! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Detoxikácia strana 2 z 2

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Očistné kúry (-25%)


Napriek tomu, že škodlivé látky sa v súčasnom svete nachádzajú všade okolo nás, teda aj v potrave, stále sa dostatočne nezaujímame o to, čo jeme. Škodliviny v potravinách sú pritom veľmi nebezpečné, pretože spravidla sa vyskytujú v malých dávkach a ich zhubný vplyv sa prejaví až po mnohých rokoch, napríklad znížením imunity, chronickou únavou alebo rôznymi chorobami. Môžeme sa však pred nimi chrániť kvalitnou stravou a tak, ako si umývame vlasy a zuby, môžeme pomocou očistnej kúry dopriať regeneráciu aj našim vnútorným orgánom. V knihe okrem iného nájdete pečeňovú a obličkovú kúru, ryžovú diétu a zoznam škodlivých prísad v potravinách.
Na sklade 1Ks
5,93 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Detox šatníku


Podle systému feng-šuej platí, že uklidíš-li si v bytě, je to jako by sis uklidil sám v sobě. A přesně to je ten důvod, proč se věnovat reorganizaci svých šuplíků. Vždyť rovnáním a zpřehledňováním svých skříní rovnáme a zpřehledňujeme i svůj život. Umění organizace šatníku je základ pro spokojený život a nalezení vlastního stylu. Publikace známé české vizážistky a stylistky Petry Šestákové vás provede bezbolestně všemi fázemi. Poradí vám, jak si udělat čistku ve skříni, dodá vám odvahu ke zbavení se věcí, které už dávno nenosíte, a tím i získáte radost z každodenní volby oblečení. Čeho se tedy bojíte? Vždyť stačí udělat první krok…
Vypredané
6,54 € 6,88 €

Očistné kúry


Napriek tomu, že škodlivé látky sa v súčasnom svete nachádzajú všade okolo nás, teda aj v potrave, stále sa dostatočne nezaujímame o to, čo jeme. Škodliviny v potravinách sú pritom veľmi nebezpečné, pretože spravidla sa vyskytujú v malých dávkach a ich zhubný vplyv sa prejaví až po mnohých rokoch, napríklad znížením imunity, chronickou únavou alebo rôznymi chorobami. Môžeme sa však pred nimi chrániť kvalitnou stravou a tak, ako si umývame vlasy a zuby, môžeme pomocou očistnej kúry dopriať regeneráciu aj našim vnútorným orgánom. V knihe okrem iného nájdete pečeňovú a obličkovú kúru, ryžovú diétu a zoznam škodlivých prísad v potravinách.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

dostupné aj ako:

36x Detox – snadno a lahodně


Chcete ze svého těla odstranit škodlivé toxiny a zažít příliv energie, radosti a zdraví? Rádi byste se opět cítili svěží a plní síly? Detoxikace je ideální způsob, jak se dostat do skvělé formy a udělat něco pro své zdraví. 36 jednoduchých receptů na smoothies, polévky a lehké pokrmy, které naleznete na těchto kartách, zvládne každý snadno připravit. Vybrané karty si navíc můžete vzít kamkoliv s sebou nebo jimi obdarovávat své blízké, a pomáhat tak ke zdraví i jim. Očistě těla můžete pomoct také očistou mysli, takže na každé kartě najdete kromě receptů také heslo dne a užitečné tipy pro zdravý životní styl.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Rychlý detox


Získáte pevnou postavu, dobrou náladu a pěknou pokožku. Ano, tohle všechno způsobí detoxikace vašeho těla, která nastartuje imunitní systém, trávení, zlepší výsledky vašich krevních testů a činnost jater. V knize Rychlý detox zjistíte vše, co budete potřebovat a dělat během svého detoxikačního týdne. Detox neznamená hladovět, ale jíst zdravou výživu - zeleninové šťávy, chutné polévky i lehká jídla, která prospějí vašim důležitým orgánům - játrům, trávicímu ústrojí, ledvinám, kůži a lymfatického systému. Měli byste ale vynechat pšenici a cukr. Vyzkoušíte také zásaditou koupel a správně vedené masáže měkkým kartáčem. Prostě očista od hlavy až k patě, na všech úrovních. V knize je také seznam vhodných potravin, recepty, informace o použití divoce rostoucích rostlin a doporučená jednoduchá cvičení.
Vypredané
3,90 € 4,11 €

