Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 485 miestach na Slovensku
Kolektív autorov: Cukrářská výroba I, 4. vydání

Počet strán: 144

Väzba: mäkká, brožovaná

EAN: 9788073330965

Jazyk: český

ISBN: 978-80-7333-096-5

Dátum vydania: 25. júla 2013

Číslo vydania: 4

Rok vydania originálu: 2013

Vydavateľstvo:  Informatorium

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 0,9 cm x 14,5 cm x 20,5 cm

Hmotnosť: 0,2 kg

Cukrářská výroba I, 4. vydání



Dostupnosť:
Posielame do 14 dní
Cena v e-shope: 10,05 
Bežná cena: 10,58 €
Zľava 5%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte osobný odber zadarmo.

Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie