! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravá výživa, diéty, chudnutie strana 52 z 63

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Jídlo jako lék


Chcete se vyhnout nebo významně snížit riziko rakoviny, infarktu, cukrovky nebo jiné civilizační choroby? Věřte, že k tomu nepotřebujete kilogramy léků ani zásadní změnu životního prostředí. Jen málo lidí si totiž uvědomuje, že klíčem ke zdraví, k dlouhověkosti a k aktivnímu životu je něco tak všedního jako jídlo! Pak stačí otevřít tuto knihu, která má ambice stát se bestsellerem. Autorka v ní totiž úspěšně spojila principy vztahu lidského zdraví podle tradiční čínské medicíny s možností stravování u nás doma. Nepotřebujete žádné zázračné kořeny, potravinové doplňky nebo nesmyslné diety, neboť podstata filozofie, že jídlo může být lékem, spočívá v tom, vědět kdy, co a jakým způsobem konzumovat.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Džusy - Jak hubnout


V čerstvých džusech se skrývá pozoruhodná síla. Očišťují organismus, udržují tělesné funkce v rovnováze, pomáhají hubnout, posilují imunitu a dodají nám spoustu energie. V knize najdeme více než stovku receptů rozdělených do tří dietních plánů. Jeden nám pomůže vyzkoušet blahodárné účinky víkendové džusové terapie, druhý je celotýdenní a ve třetím si můžeme vychutnat plnou sílu přírody během měsíce. Navíc se v dalších kapitolách můžeme dozvědět, jak využít celý potenciál, který se v čerstvých šťávách ukrývá.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Břicháč Tom


Kniha odhaluje kroky mého úspěšného hubnutí, které mě zbavily nadváhy 27 kg a 33 cm v pase. Sám jsem se potýkal s nadváhou už od dětství a zkoušel jsem mnoho postupů, jak se nadváhy zbavit. Vždy jsem ale neuspěl! Váha se mi po každém pokusu opět vrát ila, a tak jsem se točil v začarovaném kruhu dál a dál. Zlom přišel až ve chvíli, kdy jsem na to šel jinak. Zapomněl jsem na běžné rady, které všichni doporučují a našel jsi vlastní cestu. Hledal jsem vlastní postupy, vymýšlel vlastní recepty a nakon ec jsem zhubl během jednoho roku 27 kg. Váhu si stále držím a žiji úplně nový život. Tady kniha Vám ukáže, že zhubnout může opravdu každý. Ukážu Vám, jak i pomocí běžných potravin můžeme uvařit velmi rychle jednoduchá a přitom zdravá jídla, která budou chutnat celé Vaši rodině.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Vaříme bez pšenice, lepku a laktózy - 100 receptů krok za krokem


Jestliže jste byli dosud zvyklí spoléhat se na hotová jídla, možná si při vaření nebudete dost jisti sami sebou, nebo nebudete znát dost jídel, na která byste se mohli spolehnout. Tato kniha vám dodá sebedůvěru a odvahu k tomu, abyste vařili bez stresu. Recepty jsou jednoduché, moderní, mají mezinárodní charakter a rozhodně nijak netrpí užitím alternativních ingrediencí. Kniha je určena nejen lidem, kteří trpí alergií na pšenici, lepek a mléčné výrobky, ale i těm, kteří chtějí vyznávat zdravý životní styl. Nabízí recepty na slané i sladké pokrmy i recepty pro zvláštní příležitosti – od Vánoc a narozenin až po večírky pro hosty.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Jediná dieta, která funguje


Poselství fyzické a duševní transformace Tato kniha přináší zásadní poselství fyzické a duševní transformace. Není to běžná publikace o dietě a také se přímo nezabývá stravou nebo jedením. Je to "dieta odpuštění", doslovný půst od negativních myšlenek. Pokud ji pochopíte a budete-li ji dodržovat, dosáhnete tělesné dokonalosti. Každý člověk prožívá to, čemu věří. Přestože se domníváme, že za naším neatraktivním a nezdravým tělem stojí špatné stravovací návyky, jsou to ve skutečnosti naše negativní myšlenky a pocity. Právě ty musíme změnit, protože způsobují naše stárnutí a smrt. Změnou životních postojů začne tělo využívat stravu jiným způsobem. Pokud odpustíme minulosti, odhodíme negativní myšlenky a hněv a přestaneme se považovat za oběti, zbavíme se i svého tuku, na kterém lpíme stejným mechanismem, jakým ulpíváme na svých negativních myšlenkách a pocitech. Jakmile se zbavíme nadměrné zátěže v mysli i v srdci, zbavíme se i nadváhy v těle. Veškerá energie hněvu, opakované probírání našich myšlenek, pocitů a pozornost věnovaná minulosti, která už dávno není realitou, je plýtváním a únikem energie. Odhození negativních myšlenek, které nás osvobodí od naší minulosti, nás osvobodí i od našeho strachu - a také od našeho tuku.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

What Are You Hungry For


What do you crave? For many of us, sugary treats, fatty meals and high-calorie snacks are impossible to resist. And yet, reaching the bottom of the biscuit tin rarely leaves us feeling satisfied. What if we are actually hungry for something much more fulfilling? In this groundbreaking book, bestselling author and endocrinologist Deepak Chopra unites the latest scientific and alternative therapy research to reveal how our overeating is often a symptom of 'inner starvation' - a hunger for love, se lf-esteem, happiness and security. By changing our approach to eating using the tools in this book, we can heal our bodies and minds to achieve permanent weight loss, a longer, happier life and spiritual well-being. The ultimate guide to inner and ou ter health, What Are You Hungry For? will change the way you eat forever.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Chudneme so smoothie


Byť štíhly s ovocnými a zeleninovými smoothie je úžasne jednoduché! Skúste sedemdňové alebo štrnásťdňové programy, v ktorých budete smoothie raňajkovať a večerať. Nielenže schudnete, prečistíte si organizmus, ale vyčistíte si aj hlavu.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Intolerancia laktózy


Intolerancia na laktózu prichádza s riešením problémov, ako sú bolesti, či kŕče v žalúdku, nadúvanie, hnačky. Autorka ponúka čitateľom trojfázový program s množstvom praktických tipov pre každodenný život. Okrem skvelých jedál kniha obsahuje aj prehľadnú tabuľku s informáciou o obsahu laktózy v danom pokrme. Tabuľka využíva farby semaforu, takže je veľmi prehľadná. Autorka si za cieľ kladie zjednodušiť aj nakupovanie, a preto vyhodnotila viac ako 1000 druhov potravín. Keď človek spozná, o aký typ potraviny ide už na prvý pohľad, vyhne sa problémom.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Skoncujte s cukrovkou


Načo CUKROVKU NEUSTÁLE KONTROLOVAŤ, keď sa jej môžete JEDNODUCHO ZBAVIŤ? To všetko vďaka nášmu plánu zdravej výživy, ktorý sa úspešne používa nielen pri prevencii, ale aj pri liečbe cukrovky. Aby ste sa z nej totiž nadobro vyliečili, nepotrebujete recept od lekára. Stačí, keď zmeníte svoj stravovací štýl. Vaše zdravie totiž závisí od množstva živín, ktoré konzumujete. „Dúfam, že táto kniha odštartuje vašu púť za celoživotným zdravím a životom plným energie. Mnohé z mojich odporúčaní sa môžu líšiť od toho, čo ste doteraz vyskúšali, a priznávam, že bude pravdepodobne potrebné, aby ste výrazne zmenili doterajší životný štýl a rovnako aj štýl svojich blízkych. Zmeny nie sú vždy jednoduché, ale môžu byť nesmierne obohacujúce. Bude pre vás úžasným zážitkom sledovať, ako sa váš zdravotný stav zlepšuje a vy sa možno raz a navždy zbavíte cukrovky, a to najmä vďaka tomu, že ste využili príležitosť a zahrnuli ste svoj organizmus zdravou stravou, ktorú potrebuje, aby mohol správne fungovať.“ - JOEL FUHRMAN, M. D.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Superpotraviny – zdravie z prírody


Nezáleží na tom, akú stravu preferujete, či sa stravujete bez obmedzení, inklinujete k vegánstvu alebo vitariánstvu – superpotraviny sú tu pre všetkých. Obsahujú vysokú koncentráciu živín a prebíjajú lieky. Vďaka super potravinám si posilníte imunitu, získate energiu, vďaka ktorým ľahšie schudnete a spomalíte proces starnutia buniek. V knihe sa zoznámite s 25 superpotravinami, s ich účinkom, pôvodom a praktickým využitím v kuchyni, v podobe jednoduchých receptov. Siahnite po superpotravinách a zlepšite si zdravie prirodzenou cestou podľa potrieb vášho tela.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Liečivé polievky


Je to skutočne veľmi jednoduché – uvaríte veľký hrniec vývaru a vaše telo lyžicu za lyžicou prepne na detoxikáciu, spaľovanie tukov a novú energiu. S TOUTO KNIHOU MÔŽETE... •nastaviť črevné baktérie na zoštíhľovanie, kosti a kĺby na ozdravenie a aktivizovať imunitné bunky; •pomocou polievkového detoxikačného programu vhodného pre každý deň zbaviť telo jedov a cieľavedome ho posilniť; •objaviť chutné prídavky do vývarov, ktoré pôsobia ako prirodzené vzpruhy; •vyčariť lahodné recepty od vývaru z kostí, vegánskeho hubového vývaru až po vietnamskú polievku pho.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

160 gramov sacharidov - Chutné jedlá bez výčitky


Cukrovka, inzulínová rezistencia či diéta značne obmedzujú stravovacie možnosti ľudí. Krisztina Vrábel sa to rozhodla zmeniť, keďže jej samotnej diagnostikovali inzulínovú rezistenciu. Vo svojej kuchárskej knihe vám predstaví možnosti, ako dodržať príjem predpísaných 160 g sacharidov denne tak, aby váš jedálny lístok bol pestrý a obsahoval chutné jedlá. Dennú dávku je potrebné rozdeliť na päť jedál, aby bol ľudský organizmus rovnomerne zásobovaný energiou a aby nekolísala hladina cukru v krvi. Ideálna je pre všetkých ľudí, ktorí sa chcú cítiť vo svojom tele dobre. Potrebná je pre ľudí, ktorí majú cukrovku alebo problémy s cukrom v krvi.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Raw pre začiatočníkov


Jednoduchý a zábavný úvod do problematiky raw jedla – trend surovej stravy je v tejto knihe vysvetlený na množstve receptov pre zdravie a pohodu. Raw strava je stará ako ľudstvo samotné. Táto kniha ukazuje, ako prepojiť kulinársku rozmanitosť a modernú tvorivosť s pozitívnym vplyvom so zdravými surovými potravinami. V raw potravinách sú zachované vitamíny, minerály a enzýmy. Vláknina v nich napomáha črevám a znižuje hladinu cholesterolu. Okrem toho sú prirodzene nízkokalorické, takže sa ich pomocou môžete dopracovať k ideálnej hmotnosti. Autorka predstavuje nový štýl vášho stravovania na základ raw stravy, ktorý môžete aplikovať každý deň. Vďaka receptom na sladké i slané jedlá si uvedomíte, aké využitie a najmä aké výhody raw strava má.
Vypredané
10,36 € 10,90 €
  • 5 /5

Acidobázická rovnováha


Acidobázická nerovnováha spoločne s nezdravým stravovaním sa, stresom a nedostatkom pohybu stojí za väčšinou našich každodenných ťažkostí. A nielen to, vedie dokonca k chorobám ako je dna, alergia a reuma. Práve preto je obnovenie acidobázickej rovnováhy – najmä pomocou vyváženej stravy – jedným z kľúčov k zmierneniu bolestí, k vyliečeniu, teda – ku zdraviu. Vďaka tejto knihe sa zbavíte chronickej úvahy, budete vitálnejší, získate lepší spánok, vybudujete si obranyschopnosť a nielen to. Keď sa naučíte dbať na správny pomer kyselín a zásad vo svojom organizme, získate kľúč k zdraviu. A preto v tejto knihe nájdete všetko, čo treba vedieť o príčinách a symptómoch narušenej acidobázickej rovnováhy; rady na praktickú pomoc a svojpomoc vyváženým stravovaním a zmenou životosprávy a príťažlivé recepty v rámci acidobázicky vyváženej 8-dňovej diéty, doplnené aplikačnými odporúčaniami a radami na cvičenia.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Malá kniha štíhlosti


Malá kniha štíhlosti poskytne know-how a všetky veci, ktoré treba spraviť, keď sa chystáte do plaviek, aby vám pomohla žiť svoj život štíhlo šťastne až do smrti. Expertka na výživu a zakladateľka Foodtrainers Lauren Slayton vám pomôže obísť tie dokola omieľané prekážky v diétach – prácu, rodinu, spoločenské akcie, sviatky, a ďalšie – a vyhrať nad nim. Tu a teraz. Slayton sa s vami podelí o tajnú súčasť chudnutia – plánovanie – pretože predvídanie prekážok medzi vami a štíhlosťou je rovnako dôležité ako to, čo jete. A čo je na tom všetkom najlepšie, Lauren vytvorí stratégie za vás.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Koleszterin - Diéta és kezelés


Mi a koleszterin? Mire való a szervezetünkben? Szükségünk van-e rá, vagy csak a bajok okozója? Mikortól kell figyelni a koleszterinszintre? Miért baj, ha magas a koleszterinszintünk és egyúttal a vérnyomásunk is? Milyen diéták léteznek, és mit tehetünk egészségünk megőrzése érdekében? Ha már nem segít a diéta, milyen gyógyszerekkel lehet csökkenteni a magas zsírszintet a vérünkben? Erre és sok hasonló kérdésre ad választ az orvos szerzőpáros, akik a magas vérzsírszint okozta problémákkal nap mint nap találkoznak belgyógyászati gyakorlatukban.
Vypredané
6,72 € 7,07 €

Diéta 5 : 2 - 100 receptov na pôstne dni


5 : 2 Diéta 5 : 2 už ovládla celý svet. Oproti ostatným diétam má výhodu v tom, že obmedzovať sa budete iba 2 dni v týždni. Ak prijmete v tieto dni iba 500 alebo 600 kalórií, schudnete a budete sa cítiť úžasne. Zvyšok týždňa sa môžete stravovať normálne, zájsť si do reštaurácie, dokonca aj veselo maškrtiť. 5 : 2 Ako však má vyzerať vaša strava v pôstne dni? Ak vás už omrzeli omelety a šunkové šaláty a máte chuť na niečo rýchle, ľahké a chutné, táto kniha vám určite pomôže. Prináša vyše 100 receptov na tie správne jedlá. Pri každom recepte nájdete aj údaj o kalorickej hodnote pokrmu. Rýchlo zistíte, že postiť sa je celkom ľahké. 5 : 2 V knihe nájdete: recepty na pôstne jedlá na štyri týždne, orientačnú kalorickú tabuľku, nápady na ľahké občerstvenie do 50 či 100 kalórií a rady, ako kontrolovať porcie, zdravo sa stravovať a ako pokračovať v stravovaní 5 : 2 celý život. Viac receptov nájdete v knihe Diéta 5 : 2 – Kuchárska kniha na pôstne dni.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Zelené smoothie 7-dňový detox


Zelené smoothie 7-dňový detox poteší skúseného vyznávača smoothie aj začiatočníka. Obsahuje základné informácie, ale aj detailné fakty o potenciáli zelených rastlín, analýzach pitnej vody a vitálnych látkach potrebných pre život. Kniha je podporená skúsenosťami ľudí z Boutenkovej workshopov zahŕňa rady a informácie o výžive a recepty na 7-dňový detox.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Bezhlienová diéta


Liečebný Systém Bezhlienovej Diéty je dodnes najznámejšou a najpredávanejšou knihou Prof. Arnolda Ehreta. Tvrdí, že choroby, tak ako nám ich interpretuje moderná západná medicína v skutočnosti vôbec neexistujú a všetky sú iba zanesením a zablokovaním mechanizmov ľudského tela, ktoré v ideálnom stave pracuje ako dokonalý stroj. Keď odstránime zanesenie, zdravie sa obnoví. Arnold Ehret svoje teórie potvrdil aj prakticky na tisícoch vyliečených pacientov, ktorí boli modernou západnou medicínou vyhlásení za neliečiteľných. Tá to kniha je viac ako len ďalšou knihou o diéte, pretože Liečebný Systém Bezhlienovej diéty zahrňuje aj poznatky o ľudskej fyziológii a procesoch prebiehajúcich v ľudskom tele. Zahŕňa všetky druhy diét, ktoré sú momentáne človeku známe, je návodom, ako sa medzi týmito dietetickými modelmi pohybovať smerom k vylepšenému spôsobu stravovania a naznačuje cestu k ideálu ľudského potenciálu a ľudstva samotného, ktorým je dokonalé duševé, mentálne aj fyzické zdravie.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Kategória zdravá výživa, diéty, chudnutie je určená pre tých, ktorí sa zaujímajú o zdravý životný štýl, stravovanie a chcú dosiahnuť optimálne zdravie a telesnú kondíciu. V tejto kategórii nájdete knihy, sprievodcov a príručky, ktoré poskytujú informácie o rôznych aspektoch zdravej výživy, diét a stratégií na chudnutie.

Tieto knihy sa zameriavajú na vedecké základy výživy, živiny potrebné pre zdravie a správne fungovanie organizmu. Poskytujú informácie o vyváženom stravovaní, výbere a príprave zdravých jedál, ako aj o vplyve stravovania na rôzne aspekty zdravia, ako je kontrola hmotnosti, prevencia ochorení a zlepšenie celkového fyzického a duševného stavu.

V týchto knihách sa dočítate o rôznych diétach a stravovacích štýloch, ako je napríklad mediteránska strava, paleo diéta, vegetariánstvo, vegánstvo a ďalšie. Získate informácie o vplyve jednotlivých potravín na organizmus a ich výživovú hodnotu, ako aj o správnom zložení jedálnička pre dosiahnutie zdravého a vyváženého stravovania.