Dopřejte si detox


Autorka fundovaně i s nadhledem popisuje „rozumnou očistnou kúru“, při níž využívá spíše tradiční potraviny jako mrkev, med nebo česnek. Ačkoli nepochybně trochu zhubnete, nejedná se o redukční dietu, ale o promyšlený třicetidenní program, díky němuž dopřejete vyčerpanému organismu komplexní detoxikaci, která spočívá ve změně jídelníčku a všestranné péči o tělo. S pomocí kvalitních potravin a účinných procedur jako kartáčování suché pokožky, studená sprcha nebo krátké cvičení se zbavíte toxinů, stresu, únavy i celulitidy a budete zářit zdravím.
Vypredané
2,99 € 3,15 €

Detox


40 receptů na celý rok, které pomohou zbavit tělo škodlivých látek a získat zpět energii. Stres, únava, nachlazení, zažívací potíže, přemíra nezdravého jídla, to všechno nás připravuje o energii a zanáší organismus škodlivými látkami. Proto je třeba se jich zbavit. Pročistit tělo a dostat se znovu do formy! Taková detoxikace ale může být docela příjemná. A rozhodně nejde o žádné mučení nebo hladovění. Naopak. Budete si pochutnávat na lahůdkách pro nejmlsnější jazýčky. V téhle knize jsme pro vás připravili rovných 40 receptů na všechna čtyři roční období. Nic si nemusíte odpírat, najdete tu předkrmy, saláty, hlavní jídla i slaďoučké dezerty. A protože nikdo nemá nadbytek času, určitě potěší i to, že všechna jídla jsou připravená raz dva. Naše těla se neustále musejí vyrovnávat s velikou zátěží. A játra, ta výkonná filtrační stanice, jsou prostě někdy přetížená. A tak si zaslouží malou dovolenou. Stačí tři dny čtyřikrát v roce. Uvidíte, jak budete sršet energií!
Vypredané
4,34 € 4,57 €

Čas na detox


"DETOX JE AKO PRESTUPNÁ STANICA MEDZI ZDRAVÝM A NEZDRAVÝM ŽIVOTNÝM ŠTÝLOM..." Detox. Známy aj ako očista tela od toxínov, návrat k stratenej energii, štart chudnutia a začiatok zdravého životného štýlu. Všade sa o ňom hovorí. Niektorí tvrdia, že je to nezmysel. Iní si jeho účinky nevedia vynachváliť... My sme presvedčení, že správne vykonaný detox má pre náš organizmus vždy veľmi pozitívne účinky. Na svete môžeš nájsť tisícky rôznych detoxikačných plánov alebo očistných diét. Táto kniha nevznikla preto, aby prišla s ďalším revolučným návodom, alebo preto, aby ti začala prikazovať dodržiavať nezmyselné, drastické alebo nebezpečné diéty. ČAS NA DETOX sme napísali po vydaní knihy 14-dňový plán pre krajšie a zdravšie telo, ktorá sa teší veľkému úspechu. Hlavným impulzom boli predovšetkým otázky žien, ktoré vlastnia náš 14-dňový plán pre krajšie a zdravšie telo. Keďže prvý a desiaty deň plánu je určený na detoxikáciu organizmu, dostávali sme mnohé otázky, ako týmito dňami prejsť tak, aby to bolo pre organizmus čo najprínosnejšie a najbezpečnejšie. A keďže je téma očisty tela pomerne obšírna a často nejasná, rozhodli sme sa napísať knihu ČAS NA DETOX, ktorá v jednoduchej forme vysvetľuje princípy detoxikácie organizmu.
Vypredané
16,14 € 16,99 €

Green Juices for Beginners


There is nothing healthier and tastier than a fresh green drink! Adding green juices to your daily diet can only bring benefits to your body and mind: the cleansing, anti-oxidant, anti-ageing, and rejuvenating ingredients contained in green drinks will boost your immune system, help you lose weight, stimulate your brain, and provide a lasting feeling of well-being. This practical, one-stop guide to green juices explains the positive effects one can expect from a green juice diet and the best way to prepare drinks. Health and nutrition expert Carla Zaplana portrays 35 ingredients, including superfoods and toppings that can be found in normal groceries, and shows how to combine them. 30 delicious and highly addictive recipes of basic green juices, such as anti-ageing juice, flat belly, or strong bones round off this essential handbook to green juices."
Vypredané
18,53 € 19,50 €

Detoxikácia organizmu


Táto rozsiahla a hodnotná kniha dáva podrobný návod na to, ako sa zbaviť negatívnej pliagy, ktorá sa rokmi nazbiera v našich telách. Je to návod na to, ako zmeniť svoj život úplne od základu k lepšiemu. Okrem škodlivých vplyvov na naše telo toxínmi z prostredia trpí aj naša myseľ. Pod vplyvom uponáhľanej doby rastie napätie, stres, psychické vyčerpanie, … K tomu prispieva obzvlášť aj naše nezdravé stravovanie. Navyše, pri prejedaní sa a nesprávnej kombinácii potravín, ostáva časť jedla nestrávená, nasleduje jej hnilobný rozklad v črevách, pričom sa vytvárajú jedovaté látky - a to sú pôvodcovia mnohých našich chorôb. Často sa snažíme "odhladovať" prebytočné kilogramy nevyváženou rýchlou diétou chudobnou na živiny. Potom sa však nemôžeme čudovať, že predčasne starneme, strácame energiu a chuť do života. Určite všetci chceme žiť kvalitný život aktívne a s výkonnosťou, ktorá nezávisí od veku a pohlavia. Otázka je, čo pre uskutočnenie tejto predstavy robíme. Pritom stav vlastného zdravia môžeme až z troch štvrtín ovplyvniť sami! Málokto si naplno uvedomuje, akú dôležitú úlohu, okrem zdravého stravovania, hrá pravidelná detoxikácia – očista organizmu. Väčšina z nás ani po celý život neurobí nič pre to, aby zbavila svoje telo nahromadených jedov, parazitov a odpadu. Vedci dokázali, že len v hrubom čreve dospelého človeka sa nachádza tri až päť, v niektorých prípadoch až desať kilogramov nestrávených a usadených zvyškov potravy! Cieľom tejto knižky je poradiť všetkým, ktorí chcú pre svoje zdravie niečo urobiť. Autorka profesorka Katarína Horáková podáva návod, ako si ozdraviť organizmus, zbaviť ho usadenín, hlienov, jedov, parazitov a nadváhy bez poškodenia nášho tela a zbytočných stresov, a tiež aby sme sa vyhli neraz zbytočným chybám. Táto kniha je súčasťou edície vydavateľstva Plat4M Books Ako byť zdravý v každom veku, do ktorej patria aj publikácie Ako mať ZDRAVÝ MOZOG v každom veku a Ako mať ZDRAVÉ SRDCE A CIEVY v každom veku.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Detoxikácia tela


V histórii ľudstva nie je detoxikácia ničím neznámym. Na rozdiel od minulosti sa dnes stáva podstatnou súčasťou prevencie a liečby chronických chorôb. V súčasnosti narastá počet ľudí trpiacich na srdcovo-cievne choroby, alergie, rakovinu a depresie, ktoré vznikajú následkom hektického životného štýlu, zlej životosprávy a škodlivín okolo nás. Detoxikáciou sa telo zbavuje jedovatých látok (toxínov) a pomocou nej možno docieliť očistu celého tela. Detoxikácia aj stimuluje samoliečebné schopnosti organizmu. Jej výsledky môžu byť naozaj ohromujúce. Správne vykonaná detoxikácia harmonizuje organizmus, navodzuje pocit zdravia, dodáva energiu a zbavuje negatívneho myslenia. V tejto knihe sa dozviete: - čo detoxikácia znamená, - čo sú škodliviny a kde sa nachádzajú, - ako odstraňovať škodliviny zo svojho domova, - ako postupovať pri očiste tela, - o detoxikácii detí, - aké existujú detoxikačné byliny.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Očistné kúry


Ačkoliv škodlivé sloučeniny jsou v současném světě všudypřítomné – jsou ve vodě, v půdě, a tedy i v potravě, stále se málo zajímáme o to, co vlastně jíme. Škodliviny jsou přitom velmi zákeřné, neboť se vyskytují zpravidla v malých dávkách a jejich zhoubný vliv se projeví až po mnoha letech například snížením imunity, chronickou únavou nebo rozvojem nemocí. Můžeme se však bránit. Můžeme zlepšit své stravování a stejně jako si myjeme vlasy a čistíme zuby, můžeme pomocí očistné kúry dopřát regeneraci i našim vnitřním orgánům.
Vypredané
5,98 € 6,29 €

Lacná kniha Očistné kúry (-70%)


Napriek tomu, že škodlivé látky sa v súčasnom svete nachádzajú všade okolo nás, teda aj v potrave, stále sa dostatočne nezaujímame o to, čo jeme. Škodliviny v potravinách sú pritom veľmi nebezpečné, pretože spravidla sa vyskytujú v malých dávkach a ich zhubný vplyv sa prejaví až po mnohých rokoch, napríklad znížením imunity, chronickou únavou alebo rôznymi chorobami. Môžeme sa však pred nimi chrániť kvalitnou stravou a tak, ako si umývame vlasy a zuby, môžeme pomocou očistnej kúry dopriať regeneráciu aj našim vnútorným orgánom. V knihe okrem iného nájdete pečeňovú a obličkovú kúru, ryžovú diétu a zoznam škodlivých prísad v potravinách.
Vypredané
2,37 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Detoxikácia organizmu (-70%)


Táto rozsiahla a hodnotná kniha dáva podrobný návod na to, ako sa zbaviť negatívnej pliagy, ktorá sa rokmi nazbiera v našich telách. Je to návod na to, ako zmeniť svoj život úplne od základu k lepšiemu. Okrem škodlivých vplyvov na naše telo toxínmi z prostredia trpí aj naša myseľ. Pod vplyvom uponáhľanej doby rastie napätie, stres, psychické vyčerpanie, … K tomu prispieva obzvlášť aj naše nezdravé stravovanie. Navyše, pri prejedaní sa a nesprávnej kombinácii potravín, ostáva časť jedla nestrávená, nasleduje jej hnilobný rozklad v črevách, pričom sa vytvárajú jedovaté látky - a to sú pôvodcovia mnohých našich chorôb. Často sa snažíme "odhladovať" prebytočné kilogramy nevyváženou rýchlou diétou chudobnou na živiny. Potom sa však nemôžeme čudovať, že predčasne starneme, strácame energiu a chuť do života. Určite všetci chceme žiť kvalitný život aktívne a s výkonnosťou, ktorá nezávisí od veku a pohlavia. Otázka je, čo pre uskutočnenie tejto predstavy robíme. Pritom stav vlastného zdravia môžeme až z troch štvrtín ovplyvniť sami! Málokto si naplno uvedomuje, akú dôležitú úlohu, okrem zdravého stravovania, hrá pravidelná detoxikácia – očista organizmu. Väčšina z nás ani po celý život neurobí nič pre to, aby zbavila svoje telo nahromadených jedov, parazitov a odpadu. Vedci dokázali, že len v hrubom čreve dospelého človeka sa nachádza tri až päť, v niektorých prípadoch až desať kilogramov nestrávených a usadených zvyškov potravy! Cieľom tejto knižky je poradiť všetkým, ktorí chcú pre svoje zdravie niečo urobiť. Autorka profesorka Katarína Horáková podáva návod, ako si ozdraviť organizmus, zbaviť ho usadenín, hlienov, jedov, parazitov a nadváhy bez poškodenia nášho tela a zbytočných stresov, a tiež aby sme sa vyhli neraz zbytočným chybám. Táto kniha je súčasťou edície vydavateľstva Plat4M Books Ako byť zdravý v každom veku, do ktorej patria aj publikácie Ako mať ZDRAVÝ MOZOG v každom veku a Ako mať ZDRAVÉ SRDCE A CIEVY v každom veku.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Detoxikácia tela (-70%)


V histórii ľudstva nie je detoxikácia ničím neznámym. Na rozdiel od minulosti sa dnes stáva podstatnou súčasťou prevencie a liečby chronických chorôb. V súčasnosti narastá počet ľudí trpiacich na srdcovo-cievne choroby, alergie, rakovinu a depresie, ktoré vznikajú následkom hektického životného štýlu, zlej životosprávy a škodlivín okolo nás. Detoxikáciou sa telo zbavuje jedovatých látok (toxínov) a pomocou nej možno docieliť očistu celého tela. Detoxikácia aj stimuluje samoliečebné schopnosti organizmu. Jej výsledky môžu byť naozaj ohromujúce. Správne vykonaná detoxikácia harmonizuje organizmus, navodzuje pocit zdravia, dodáva energiu a zbavuje negatívneho myslenia. V tejto knihe sa dozviete: - čo detoxikácia znamená, - čo sú škodliviny a kde sa nachádzajú, - ako odstraňovať škodliviny zo svojho domova, - ako postupovať pri očiste tela, - o detoxikácii detí, - aké existujú detoxikačné byliny.
Vypredané
2,37 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Očistné kúry (-90%)


