! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Prijímačky na stredné školy strana 2 z 2

Testy z anglického jazyka pre žiakov 9. ročníka základných škôl


Testy poslúžia žiakom 9. ročníka základnej školy na zopakovanie a overenie vedomostí z cudzích jazykov a pomôžu im pripraviť sa na prijímacie skúšky na stredné školy. Testy vychádzajú z učebných osnov 2. stupňa ZŠ. Na konci publikácií sú zaradené správne riešenia.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Lacná kniha Testy z anglického jazyka pre žiakov 9. ročníka základných škôl (-90%)


Testy poslúžia žiakom 9. ročníka základnej školy na zopakovanie a overenie vedomostí z cudzích jazykov a pomôžu im pripraviť sa na prijímacie skúšky na stredné školy. Testy vychádzajú z učebných osnov 2. stupňa ZŠ. Na konci publikácií sú zaradené správne riešenia.
Vypredané
0,43 € 4,28 €

dostupné aj ako:

Matematika


Úlohy v tejto príručke obsahujú tradične zadávané príklady na prijímacích skúškach za niekoľko posledných rokov na rôznych stredných školách. Pri väčšine príkladov nájdete rozličné rady návody a upozornenia na miesta kde sa žiaci dopúšťajú chýb. Preklad: Jaroslav Kultan Ilustrácie: Antonín Šplíchal Z obsahu: Niektoré tipy a triky Testy na zahriatie Aritmetika a algebra Geometria Slovné úlohy Kombinatorika pravdepodobnosť štatistika
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Matematika


V tejto príručke nechýba nijaký dôležitý typ príkladu, ktorý sa objavuje na prijímacích skúškach. Riešením týchto príkladov zvládnu žiaci základné logické techniky, rozvinú schopnosť objavovať správne postupy a zvládnu aj ďalšie úlohy.
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Matematika - chystáte sa na SŠ


Prirodzené, celé a racionálne čísla, deliteľnosť prirodzených čísel, mocniny aodmocniny, celistvé a lomené výrazy, lineárne rovnice, slovné úlohy, sústavy lineárnych rovníc, lineárne nerovnice, percentá, priama a nepriama úmernosť, trojčlenk a, pomer amierka, pytagorova veta, funkcie, goniometrické funkcie, trojuholník, štvorec aobdĺžnik, štvoruholníky, lichobežník...
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Ako rýchlo a dobre riešiť príklady o pohybe II. diel


V knihe je 111 riešených úloh o pohybe fyzikálnou a matematickou metódou. V úvode sú uvedené základné pojmy a úvahy matematického a mechanického charakteru. V prvej kapitole sú vstupné príklady, ktorými sa zoznamujeme so základnými veličinami opisu pohybu: dráha, čas, rýchlosť a graf dráhy. Údaje zo zadaní úloh sú zakresľované do schém tak, aby sa zvýšila názornosť zadania. Na záver tejto kapitoly sú uvedené grafy, čo možno vyčítať či zistiť z grafu a neúplná typologizácia príkladov, vychádzajúca z potrieb pedagogickej a metodickej práce. Úlohy o pohybe sú zatriedené do učiva slovných úloh v matematike a najčastejšie riešené rovnicou o jednej neznámej, alebo sústavou dvoch rovníc o dvoch neznámych. Preto v druhej kapitole je sústredená pozornosť na fyzikálne riešenie úloh o pohybe so schematickým zobrazením údajov a vzťahov v zadaní. Kapitola 3 je venovaná matematickým riešeniam úloh o pohybe, porovnávajúc ich s fyzikálnym riešením. Kniha je určená žiakom základných a stredných škôl k výučbe, aj pre prípravu na prijímacie pohovory.
Vypredané
2,08 € 2,19 €

Matematika 1 do primy Osemročné gymnázia


Matematika 1 do primy zahŕňa a zovšeobecňuje učivo 1. - 4. ročníka tak, aby formulácie príkladov z testov na príjmacích skúškach osemročných gymnázií boli žiakom viac sprístupnené.
Vypredané
3,06 € 3,22 €

Táto kategória je špeciálne zameraná na učebné materiály, ktoré vám pomôžu pripraviť sa na prijímacie skúšky na stredné školy.

Učebnice na prijímačky sú špeciálne navrhnuté tak, aby vám pomohli zdolávať náročné prijímacie skúšky na stredné školy. Nájdete tu učebné materiály na matematiku, slovenčinu, cudzie jazyky, fyziku, chémiu, biológiu a ďalšie predmety, ktoré sú zvyčajne súčasťou prijímacích skúšok.

Knihy obsahujú jasné a stručné vysvetlenia učiva, množstvo príkladov a cvičení na precvičovanie a získanie potrebných znalostí. Sú zamerané na to, aby vás pripravili na rôzne typy otázok, ktoré môžete očakávať na prijímacích skúškach, a aby vás posilnili vo vašich silných stránkach a pomohli prekonať prípadné slabiny.

Okrem učebníc nájdete aj rôzne prijímacie testy, vzorové skúšky a praktické rady, ktoré vám pomôžu lepšie sa pripraviť na prijímacie skúšky a zvýšiť vaše šance na úspešné prijatie na strednú školu.