! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Pre deti a mládež - ostatné strana 501 z 500

Csillogó mesekönyv: Szamárbőr


Hogy megmeneküljön a nevelőapjával kötendő házasságtól, Szamárbőr előbb égbolt, majd holdfény, végül napfény színű ruhát kér tőle. Keltsd életre Szamárbőrrel a tündérvilágot, varázsold rá csodaszép ruháit a csillogó mesekönyv matricáival!
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Csillogó mesekönyv: Hamupipőke


Mostohanővérei Hamupipőkének nevezték el, mert szívesen melegedett a kemence hamujánál. Könyvünk ragyogó matricái segítségével varázsold át a tököt hintóvá, Hamupipőke szomorú életét pedig egy hercegkisasszony tündérvilágává!
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Kincset érő fiókok: Játszva tanulok és egyre többet tudok!


A három fiók hat remek kis könyvecskét rejt. Ezúttal a színekkel, a szavakkal és a számokkal ismerkedhetünk meg.
Vypredané
5,38 € 5,66 €

1000 tuti tipp... Miért (ne) legyen szerelmi bánatod


Szandi akár a föld felett is lebeghetne, miután Nándi megcsókolta. De akkor miért érzi magát mégis olyan pocsékul, mikor Teó, a volt szerelme beleesik másba? Pedig vagy 1000 okot is fel tud sorolni, miért nem szabad engedni a szerelmi bánatnak. Vagy mégsem? Szandi ikertesója, Koni ezzel szemben boldogabb nem is lehetne új barátnőjével, Sárával. Még a haverjai is tökjól kijönnek vele. Talán egy kicsit túlságosan is jól...! A sorozatban megjelent: Miért (ne) legyél szerelmes, Miért (ne) csókolózz.
Vypredané
5,38 € 5,66 €

Titkok egy régi kertben


Ági és Fanni, akik már születésük óta a legjobb barátnők, a nyári vakáció néhány hetét egy olyan helyen töltik, ahol még televízió sincs. Szünidejük unalmas lenne, ha nem találkoznának Mári nénivel. A híre mesemondó elmeséli nekik Amália, a titokzatos tündéri fiatal lány történetét, aki kétszáz éve halt meg, de a - legenda szerint - nem tud megnyugodni, mert elvesztette a gyűrűjét, s azóta itt lebeg, újra és újra megjelenve az emberek álmaiban. A két kislány álmában is felbukkan, hogy a segítségüket kérje...
Vypredané
5,38 € 5,66 €

Problémy s frajerom


Problémy s frajerom prinášajú odpovede na všetky ťažkosti, od zdanlivo malicherných po veľmi vážne (rande, rodičia, kamarátky).
Vypredané
5,96 € 6,27 €

Népmesék az állatokról


A népmesék különleges, ősi műfajt képviselnek, és bár a különböző tájakra jellemző elbeszélések sokszor hasonlítanak egymásra, minden kultúrának megvannak a maga népmeséi, feldolgozásai. Illusztrált kötetünkben hét népmesét gyűjtöttünk össze, abban a reményben, hogy ezek az elbeszélések a harmadik évezredben is a gyermekek kedvenc történetei, olvasmányi lehetnek. A kötetben olvasható: A farkastanya; A kutya, a macska meg az egér; A három kismalac; A kóró és a kismadár; Kacor király; A kiskakas g yémánt félkrajcárja; Egérvadászat.
Vypredané
7,31 € 7,69 €

Kis puzzle Biblia


Játék közben hat népszerű bibliai történettel ismerkedhetnek meg a gyerekek. Miután elolvasták a leírtakat, indulhat a játék, akár egyedül, akár a szülőkkel, nagyobb testvérekkel, hisz a puzzle megunhatatlan és főleg kortól független.
Vypredané
7,31 € 7,69 €

Emily - A tűzpróba


Emily úgy érzi, mindene megvan az életben: szeretett édesapjával él, három macskája és kedves könyvei társaságában. Tökéletes világa azonban egyik pillanatról a másikra fenekestül felfordul, amikor édesapja meghal, Ettől kezdve rokonai jóindulatára v an utalva, akik közül azonban senki sem akarja befogadni az elkényeztetett kislányt. Végül sorsot húznak, és a Murray családnak kedvez a "szerencse". Elizabeth néni azonban a legkevésbé sem titkolja, hogy nincs ínyére Emily jelenléte. A kislány egyet len vigaszát gyászában és elkeseredésében új barátai jelentik: a temperamentumos Ilse, a fantasztikus művész, Perry és Teddy, Emily "sorstársa" az új iskolában, aki édesapjával behajózta a földet. Ahogy egymást érik a kalandok, Emily lassan ráébred, hogy New Moon nem is olyan elviselhetetlen hely, és talán egyszer majd igazi otthonként tud tekinteni rá. Ebben a kevéssé ismert sorozatában a hazánkban is hihetetlenül népszerű kanadai írónő ismét felejthetetlen alakokat teremtett. Az önfejű, erős a karatú, kalandvágyó Emily, akit művészi hajlamokkal is megáldott a sors, méltó párja Anne Shirley-nek az Anne otthonra talál, az Anne az élet iskolájában és az Anne új vizekre evez című könyvek közkedvelt hősének.
Vypredané
7,31 € 7,69 €

