! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Rozprávky strana 463 z 500

Lacná kniha Auta Výlet do sveta áut (-50%)


Poďte s nami na výlet do Chladičových kúpeľov! Vaším sprievodcom po miestnych pamiatkach a zaujímavostiach nebude nikto iný ako Blesk McQueen, pretekárske auto, ktoré v tomto mestečku našlo svoj domov.
Vypredané
4,26 € 8,51 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Majster Manny Náradie namiesto hračiek (-50%)


Prečítajte si, čo všetko sa môže stať, keď sa niekto rozhodne, že namiesto hračiek chce Mannyho náradie! Pán Singh má stále plno práce a vôbec žiadny voľný čas. Potrebuje teda Mannyho a jeho náradie, aby opravili pár vecí okolo domu. Pre celý tím, a najmä pre Turnera, nebude však táto práca jedinou zábavou. Leela, dcéra pána Singha, z neho chce urobiť svoju novú hračku! Prečítajte si, aké dobrodružstvo na nich pri tejto hre čaká!
Vypredané
4,06 € 8,11 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Začarovaná trieda (-90%)


Je normálne, aby sa čítanky povaľovali po strope a z triedy sa stal v okamihu plavecký bazén?V príbehu troch bratov, ktorí prídu do novej školy, určite áno.V tejto krásnej ľudskej knižke prežije čitateľ kúsok zo života chlapcov Čáryfuka, Máryfuka a Pištafuka, ktorí sa často sťahujú z miesta na miesto a sú obdarení kúzelníckymi schopnosťami ako ich rodičia - Jozef Čairumbum a Cukorkáva Demeterovci. Títo traja šibali kúzlami veselo spestrujú školské vyučovanie. Pani učiteľka sa nestačí čudovať ako sa z jej žiačky stane stolička, z ďalšieho kvetináč, či školská aktovka alebo nástenka s násobilkou.No nebolo by to úžasné, keby ste mali takých spolužiakov - kúzelníkov? Koľko vecí by zrazu mohlo byť inak.
Vypredané
0,66 € 6,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Danny, mistr světa


Dannyho tatínek se dostane do potíží - zdá se, že porušil zákon! Ale protože je to hodný a laskavý člověk, Danny to tak nemůže nechat, a proto vymyslí neuvěřitelně odvážný a nebezpečný plán!
Vypredané
0,54 € 10,76 €

dostupné aj ako:

Bambi - Čítajme si nahlas


V edícii Čítajme si nahlas nájdete obľúbené príbehy prerozprávané príťažlivým spôsobom, ktorý poteší deti aj ich rodičov. Užite si nadčasový pôvab disneyovských príbehov a opätovne zažívajte ich kúzlo.
Vypredané
7,75 € 8,16 €
  • 4 /5

Medvěd, který nebyl


Když se medvěd jednoho dne probudí ze zimního spánku, nevěří vlastním očím: místo lesa stojí uprostřed gigantické továrny. Než se stačí rozkoukat, už je u něho mistr a honí ho, aby se dal do práce. Být medvěd, to je chabá výmluva pro lenocha...
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Smelý Zajko v Afrike - 9. vydanie


Akože by mohlo stačiť Smelému Zajkovi, že raz videl svet? Veď sa mu v ňom tak dobre vodilo, že si vyslúžil auto aj nevestičku. Akože by mohol doma obsedieť a akože by sa mohol vo svete strachovať? Svoju mladú žienku poučil, že keď si zajac natiahne nohavice, nemusí sa ani horára báť – a už sa im cesta míňala. Viedla ich cez potok, cez more, cez Turecko až do africkej púšte. Nebolo to nikde bez nebezpečenstiev, ale Smelý Zajko bol aj Zajko slávny. Slávna je aj knižka o ňom. Deti ju čítajú už vyše sedemdesiat rokov a všetkým sa páči. Iste aj preto, že obrázky do nej nakreslil významný ilustrátor Jaroslav Vodrážka.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Na vlásku Kráľovská svadba


Rapunzel sa chystá na svadbu, netuší však, koľko s tým bude práce. Treba upiecť tortu, pripraviť kyticu, vybrať si šaty... V tejto krásnej obrázkovej knižke na motívy filmu Na vlásku si môžete prečítať, ako to všetko zvládne.
Vypredané
6,18 € 6,50 €

Čo si hračky rozprávali, 2. vydanie


Knižka zavedie najmenších čitateľov do jednej izbičky plnej hračiek...
Vypredané
5,61 € 5,90 €

Lacná kniha Na vlásku Kráľovská svadba (-70%)


Rapunzel sa chystá na svadbu, netuší však, koľko s tým bude práce. Treba upiecť tortu, pripraviť kyticu, vybrať si šaty... V tejto krásnej obrázkovej knižke na motívy filmu Na vlásku si môžete prečítať, ako to všetko zvládne.
Vypredané
1,95 € 6,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bambi - Čítajme si nahlas (-50%)


V edícii Čítajme si nahlas nájdete obľúbené príbehy prerozprávané príťažlivým spôsobom, ktorý poteší deti aj ich rodičov. Užite si nadčasový pôvab disneyovských príbehov a opätovne zažívajte ich kúzlo.
Vypredané
4,08 € 8,16 €

dostupné aj ako:

Tarbíci a Marabu


Komiksová knížka Tarbíci a Marabu podle večerníčku České televize vychází ze skutečných vlastností a chování exotických afrických zvířat: tarbíků, čápů marabu, kaloňů, luskounů, hadilovů, mandelíků nebo hrbáčů. Rozvíjí ale především věc známou z každodenního života: rodiče mohou mít pravdu v mnoha věcech, ale to, kdo je opravdu dobrý kamarád, poznáme většinou nejlépe sami. Na rozdíl od všech ostatních tarbíků, kteří ve dne odpočívají schovaní v hluboké a bezpečné noře, vydávají se podnikaví sourozenci Tom a Týna na výpravy do okolí v rodné africké savaně. Zjišťují, že v některých věcech mají jejich rodiče pravdu - třeba že si mají dát pozor na velké horko - a v jiných se mýlí - třeba že si mají dát pozor na strašlivého marabu, velkého afrického čápa a odvěkého nepřítele tarbíků. Ten, kterého potkali Tom s Týnou, je ještě úplně maličký a jediné, co je na něm strašlivé, je jeho nešikovnost. Jinak je to dobrosrdečný truhlík, a protože si děti nevybírají kamarády podle toho, ke komu patří, ale jací jsou, rozvine se mezi nimi tajné kamarádství.
Vypredané
12,01 € 12,64 €

Tarbíci a Marabu - Flipbook


Kapesní obrázková knížka tvořící při rychlém listování iluzi pohybu obsahuje veselou animaci ke stejnojmenné komiksové knížce Tarbíci a Marabu.
Vypredané
3,08 € 3,24 €

Pavoučí prázdniny


Letní knížka přináší další dobrodružství sourozenců Lucky, Jendy a Martínka, známých z předchozích úspěšných knížek Andrey Popprové Čekání na Vánoce a Jaro je tu!. Tentokrát se s dětmi setkáváme o letních prázdninách, jež tráví u prarodičů na chalupě, kde není nouze o napínavé i veselé zážitky. Lucka se jako zázrakem seznámí s malým pavoučkem, odnese si ho domů a její nový kamarád ji pak provází celé léto. Malí čtenáři a jejich rodiče se v knize mohou inspirovat nápady na spoustu letních aktivit. Za každou kapitolou děti navíc najdou zábavné úkoly, při kterých si procvičí malování, psaní a počítání. Součástí knihy jsou i vystřihovánky.
Vypredané
12,90 € 13,58 €

Pohádkové vyprávěnky


Knížka pro děti okolo 10 let je pohádkami jen zdánlivě. Je to soubor běžných každodenních příhod z vesnice v půvabném kraji nedaleko známého Babiččina údolí, které se staly pohádkami ve fantazii hlavního představitele "správného" kluka Vítka a jeho kamarádů. Zásahem pohádkových bytostí se běžné příhody stávají tajuplnými, nevšedními a dobrodružnými událostmi a jsou zaznamenány s úsměvným nadhledem, čtivě a pohodově. Autor (*1920) je především rozhlasový pohádkář a v dramaturgii populárního Hajaji je jeho více než 60 pohádek považováno za téměř kmenový repertoár.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

101 Dalmatínov


Nechajte sa spolu so svojimi deťmi okúzliť nadčasovým pôvabom príbehov z dielne majstra filmových rozprávok Walta Disneyho!
Vypredané
7,75 € 8,16 €

Popoluška


Nechajte sa spolu so svojimi deťmi okúzliť nadčasovým pôvabom príbehov z dielne majstra filmových rozprávok Walta Disneyho!
Vypredané
7,75 € 8,16 €

Macko Puf Lepšie ako med


Macko Puf si chce vyskúšať niečo nové, nie len stále jesť med. Dá na rady svojich kamarátov a pracuje v záhrade, píše pamäti, obeduje bodliaky a žalude alebo pomáha Kengurici s domácimi prácami. Skúša nové veci, aby nakoniec zistil, že med má zo všetkého najradšej.
Vypredané
6,27 € 6,60 €

Macko Puf Hopsajúce priateľstvo


Tiger vynašiel úplne novú skokanskú hru a už sa nemôže dočkať, až si ju zahrá s kamarátmi. Je tu však jeden problém - jeho kamarátov skákanie nebaví a Tiger sa cíti veľmi osamelý. Podarí sa mu medzi nimi nájsť niekoho, kto by si skákanie obľúbil tak ako on?
Vypredané
6,27 € 6,60 €

V kategórii rozprávky nájdete bohatú ponuku rozprávkových kníh pre deti, ktoré prinášajú kúzlo a fantáziu do ich života. Rozprávkové knihy poskytujú deťom aj dospelým nekonečné dobrodružstvá a učia ich dôležité hodnoty.

Kategória rozprávkových kníh obsahuje klasické príbehy ako Červená čiapočka, Popoluška, Snehulienka a mnoho ďalších. nájdete tu tiež moderné a autorské rozprávky, ktoré oslovujú dnešnú generáciu detí. 

Rozprávkové knihy sú bohaté na farebné ilustrácie, ktoré oživujú príbeh a pomáhajú detom vizualizovať si scenérie a postavy. Autori sa snažia zapojiť čitateľa prostredníctvom interaktívnych prvkov, ako sú zvukové efekty a otázky, čo vytvára zábavné a vzrušujúce čítanie.