Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Peter Huľo: Hotelový a gastronomický manažment - Praktické cvičenia 2
Počet strán: 144
Väzba: mäkká, brožovaná
EAN: 9788010028467
Jazyk: slovenský
ISBN: 978-80-10-02846-7
Dátum vydania: 12. novembra 2015
Vydavateľstvo: SPN - Mladé letá
Rozmery: 0,8 cm x 21 cm x 29,5 cm
Hmotnosť: 0,39 kg

Hotelový a gastronomický manažment - Praktické cvičenia 2

Autor: Peter Huľo

Nezaručujeme dodanie do Vianoc

Dostupnosť:
U dodávateľa
Naša cena: 9,31 
Bežná cena: 9,90 €
Zľava 6%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

O knihe: Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu až po kontrolu). Úlohy a zadania sú vypracované na základe obsahových a výkonových štandardov. Prezentujú najnovšie trendy v hotelovom manažmente. Pri aktualizácii učiva na hotelových akadémiách, ale aj stredných odborných školách so zameraním na cestovný ruch a spoločné stravovanie by určite nová cvičebnica nemala chýbať.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie