! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Moje prvé bájky


Knižka ponúka nádherné ilustrované a jednoducho spracované známe bájky od najznámejších svetových autorov (napr. Ezop, La Fontaine). Na protiľahlej strane sa uvádza morálne ponaučenie z každej bájky.
Vypredané
11,32 € 11,92 €

Nová maturita z nemčiny


Príručka obsahuje 25 tematických okruhov z Katalógu cieľových požiadaviek, ktoré sú spracované podľa novej koncepcie maturitnej skúšky. Štruktúra tém je jednotná – úlohy v nich sú rôznorodé, čo umožňuje na jednej strane kompletnú prípravu žiaka na maturitnú skúšku a na druhej strane umožní získať učiteľovi od žiaka na hodinách konverzácie čo najviac informácií o danej téme. Témy sú aktuálne, blízke životu mladých ľudí. V príručke je približne 100 obrázkov, ktoré slúžia na samostatné alebo riadené opisy a diskusie. V závere príručky sú texty na počúvanie. Príručka je v prvom rade určená pre študentov ako príprava na maturitnú skúšku, učitelia ju môžu využívať na hodinách konverzácie z nemeckého jazyka.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Nová maturita Geografia SK


Publikácia je určená pre študentov, ktorí sa pripravujú na maturitnú skúšku z geografie, ale poslúži aj ako vynikajúca pomôcka pri príprave na prijímacie skúšky na vysokú školu. Svojím obsahom zodpovedá novej koncepcii maturitnej skúšky. Nájdete v nej otázky, ktoré si vyžadujú rozsiahlejšiu súvislú odpoveď, ale aj otázky zamerané na aplikáciu poznatkov, či otázky vyžadujúce vyššie myšlienkové operácie. Prvá časť obsahuje zadania úloh, druhú časť tvoria vypracované odpovede. V publikácii je použitých veľa náčrtov, schém, grafov, diagramov, tabuliek a máp.
Vypredané
5,96 € 6,27 €

Deutsche literatur fürs Abitur


Príručka je určená predovšetkým študentom, ktorí sa pripravujú na ústnu maturitnú skúšku z nemeckého jazyka alebo na prijímaciu skúšku na vysokú školu humanitného zamerania.
Vypredané
0,60 € 0,63 €

Německá maturitní témata


I když se zdá, že do maturity je ještě daleko, nikdy není dost brzy začít se na ni připravovat. A proč ne už teď a pomocí této publikace. Jednotlivá témata k maturitě jsou zpracována zrcadlově: tedy na levé polovině dvoustrany najdete text v německém jazyce a na pravé jeho český překlad. Při studiu se tak obejdete bez slovníku a navíc budete mít přesné povědomí, o čem text pojednává.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Testy z nemeckého jazyka


Kniha testov je určená najmä pre študentov štvrtých tried stredných škôl pripravujúcich sa na skúšku dospelosti a na prijímacie pohovory na vysoké školy...
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Maturitní otázky - Biologie


Publikace určená maturantům a zájemcům o studium biologie. 25 podrobně zpracovaných témat.
Vypredané
6,03 € 6,35 €

Opakujeme si k maturitě...Dějepis


Tato edice je speciálně určena budoucím maturantům, kterým má stručným a jednoduchým způsobem pomoci v jejich náročné přípravě k maturitní zkoušce.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Riešenie príkladov z matematiky pre školy ekonomického a technického smeru


Publikácia obsahuje riešenia 1270 príkladov na prijímacie pohovory na vysoké školy ekonomického a technického smeru. Zadania príkladov sú v súlade s požiadavkami jednotlivých vysokých škôl. Uchádzač má k dispozícii ucelené súbory všetkých typov a druhov príkladov potrebných na úspešné zvládnutie maturitných skúšok ako aj testu z matematiky pri prijímacích pohovoroch na vysokú školu. Je to kniha, bez ktorej sa dnes nezaobíde ani jeden maturant či nádejný vysokoškolák.
Vypredané
4,39 € 4,62 €

Deutsch -Sprachige Länder - Maturita z nemčiny


Príručka je určená predovšetkým študentom stredných škôl. Obsahuje základné informácie o nemecky hovoriacich krajinách, t. j. o Nemeckej spolkovej republike, Rakúsku, Švajčiarsku, Lichtenštajnsku a Luxembursku. Môže slúžiť ako študijný materiál pri príprave na maturitnú skúšku, ale aj ako východiskový materiál pri výučbe nemčiny.
Vypredané
1,58 € 1,66 €

Maturitní otázky - geografie


Publikace určená maturantům a zájemcům o studium geografie. 25 podrobně zpracovaných témat.
Vypredané
5,31 € 5,59 €

Chémia-chystáte sa na maturitu


Príprava na maturitnú skúšku z chémie.
Vypredané
5,51 € 5,80 €

Maturitní otázky - ekonomie


Publikace určená maturantům a zájemcům o studium ekonomie. 25 podrobně zpracovaných témat.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Maturitní otázky - účetnictví


