Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Kolektív autorov: Cukrářská výroba I, 4. vydání

Počet strán: 144

Väzba: mäkká, brožovaná

EAN: 9788073330965

Jazyk: český

ISBN: 978-80-7333-096-5

Dátum vydania: 25. júla 2013

Číslo vydania: 4

Rok vydania originálu: 2013

Vydavateľstvo:  Informatorium

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 0,9 cm x 14,5 cm x 20,5 cm

Hmotnosť: 0,2 kg

Cukrářská výroba I, 4. vydání

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope

Dodanie do kníhkupectva na osobný odber žiaľ nie je možné.
Cena v e-shope: 10,05 
Bežná cena: 10,58 €
Zľava 5%
Rezervácia v kníhkupectve

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie zadarmo.

O knihe: Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy.

Odporúčame tieto knihy