Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Barbara Temelie, Beatrice Trebuth: Kuchařka podle pěti elementů

Počet strán: 248

Väzba: mäkká, brožovaná

EAN: 9788081005657

Jazyk: český

ISBN: 978-80-8100-565-7

Dátum vydania: 1. januára 2008

Vydavateľstvo:  Eugenika

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 1,5 cm x 16 cm x 23,5 cm

Hmotnosť: 0,3 kg

Kuchařka podle pěti elementů

Dostupnosť:
Na sklade

Kuriérom ešte dnes v BA
Cena v e-shope: 11,50 
Bežná cena: 12,10 €
Zľava 5%
Do košíka
Rezervácia v kníhkupectve
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte doručenie zadarmo.

O knihe: Skvelá príručka pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o zdravú výživu, ako aj o čínsku medicínu.

V prvom rade tu nájdete množstvo receptov, rozdelených takto: čínska ryžová kaša, ranné jedlá (pikantné a sladké), jedlá z obilia, vegetariánske polievky, šaláty a dipy, zeleninové jedlá, jedlá z tofu, vegetariánske jedlá zo strukovín, ázijské orechové omáčky k zelenine aj mäsu, mäso, ryby, sladké jedlá, koláče, chlieb, nápoje (najmä čaje, ale aj iné). Na konci každého receptu sa uvádza liečivé pôsobenie daného jedla a odporúčania v súlade s princípmi tradičnej čínskej medicíny. Ďalšie kapitoly: Čo je to choroba? Tepelné pôsobenie potravín. Päť elementov. Chute. Varenie v súlade s ročným obdobím. 21 pravidiel stráviteľnosti.

Prílohou knihy je prehľadný plagát a abecedný zoznam potravín, kde sa uvádza, k akému prvku potravina patrí a aký má tepelný účinok.

Odporúčame tieto knihy