Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Doručenie zadarmo na nákupy od 25€
Peter Huľo: Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1

Počet strán: 136

Väzba: mäkká, brožovaná

EAN: 9788010026074

Jazyk: slovenský

ISBN: 978-80-10-02607-4

Dátum vydania: 9. novembra 2015

Vydavateľstvo:  SPN - Mladé letá

Orig. vydavateľstvo: 

Hmotnosť: 0,37 kg

Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1

Autor: Peter Huľo

Dostupnosť:
Na sklade
Odošleme ihneď
Kuriérom ešte dnes v BA
Cena v e-shope: 9,41 
Bežná cena: 9,90 €
Zľava 5%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 25 € máte doručenie kuriérom zadarmo.

Pri nákupe nad 25 € máte doručenie do predajní Panta Rhei zadarmo.

O knihe: Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský podnik. Ak ste študentmi hotelových akadémií, riešením rôznych typov príkladov a úloh si môžete overiť získané vedomosti. Publikácia vám pomôže zorientovať sa vo svete hotelierstva a pohostinstva a naštartovať vlastnú kariéru v tejto oblasti. Bude vaším dobrým spoločníkom v každodennej praxi.

Autor ako absolvent Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre v odbore manažment kultúry a turizmu a Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici v odbore cestovný ruch odovzdáva v súčasnosti svoje dlhoročné praktické skúsenosti v hotelierstve a v pohostinstve na Strednej odbornej škole obchodu a služieb v Martine.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie
Letné zľavy až do 80%

Vyberať knihy →

×