Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Peter Huľo: Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1
Počet strán: 136
Väzba: mäkká, brožovaná
EAN: 9788010026074
Jazyk: slovenský
ISBN: 978-80-10-02607-4
Dátum vydania: 9. novembra 2015
Vydavateľstvo: SPN - Mladé letá
Hmotnosť: 0,37 kg

Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1

Autor: Peter Huľo

Nezaručujeme dodanie do Vianoc

Dostupnosť:
U dodávateľa
Naša cena: 9,31 
Bežná cena: 9,90 €
Zľava 6%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

O knihe: Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský podnik. Ak ste študentmi hotelových akadémií, riešením rôznych typov príkladov a úloh si môžete overiť získané vedomosti. Publikácia vám pomôže zorientovať sa vo svete hotelierstva a pohostinstva a naštartovať vlastnú kariéru v tejto oblasti. Bude vaším dobrým spoločníkom v každodennej praxi.

Autor ako absolvent Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre v odbore manažment kultúry a turizmu a Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici v odbore cestovný ruch odovzdáva v súčasnosti svoje dlhoročné praktické skúsenosti v hotelierstve a v pohostinstve na Strednej odbornej škole obchodu a služieb v Martine.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie