Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

neuvedený: Metodic Egészséges Ételek

Počet strán: 125

Väzba: špirálová

EAN: 9789630863872

Jazyk: maďarský

Dátum vydania: 26. júla 2013

Vydavateľstvo:  Metodic Hungary Kft.

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 2 cm x 16,6 cm x 25 cm

Metodic Egészséges Ételek

Autor: neuvedený

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope

Dodanie do kníhkupectva na osobný odber žiaľ nie je možné.
Cena v e-shope: 10,59 
Bežná cena: 11,15 €
Zľava 5%
Rezervácia v kníhkupectve

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte doručenie zadarmo.

O knihe: "A táplálkozástudomány, mint szakterület egy igen összetett és tág tudományág. Rengeteg információ áll rendelkezésünkre az élemiszerekkel, diétákkal kapcsolatban, mégis folyamatosan új eredmények születnek azzal kapcsolatban, mi az "egészséges". A szakembereknek sem egyszerű - a laikus fogyasztókról nem is beszélve - kiigazodni abban az információrengetegben, amit az internetes oldalakról, életmódmagazinokból, médiából hallunk. A Metodic anyagcsere-típus mérés egy olyan forradalmian új, szakmailag alátámasztott módszer, ami pont ebben nyújt segítséget. Egy orvostechnikai mérőeszköz segítségével feltérképezhető a szervezet egyedi sajátosságai és az alapján az is, hogy személyre szabottan mire van szüksége a testnek.

Ezzel a receptkönyvvel abban adunk segítséget, ötletet és kedvet, hogy a különböző típusoknak milyen ételek megfelelőek és azokat hogyan készítse el. Az ételek ínycsiklandozó fotói a legjobb bizonyítékai annak, hogy egészséges, jó minőségű alapanyagokból készülő ételek is lehetnek finomak, ízletesek. Ráadásul az édes ízkeről sem kell lemondanunk, hiszen minden típusnak 5 leves, 20 főétel és 5 desszert leírás is megtalálható, összesen 90 recept formájában. " (a Kiadó)

Odporúčame tieto knihy