb és legkegyetlenebb lány a középiskolában: egy igazi manipulatív méhkirálynő. És itt van a harmadik, Midnight, egy édes, de bizonytalan fiú, aki nem tud választani kettejük közül. Wink. Poppy. Midnight. Két lány. Egy fiú. És egy rémisztő, veszélyes erdő, ahol egyre több borzalmas esemény követi egymást. Mi történt valójában? Van, aki tudja. És van, aki hazudik.
Vypredané
10,15 € 10,68 €

Chrabrí rytieri a chladné hrady (Hrôzostrašná história)


Vstúp do sveta krutých križiakov a bezodných žalárov v ďalšej knihe zo série Hrôzostrašná história! V tejto knižke zistíš, ako sa žilo za časov pravých rytierov, čo žiarili vo svojom krásnom brnení a mávali nad hlavami podivnými zbraňami a všetok neporiadok po nich museli spratať zúbožení poddaní. Boli to príšerné časy, plné krutých turnajov a barbarských bitiek, ktorých účastníci často skončili v žalároch desivých hradov. Toto je skutočne hrôzostrašná história.
Vypredané
5,65 € 5,95 €

Alice-Miranda és a titokzatos boszorkány


Alice-Miranda nagyon boldog, hogy visszatérhet Lankáserdő-Hímesrétre, ahol a lányok a szomszédos Fiaskó Fiúiskola növendékeivel adnak elő egy színdarabot. A bentlakásos iskolán túli világ azonban furcsa és megmagyarázhatatlan jelenségekkel van tele. Miről pusmognak éjszaka a lányok? Vajon igaz lehet, hogy az erdőben egy igazi boszorkány vert tanyát? Alice-Mirandának és Millie-nek ráadásul az új lánnyal, Sloane Sykesszal és törtető anyukájával, Septemberával is meggyűlik a baja. Vajon milyen titkokat rejt egy poros régi szabályzat, és ki osont be titokban az egyik tanterembe? Az új szereplők felbukkanása fenekestül felforgatja az iskolák életét, ám Alice-Miranda nem csak a színpadon találja fel magát...
Vypredané
9,13 € 9,61 €

Madártej


Léna eddig hét országban tanult, és ebből elege van. Mikor édesapját Dél-Koreába viszi az aktuális munkája, a vörös hajú, tizenöt éves lány úgy dönt, nem utazik tovább, és a gimnázium négy évét ebben a különös országban végzi el. Még akkor is, ha az apukája közben elutazik, a suli szépe kinézte magának, és teljesen egyedül marad egy idegen kultúrában. Sikerül-e a vadóc, nagyszájú lánynak meghódítania az ázsiai iskolát, és barátokat szereznie, sőt valami többet is? Kiderül ebből a fordulatos könyvből, amit Balázsi Lili Fanni tizenöt évesen írt meg, pontosan ismerve a kortársai mindennapi életét.
Vypredané
10,15 € 10,68 €

dostupné aj ako:

A 13 emeletes lombtoronyház


Ki ne élne szívesen egy lombtoronyházban? Főleg egy olyanban, ami 13 emeletes, és nem csak saját tekepályája, emberevő cápáktól hemzsegő medencéje meg limonádé szökőkútja van, hanem egy mindig feltöltött pillecukor-automatája is, ami észleli, ha éhes vagy és egyenesen a szádba lövi a kedvenc ízű cukorkádat! Épp egy ilyen lombtoronyházban él Andy és Terry, akik nagyon jól tudják, hogy mitől kell óvniuk a csúcs-menő otthonukat: például a tengeri majmoktól, a magukat tengeri majmoknak álcázó lényektől és az óriási, mutáns hableányoktól... Ja, és érdemes távol tartaniuk magukat az agresszív repülő macskáktól is!
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Szerinted?


A Szerinted? egy kamasz lány és az édesanyja napi csatáit követi végig, nem kevés humorral. Olvasd el Janka naplóbejegyzéseit, majd fordítsd meg a könyvet és kövesd, hogy Eszter, az anyuka hogyan éli meg ugyanazokat az örömöket, vitákat, nagy összeveszéseket és kibéküléseket. És hogy ebből mi sül ki? Vágd fel a középső részt, és ez is kiderül!
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Kapitán Sharkey


Postava kapitána Sharkeyho zaujímá v díle sira Arthura Conana Doylea velmi zvláštní místo. Romanopisec, který uvedl do světa literatury slavného Sherlocka Holmese a ve Ztraceném světě představil čtenářům profesora Challengera, napsal pro Pearson’s Magazine čtyři povídky, které nejenže staví do popředí záporného hrdinu, piráta Johna Sharkeyho, ale zároveň nastiňují obraz doby v té největší syrovosti. Kniha vychází s působivými ilustracemi Jaromíra Vraštila, které jsou v knižním vydání představeny čtenářům poprvé!
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Lacná kniha Kapitán Sharkey (-90%)


Postava kapitána Sharkeyho zaujímá v díle sira Arthura Conana Doylea velmi zvláštní místo. Romanopisec, který uvedl do světa literatury slavného Sherlocka Holmese a ve Ztraceném světě představil čtenářům profesora Challengera, napsal pro Pearson’s Magazine čtyři povídky, které nejenže staví do popředí záporného hrdinu, piráta Johna Sharkeyho, ale zároveň nastiňují obraz doby v té největší syrovosti. Kniha vychází s působivými ilustracemi Jaromíra Vraštila, které jsou v knižním vydání představeny čtenářům poprvé!
Vypredané
0,23 € 2,30 €

dostupné aj ako:

Velosauři - Honba za pokladem


Dinosauři už tu byli. V daleké budoucnosti planetu Zemi ovládnou VELOSAUŘI! Místo nohou mají kolečka a je s nimi neskutečná zábava. Malé velosaury Boba, Edu a Tinu spojuje nejen kamarádství, ale i touha po dobrodružství. Když jim vychytralý obchodník Konrád nabídne ke koupi mapu k pokladu, neváhají ani na chvíli. Babička Emilka totiž bude mít narozeniny, a pokud poklad najdou, budou jí moct nadělit nějaký úžasný dárek, na který teď nemají dost peněz. Je čas vyrazit, dobrodružství začíná!
Vypredané
7,59 € 7,99 €
  • 5 /5

Zvierací záchranári: Zasnežená červienka


Evan s Hanou našli v snehu schúlenú malú červienku. Vôbec sa nehýbala a čoskoro zistili, že sa chytila do pasce! Ihneď zavolali zvieracích záchranárov, ktorí im prišli na pomoc. Musia však konať rýchlo, pretože stále husto sneží. Podarí sa záchranárom červienku vyslobodiť?
Vypredané
8,54 € 8,99 €

MINI Tigrí tím – Jazda cez strašidelné močiare


Beáte sa zastavil dych: Tajomná postava na striebornom koni vošla do strašidelných močiarov a zmizla! Jasné, že Luk a Patrik kamarátke neverili ani slovo, keď im o tom rozprávala. Lenže ten záhadný kôň sa potom zrazu zjavil na jazdeckom statku. A nielen to, mysteriózny neznámy v liste prosí Tigrí tím, aby naň dávali pozor. O čo tu ide?
Vypredané
6,17 € 6,49 €

Lacná kniha Zvierací záchranári: Zasnežená červienka (-70%)


Evan s Hanou našli v snehu schúlenú malú červienku. Vôbec sa nehýbala a čoskoro zistili, že sa chytila do pasce! Ihneď zavolali zvieracích záchranárov, ktorí im prišli na pomoc. Musia však konať rýchlo, pretože stále husto sneží. Podarí sa záchranárom červienku vyslobodiť?
Vypredané
2,70 € 8,99 €

dostupné aj ako:

Az osztály vesztese


Az éjszaka leple alatt furcsa kép kerül az osztály facebook oldalára: esetlen alak minion?jelmezben, felette a falra írt felirat: Az osztály vesztese! Az osztályfőnök tombol, a diákok gyanakodva méregetik egymást. Tettesnek se jó lenni, de áldozatnak még rosszabb. gyerek életét ismerjük meg mindenestül, miközben velük izguljuk és szorongjuk végig ugyanazt a pár napot a felkeléstől a feleltetéseken át a napköziig. Vajon ki tette és miért
Vypredané
8,45 € 8,89 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.