! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 176
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788080469214
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8046-921-4
  • Dátum vydania: 20. júna 2019
  • Vydavateľstvo : Perfekt
  • Hmotnosť: 0,55 kg

Pokusy pre mladých výskumníkov - Fyzika a chémia v kuchyni

Milan Sikirica

Prečo je obloha modrá? Ako sa vyrába domáca zmrzlina? Na akom princípe funguje hasiaci prístroj? Čo spôsobuje kyslé dažde? Ako vzniká dúha? Prečo sa smrad šíri tak rýchlo?
Pomocou 70 jednoduchých pokusov si vysvetlíme chemické a fyzikálne javy okolo nás. Vyrobíme si sopku, lízanku, atrament, lepidlo, ozdoby, kameru aj domácu batériu. Preskúmame zloženie červenej kapusty, mydla aj slimačej ulity. Zázračnými experimentmi zmeníme farbu kvetu, pretiahneme vajce cez hrdlo fľaše a zhasneme sviečku bez sfúknutia.
  • Počet strán: 176
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788080469214
  • Jazyk: Slovak
  • ISBN: 978-80-8046-921-4
  • Dátum vydania: 20. júna 2019
  • Vydavateľstvo : Perfekt
  • Hmotnosť: 0,55 kg

Prečo je obloha modrá? Ako sa vyrába domáca zmrzlina? Na akom princípe funguje hasiaci prístroj? Čo spôsobuje kyslé dažde? Ako vzniká dúha? Prečo sa smrad šíri tak rýchlo?
Pomocou 70 jednoduchých pokusov si vysvetlíme chemické a fyzikálne javy okolo nás. Vyrobíme si sopku, lízanku, atrament, lepidlo, ozdoby, kameru aj domácu batériu. Preskúmame zloženie červenej kapusty, mydla aj slimačej ulity. Zázračnými experimentmi zmeníme farbu kvetu, pretiahneme vajce cez hrdlo fľaše a zhasneme sviečku bez sfúknutia.
menej

book

202 470 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Publikácia vyšla s podporou Fondu na podporu umenia

FPU

Hodnotenia (0)

0

Odporúčania