Napriek tomu, že škodlivé látky sa v súčasnom svete nachádzajú všade okolo nás, teda aj v potrave, stále sa dostatočne nezaujímame o to, čo jeme. Škodliviny v potravinách sú pritom veľmi nebezpečné, pretože spravidla sa vyskytujú v malých dávkach a ich zhubný vplyv sa prejaví až po mnohých rokoch, napríklad znížením imunity, chronickou únavou alebo rôznymi chorobami. Môžeme sa však pred nimi chrániť kvalitnou stravou a tak, ako si umývame vlasy a zuby, môžeme pomocou očistnej kúry dopriať regeneráciu aj našim vnútorným orgánom. V knihe okrem iného nájdete pečeňovú a obličkovú kúru, ryžovú diétu a zoznam škodlivých prísad v potravinách.
Vypredané
0,79 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Očistné kúry (-90%)


Ačkoliv škodlivé sloučeniny jsou v současném světě všudypřítomné – jsou ve vodě, v půdě, a tedy i v potravě, stále se málo zajímáme o to, co vlastně jíme. Škodliviny jsou přitom velmi zákeřné, neboť se vyskytují zpravidla v malých dávkách a jejich zhoubný vliv se projeví až po mnoha letech například snížením imunity, chronickou únavou nebo rozvojem nemocí. Můžeme se však bránit. Můžeme zlepšit své stravování a stejně jako si myjeme vlasy a čistíme zuby, můžeme pomocí očistné kúry dopřát regeneraci i našim vnitřním orgánům.
Vypredané
0,63 € 6,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dopřejte si detox (-90%)


Autorka fundovaně i s nadhledem popisuje „rozumnou očistnou kúru“, při níž využívá spíše tradiční potraviny jako mrkev, med nebo česnek. Ačkoli nepochybně trochu zhubnete, nejedná se o redukční dietu, ale o promyšlený třicetidenní program, díky němuž dopřejete vyčerpanému organismu komplexní detoxikaci, která spočívá ve změně jídelníčku a všestranné péči o tělo. S pomocí kvalitních potravin a účinných procedur jako kartáčování suché pokožky, studená sprcha nebo krátké cvičení se zbavíte toxinů, stresu, únavy i celulitidy a budete zářit zdravím.
Vypredané
0,32 € 3,15 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Detoxikace


Vyzkoušeli jste půst nebo rýžovou monodietu, syrovou stravu či makrobiotiku a nic nepomohlo? Jste unavení a chybí vám energie? Plán dokonalé očisty poradí, jak zlepšit zdraví. Využijte cílené plány, zbavte tělo škodlivin a posilte svůj imunitní systém. Zvolte si program od jednodenního řešení k sedmidenní úplné očistě. Nebo speciální plány na komplexní pročištění jater, antikuřáckou kúru, očistu na zmírnění alergií či redukci stresu. Doplňte stravu o recepty na pročišťující pokrmy a začněte cvičit.
Vypredané
0,70 € 14,05 €

dostupné aj ako:


Kategória detoxikácia ponúka široký výber kníh, ktoré sa zameriavajú na tému detoxikácie a očisty organizmu. Detoxikácia je proces odstraňovania toxínov a škodlivých látok z tela, s cieľom zlepšiť zdravie, vitalitu a celkový stav tela.

V tejto knižnej ponuke nájdete diela, ktoré poskytujú informácie o rôznych spôsoboch detoxikácie, vrátane diét, nápojov, bylín a prírodných prípravkov. Knihy v tejto kategórii vám pomôžu porozumieť procesu detoxikácie a ponúknu vám praktické rady a návody na to, ako správne vykonávať detoxikačné programy.

Okrem toho, kategória detoxikácie sa zaoberá aj konkrétnymi témami, ako je čistenie čriev, detoxikácia pečene, vyrovnanie hormonálneho systému a očista pokožky. Nájdete tu knihy, ktoré sa zameriavajú na detoxikáciu v kontexte rôznych zdravotných problémov a liečby.