Publikace určená maturantům a zájemcům o studium účetnictví. 20 podrobně zpracovaných témat.
Vypredané
3,08 € 3,24 €

Zemepis I. v kocke pre SŠ


Publikácia je určená záujemcom o zemepis, najmä študentom stredných škôl, ako zdroj informácií pred prípravou na maturitnú skúšku alebo k prijímacím skúškam na vysokú školu. (290x200, 139 s., ČB, MV)
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Maturitní otázky - angličtina (bez českého překladu)


Publikace určená maturantům a zájemcům o studium angličtiny. 25 podrobně zpracovaných témat. Bez českého překladu.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Matematika Maturujeme Inak


25 vybratých maturitných tém z matematiky trocha inak...
Vypredané
3,91 € 4,12 €

Kapitoly z pedagogiky pro střední školy


Dlouho a netrpělivě očekávaná učebnice určená především studentům, kteří se chystají maturovat z předmětů obecná, sociální a speciální pedagogika a jejich učitelům, jako žádaný podklad k výuce výše zmíněných předmětů. Tato nová publikace je vhodná rovněž pro výchovné poradce a protidrogové preventisty. Relevantní informace zde najde každý, kdo se danou problematikou zabývá. Obsahem učebnice jsou především teoretické informace z obecné, sociální a speciální pedagogiky s odkazy na aktuální situaci celého vzdělávacího systému v českém školství. Autor vychází z posledních odborných výzkumů a informačních pramenů. Učebnice dále nabízí praktické didaktické rady, prezentované na různých názorných příkladech a situacích. Pozornost je věnována odlišnostem českého školského systému od systémů zahraničních, zejména evropských. Učebnice neopomíjí ani aktuální problematiku týkající se vzrůstající agresivity a kriminálního chování žáků a studentů, syndromu PAS nebo školní šikany. Při rozboru této problematiky učebnice prezentuje různé možnosti diagnostiky a nápravy. V neposlední řadě se zabývá také charakteristikou alternativního školství dostupného v naší republice.
Vypredané
9,33 € 9,82 €

Odmaturuj!ze spol.věd 2v


- Aktualizovaná učebnice určena k přípravě na maturitu (podle požadavků nové maturity) a k přijímacím zkouškám na vysoké školy. - Publikace byla zpracována v souladu s požadavky MŠMT na reformu středoškolského vzdělávání a podobu a obsah nové cel ostátní maturity. - Odpovídá tak obsahu nových Katalogů požadavků ke zkouškám společné části maturitní zkoušky pro rok 2010 a RVP pro gymnázia a střední odborné školy. - Obsahuje celou středoškolskou látku základů společenských věd - poznatky z politologie, práva, mezinárodních vztahů, ekonomie, sociologie, psychologie, filozofie, etiky, logiky a teorie vědy, náboženství. - Kniha je přehledně zpracována do 10 celků dle vědních disciplin, které jsou dále členěny na menší podkapitoly. - Sn adnou orientaci v textu podporuje grafické odlišení ústředního textu od doplňujících poznámek. - Text je doplněn mnoha zajímavostmi, odkazy, přehlednými tabulkami a názornými schématy. - Určeno studentům všech středních škol během celého středoškol ského studia, jejich učitelům a ostatním zájemcům o studium společenských věd. - Vyhlášen 3. nejprodávanějším titulem za rok 2007 v kategorii učebnice pro školy. Nyní v novém aktualizovaném a rozšířeném vydání.
Vypredané
8,60 € 9,05 €

Táto kategória je špeciálne zameraná na učebné materiály, ktoré vám pomôžu pripraviť sa na dôležité maturitné skúšky a dosiahnuť úspešné výsledky.

Učebnice na maturity pokrývajú všetky potrebné stredoškolské predmety, vrátane matematiky, slovenčiny, cudzích jazykov, fyziky, chémie, biológie, dejepisu, geografie a ďalších. Nájdete tu jasne a prehľadne vysvetlené učivo, množstvo príkladov, cvičení a testov, ktoré vás pripravia na rôzne typy otázok a úloh, ktoré môžete očakávať na maturitných skúškach.

Učebnice sú navrhnuté tak, aby vás podporili v procese vzdelávania a pomohli vám získať potrebné znalosti, ktoré budú základom pre úspešné zvládnutie maturitných skúšok. Súčasťou našich učebníc sú aj rôzne tipy a rady, ako sa účinne učiť a pripravovať na skúšky, čo vám pomôže lepšie sa zorientovať v učive a zlepšiť vaše výsledky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové materiály, maturitné testy, vzorové skúšky a prípravné zborníky, ktoré vám pomôžu lepšie sa pripraviť na maturitné skúšky a zvýšiť vaše šance na úspešné absolvovanie maturity.