Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 54 miestach na Slovensku
Peter Huľo: Hotelový a gastronomický manažment - Praktické cvičenia 2

Počet strán: 144

Väzba: mäkká, brožovaná

EAN: 9788010028467

Jazyk: slovenský

ISBN: 978-80-10-02846-7

Dátum vydania: 12. novembra 2015

Vydavateľstvo:  SPN - Mladé letá

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 0,8 cm x 21 cm x 29,5 cm

Hmotnosť: 0,39 kg

Hotelový a gastronomický manažment - Praktické cvičenia 2



Dostupnosť:
Na sklade
Naša cena: 9,41 
Bežná cena: 9,90 €
Zľava 5%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte osobný odber zadarmo.

O knihe: Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu až po kontrolu). Úlohy a zadania sú vypracované na základe obsahových a výkonových štandardov. Prezentujú najnovšie trendy v hotelovom manažmente. Pri aktualizácii učiva na hotelových akadémiách, ale aj stredných odborných školách so zameraním na cestovný ruch a spoločné stravovanie by určite nová cvičebnica nemala chýbať.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie