! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Básničky a hádanky pre deti strana 50 z 62

Nevzdávej to


Knížka plná říkanek Honzy Volfa.
Vypredané
8,04 € 8,46 €

Si-hu-hu-hu meg a vonat - Játékos mondókák


A magyar népköltészet mondókáit gyűjtöttük egy kis kötetbe, melyeket nemcsak mondókázni lehet, hanem a szülőkkel együtt el is lehet őket játszani.
Vypredané
0,67 € 0,71 €

Lacná kniha Veveričky z (luna)parku (-90%)


Nová kniha z vydavateľstva DAXE prináša veselé i vážne básničky aj s notami na hranie či spievanie - aj o tom, komu straší vo veži, čo robí vrabec záškolák, kto je to Gaštanuliak, ako bolo v lete na výlete alebo ako slivka uzdravila Ivka. Básne napísala Danuša Dragulová-Faktorová, hudbu piesní zložila Danuša Dragulová st. Roztomilé obrázky do knihy namaľovala Jarka Kolačková.
Vypredané
0,70 € 6,95 €

dostupné aj ako:

Riekanky pre najmenších


Krásne riekanky pre najmenšie detičky,ktoré sa ich rýchlo naučia hovoriť. Rozvíjajú si tým svoju pamäť,výslovnosť a slovnú zásobu.Celú knihu sprevádzajú krásne ilustrácie,ktoré sa približujú detskej fantázii a predstavám.
Vypredané
5,32 € 5,60 €

Dětem


Hřejivá dárková knížka, kterou věnoval milovaný malíř všem dětem. Lidová říkadla, bajky, autorovy vzpomínky na dětství strávené v malebné středočeské vesničce Hrusice, které doplňují verše J. Seiferta a F. Hrubína. A především spousta kouzelných Ladových obrázků s neopakovatelnou atmosférou. Veselá knížka plná zvířátek a svérázných postaviček potěší malé i velké.
Vypredané
14,72 € 15,49 €

Učíme sa s básničkami


Interaktívny pracovný zošit tvoria tri samostatné časti, ktoré ponúkajú rodičom aj učiteľkám v materkých školách pomoc pri najčastejších problémoch detského veku. Keďže hlavným zamestnaním je hra, kľúčom k úspechu je zaujať a motivovať deti práve hrou. Autorka prostredníctvom básničiek a scénok so sprievodnými postavičkami Rečnidielkom a Čmáralkou vytvorila cvičenia zamerané na správnu výslovnosť a nácvik kresby, na problémy v oblasti sebaobsluhy a sociálneho vývinu dieťaťa, ako aj na zvládnutie základných poznávacích znalostí v predškolskom veku.
Vypredané
3,75 € 3,95 €

Veršovaná abeceda


Knižka je určená deťom v predškolskom a mladšom školskom veku. Každé písmeno abecedy je sprevádzané jednoduchou básničkou a veselým farebným obrázkom.
Vypredané
1,86 € 1,96 €

Kocsi és a vonat (Szántói Krisztián rajzaival)


Jön a kocsi, fut a kocsi: patkódobogás..."
Vypredané
3,36 € 3,54 €

Kiskarácsony, nagykarácsony - Karácsonyi versek


"Az Első… sorozat a legkisebbeknek kínálja a magyar népi líra legkedveltebb és legközismertebb gyöngyszemeit, amilyen a Süti, süti pogácsát; Hüvelykujjam almafa; Egy, megérett a meggy; Csicsíja babája; Este van már, alkonyul… A kedvenc mondókákat Nyilasi Antónia sok szeretettel megrajzolt képei, figurái illusztrálják, meleg színekkel, kedves humorral. Minden duplaoldalas kép más-más helyszínen játszódik, a kicsik ráismerhetnek életük leggyakoribb helyeire: a jó illatú konyhára, a vidám játszótérre, a mesékben szereplő, képzeletbeli manófalura, a gyermekszobára. Kedves Szülők, miután együtt felelevenítettük a kis mondókákat, hagyjuk a kicsiket mesélni, mutogatni, keresgélni a képeken, hiszen igyekeztünk a képeket úgy összeállítani, hogy számukra gondolatébresztőek, részletekben gazdagok legyenek! A 12 oldalas lapozó keménytáblás, sokáig és jól használható kiadvány, mely egy hosszabb sorozat első darabja. (Első dalocskáim, Első karácsonyom, Első kiszámolóim, Első dalos játékaim…)."
Vypredané
2,45 € 2,58 €

A farm lakói


A formák és színek elsajátításának legkönnyebb és legjátékosabb módja a kifestő. A gyermek egyszerre játszik és fejlődik. A farm még színtelen lakói csak a gyermekek színes ceruzáira és filctollaira várnak.
Vypredané
1,58 € 1,66 €

Lacná kniha Veršíky o zvieratkách (-70%)


Kniha plna veršíkov s pekne ilustrovanými obrázkami.
Vypredané
2,14 € 7,13 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Spievanky, spievanky...


Veselý spevník s pôvabnými farebnými obrázkami ponúka najznámejšie a najkrajšie slovenské pesničky a detské hry. Naučte svoje dieťa s prvými krôčikmi aj prvé pesničky, na ktoré sa nikdy nezabúda. V tejto knižke nájdete detské riekankové melódie, detské pesničky, jednoduché melodické ľudové piesne a niekoľko základných hier, ktoré boli určite súčasťou aj vášho detstva. Obsahuje vyše 70 piesní pre deti od 3 do 9 rokov. Všetky sú doplnené gitarovými značkami. Touto peknou a bohato ilustrovanou knižkou potešíte detské srdiečka a možno aj svoje...
Vypredané
6,84 € 7,20 €

Co tu kvete, svítí, létá?


Knížka je souborem poetických a přitom zábavných básniček oblíbeného autora. Básničky ukážou malým čtenářům, co ve světě kvete, svítí a létá, přirozenou cestou rozšíří jejich poznání, slovní zásobu a jazykový cit, smysl pro rytmus a neméně důležitý smysl pro krásu. V knížce si kromě jiného můžete přečíst, co spojuje orobinec s doutníky, kde bydlí lilie, po kom má pomněnka jméno, proč má len radost, co na svět přinášejí konvalinky, co si přeje pouťový balonek, kdy spí čas a kdy zmizí tma. Verše Jiřího Havla spojují spoustu zajímavostí ze světa, který nás obklopuje, s veselými jazykovými hříčkami a poetickými obrazy.
Vypredané
10,05 € 10,58 €

Poslali ma naši k vašim


Skvelé ilustrácie a vzácne texty ľudovej slovesnosti, ktoré zostavovateľka zbiera a selektuje vyše pol storočia, napĺňajú stránky zábavnej knihy pre malé deti. Zvukomalebné a rytmicky príťažlivé vyčítanky, hádanky, povedačky a rapotanky okrem estetic kých zážitkov rozväzujú detský jazýček.
Vypredané
5,89 € 6,20 €

Vianočná pošta


Vo svojej najnovšej epickej básnickej skladbe prrináša Daniel Hevier napínavý príbeh o tajomstvách Vianoc. Jeho rozprávanie je vnútorným "sporom" medzi moderným neprežívaním vianočného posolstva a skutočnou hodnotou Vianoc. Príbeh sa odohráva okolo p ostavy dieťata - toho súčasného i Božieho. Je to múdra kniha pre deti i dospelých, kniha, ktorá sa dá čítať i recitovať po celý rok. Čítanie Hevierovej Vianočnej pošty je pre čitateľa - nielen toho detského - zážitok rezonujúci dlho po vianočných svi atkoch.
Vypredané
6,27 € 6,60 €

Anjeličku, môj strážničku


Prostá večerná modlitba k anjeličkovi ústami detí prosí o harmóniu domova, aby sme boli všetci spolu až po ten sníček nad postieľkou.
Vypredané
5,32 € 5,60 €

Jeden mluví, dva koukají


Jeden mluví, dva koukají a dva poslouchají. Co je to? Jazyk, oči a uši. Ale také jedna ze známých lidových hádanek, jimiž se v dětství bavili naši rodiče, babičky, prababičky Výběr těch nejlepších, často veršovaných, najdete v této knize. Ve sk vělém výtvarném doprovodu známé brněnské malířky Vlasty Švejdové. Kniha je zabalena jako balíček s pastelkami a omalovánkami.
Vypredané
7,54 € 7,94 €

Modlitbičky 12.vyd.


Zbierka Rúfusových básní Modlitbičky vychádza opäť v novom vydaní. Sú hlbokou sondou do detskej duše, detského myšlienkového sveta a zároveň posolstvom, niekedy dosť boľavým, pre dospelých. Krásne farebné ilustrácie Petra Uchnára sú v dokonalej harmó nii s básnikovým slovom. Celkový náklad týmto vydaním presiahol číslo 140 000 výtlačkov a potvrdzuje, že táto zbierka poézie znárodnela a je absolútne nadčasová.
Vypredané
6,27 € 6,60 €

Studnička, 2. vydanie


Zbierka Rúfusových básní Studnička vychádza v druhom vydaní, prvýkrát s ilustráciami Petra Uchnára. Podobne ako v Modlitbičkách básnik začiera do hĺbky detskej duše a očami dieťaťa sa pozerá na okolitý svet. Cez vlastné spomienky z detstva hľadá pram eň prapôvodného bytia a zamýšľa sa nad budúcnosťou súčasného dieťaťa. Zbierka básní je univerzálna, určená je každému vnímavému čitateľovi.
Vypredané
5,13 € 5,40 €