A kóró és a kismadár


A kötetben található humoros, verses mesék - melyek közül nem egy kellemes emlékeket ébreszt a szülőkben is - óvodás korúaknak szólnak, és a gyermekek nyelvi memóriáját is fejlesztik. Az aranyos meséket Keresztes Dóra illusztrációi kísérik.
Vypredané
7,31 € 7,69 €

Jake rájön


Zoey Jake háta mögött félrelépett Lucasszal, aki régebben Claire-rel járt. Claire lassanként beleszeret Jake-be, de van egy titka, amiről csak Lucas tud, és rettenetesen fél, hogy mi lesz, ha ... Jake rájön.
Vypredané
4,43 € 4,66 €

Márti és Noé bárkája


Márti háromnapos vakációra indul Flórával, hogy megfigyelhesse az erdő állatait, egy vihar azonban összekuszálja a dolgokat és egészen különleges állatokkal találkoznak az erdőben. De természetesen a végén minden a helyére kerül.
Vypredané
3,47 € 3,65 €

Márti erdőn, mezőn


Márti aratáskor a mezőn segít, amikor váratlanul egy kisnyúlra bukkan. Elnevezi Pinpinnek és hazaviszi felnevelni. Sokáig gondoskodik róla, jó barátokká válnak, de eljön az idő, amikor szabadon kell engednie, hiszen Pinpin mégiscsak egy vadnyúl...
Vypredané
3,47 € 3,65 €

Nem akarok lefeküdni!


A kis királylány (mert a királylányok már csak ilyenek) valamit mindig nagyon akar - vagy épp ellenkezőleg, valamit nagyon NEM AKAR. Ebben a mesében például lefeküdni. A király és a királynő hasztalan próbálkozik - a kis királylány (mert a királylány ok már csak ilyenek) hajthatatlan. Ezernyi kifogás után nagy nehezen elalszik. Ám az utolsó jó éjt puszinál az ágy már megint üres...
Vypredané
6,18 € 6,50 €

Sok a csinos lány


Ilyen Mari-napot se látott a világ! Legalábbis a Kovács család, amelynek az életét pedig mindig változatossá tette a három lány. Nagymama isteni kakaója kihűlt és megbőrösödött, az ünnepi sütemény is fogytán, de a meghívottak még sehol. Hová tűntek a fiúk? Türelem, kedves olvasó, a bonyolult históriát rendre elmeséli - és szokása szerint csípős megjegyzéseivel fűszerezi a szerző korábbi köteteiből már jól ismert, gazdag fantáziájú Anikó. A(z) Sok a csinos lány Könyv szerzője G. Szabó Judit.
Vypredané
6,18 € 6,50 €

Cicák


Mit gondoltok? Ezek a vidám cicusok befogadják maguk közé Csíkoskát? Én azt hiszem ige, hiszen Csíkoska valamennyiük közül a legaranyosabb, legkedvesebb kiscica!
Vypredané
1,74 € 1,83 €

Kifestő: Varázslatos vonalak


A kifejezetten apró kezek számára tervezett kifestőkönyv kedves rajzait a gyerekek a szaggatott vonal mentén befejezhetik, s végül ki is színezhetik. A kifestőhöz 6 darabos színes ceruza készlet tartozik.
Vypredané
3,29 € 3,46 €

Tanec s hviezdami


Ripley Toddová, odvážna sestra miestneho šerifa Zachariáša Todda, verí predovšetkým sama sebe a svojim športovým výkonom. Odmieta fakt, že je potomkom jednej z troch sestier-čarodejníc. Svoje nadprirodzené schopnosti nevyužíva a to je aj jadrom sporu s treťou strigou, Miou Devlinovou. Na ostrov Troch sestier prichádza Dr. MacAllister Booke, ktorého predmetom záujmu je štúdium nadprirodzených javov po celej zemeguli. Pred svojím príchodom si preštudoval všetky dostupné informácie a legendy o vzniku ostrova, o jeho strigách a o tom, ako sa vyvíjali ich osudy. Teraz sa chce zamerať na súčasnú situáciu na ostrove. Postupne sa zblíži s Ripley, ktorá sa napriek začiatočnému odporu do neho zamiluje. Aj Dr. Booke zisťuje, že táto športujúca čarodejnica mu nie je ľahostajná. Rozhodne sa usadiť na ostrove, požiada Ripley o ruku a všetci by boli šťastní, keby ... Slovenský preklad Anna Lysá
Vypredané
5,23 € 5,50 €

A tanya állatai


Ez a számtalan színes felvételt tartalmazó kötet valóságos fotótár, melynek lapozgatása közben a legkisebbek önfeledt játék közben ismerkedhetnek meg a tanyán élő állatokkal.
Vypredané
2,92 € 3,07 €

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.